Najdi forum

Ma jaz ne verjamem v to, da ko najmanj pričakuješ pa že nekje nekoga srečaš. Ker to ni res. Eni ste rekli, da ni težko spoznat koga okol 30, ki je samski in ne ločen ter brez otrok. Hmm,…. kaj pa vem. Vsi taki so nekak samski z razlogom, kar ti slej kot prej postane jasno. Se mi pa nekako dozdeva, da je dost več “kvalitetnih” žensk, kot “kvalitetnih” moških in da je dobrega moškega težko dobit. Edino kar ti potem ostane je PREVZEM. Če imaš voljo in energijo.

Sama sem v tem letu spoznala veliko zanimivih in privlačnih moških, pa na žalost nihče izmed njih ni bil samski.

Mogoče bom imela več sreče v letu 2008.

Kaj to pomeni prevzem? Da moraš moškega ukrasti eni drugi? Oprosti, ampak tega ne počnega kvalitetne ženske in moški, si se pustijo prevzeti (zapustijo ženo in otroke) niti pod točko razno niso kvalitetni.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

nič ni nemogoče, čeprav je včasih pot težka, je potrebno vztrajaii do konca kajti upanje umira zadnje.življenje ni črnobelo, je mavrično!

Kje ga najti predlagam v službi,kjer je najbližje očesom, ter ušesom…
Drugače pa se zaleti v trgovini nekoga da ti pomaga nest vrečke do avta…najbolje samo smeh , ter bla, bla.pride samo od sebe…

Okej,

kdaj bo zdaj tole srečanje 🙂
Ali sem ga že zamudila, ker sem še čist frišna na furumu … V glavnem, če je že mimo in če nameravate ponoviti, sem jaz definitivno za. Imam pa dva kebrčka, tako da pridem z njima, če je mogoče.

Spoznati jih je lahko, veliko teže jih je ločiti od mame. Nemogoča misija.

Torej, če se ti kaj hodi, si želiš druženja mi piši. Seveda mi lahko pišete tudi drugi, ki si želite druženja….

lp.

pozdravljeni!
kje najti takega človeka se tudi sama vse bolj pogosto sprašujem.
bližam se 40 letu,pa do sedaj še nisem imela sreče v ljubezni.
nisem sama (dva sinova),nisem zaprt tip človeka. pa sem do sedaj zmeraj naletela na “budale”.
vidim da je moške težje najti…KJE?????????????

Ja, vsi pri 30 smo samski z razlogom. Vsi taki tipi smo psihoti, ženske pa biseri, ki jih je težko odkriti.

Pa dobro jutro Rožica. Ob takem razmišljanju lahko upaš na srečo v 2068.

Ja, vsi pri 30 smo samski z razlogom. Vsi taki tipi smo psihoti, ženske pa biseri, ki jih je težko odkriti.

Pa dobro jutro Rožica. Ob takem razmišljanju lahko upaš na srečo v 2068.[/quote]

Dejansko imaš prav. Ker potem tudi tebe, Rožica, lahko nekdo vpraša, kaj je pa s teboj narobe, da si samska? In boš rekla, da nisi imela sreče. Tako so tudi moški, ki niso imeli sreče. Kajpak, jih je pa ogromno, ki so se sreči posmihali in to počnejo še danes.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Ja, imam prijatelja, ki je bil nekako “zapečkar”. Skozi je sedel doma, težko si ga kam spravil, če sem ga poklicala za pijačo, se mu ni dalo, se je zgovarjal, da je slaba družba… je pa zelo prijeten, zgovoren, lepo vzgojen in delaven… In vedno je jamral, da ne more dobit punce. Ja halo?! Kje jo bo pa dobil? Doma? Tam že ne. In sem mu predstavila moje prijateljice, vendar dlje kot do pogovora in nekaj izletov ni prišlo. Potem je pri 30. spoznal punco. Čisto slučajno, v hribih. On je bil sam, ona sama. Našla sta se v planinski koči. Ugotovila sta, da imata veliko skupnega: hribi, plavanje, rolanje… torej šport. Zaljubila sta se in sta še vedno skupaj.
Mislim, da se v diskoteki težko dobi partnerja. Jaz sem svojega fanta spoznala v nabito polnem baru, pri zelo glasni glasbi. V bistvu naju je spoznala prijateljica, ki je zelo odprta oseba. Jaz sem bolj sramežljiva.

Ne vem, najbolje se je veliko gibati v družbi, v naravi, se vključiti v kako športno društvo, pevski zbor, hoditi v hribe… iti kdaj s kakšno agencijo kam.. Poskusi.

Ne vem, zakaj ne. Jaz sem več kot tretjino življenja preživela z moškim, ki sem ga spoznala v diskoteki. Mi je zmanjkalo cigaret, on pa ga je imel ravno v ustih, sem šla mimo in mu ga vzela iz ust. In mi je rekel, da me bo na gobec, jaz pa njemu ti kar. Čez pet minut me je prišel prosit za ples. Nikoli v enajstih letih me ni nikoli na gobec, še glasu ni nikoli povzdignil, skratka, eno miroljubno in prijazno bitje. Ampak vem, da imajo mnogi predsodek, da po lokalih in diskotekah spoznaš samo barabe. Prav tako lahko barabo spoznaš v muzeju, knjižnici, na smučišču.

Res je. Tudi za naključna srečanja z nekom je treba nekaj naredit, se premaknit iz ustaljenih tirnic, mogoče ubrati drugo pot domov, psa peljat na sprehod malo drugam in še in še. Govoriti da so vsi najboljši oddani je zame govorjenje na pamet. Tudi sam sem v podobni situaciji. Upam na najboljše, in grem optimistično naprej.

p.s. Na kavč domov ne pride sam/a od sebe noben/a :).

2008 je mimo. Zgodilo se je marsikaj, mene pa zanima, kako se je izteklo komu od vas, ki ste med tem iskali (čeprav se tega ne sme rečt:)) tiste ‘cvetke’ okoli 30.
Je torej možno? Še obstajajo (ne)skriti zakladi? Sonce še sije tudi za takšne, že malo bolj zrele sadeže?

Srečno vsem ‘iskalcem’ in tistim, ki se ‘samo pustijo najti’!

T.

Pozdravljena Atlantida…veš nisi edina, mnogo nas je takih, ki upamo, da bo nek lep, prijazen fant prišel do nas vendar se to ne zgodi. Tudi jaz hodim vsepovsod, res nikjer ne manjkam, vendar ga ni. Nisem izbirčna, ne zahtevam veliko vendar so res sami mlajši zunaj oz. mnogo starejši, tako da se tudi jaz sprašujem kje so vsi. Vem, da je mnogo samskih dobrih dečkov vendar se sprašujem, ali res ždijo samo doma? Tako ne bom nikoli našla nobenega, pa vedno sem našla takoj fanta, sedaj pa že ni več tako. Upam, da bo tebi uspelo bolje kot meni. Jaz sicer ne iščem, vendar pa le pogledam ko grem ven ali je kje kak fleten fant.

Če boš ugotovila, kje se nahajajo prosim sproči še meni, pridem še jaz!:)

LP

Ko ga resnično potrebuješ, ga ni nikjer. Sicer pa se pojavi kot rdeč mak sredi pšenice, kot da se ni vmes nič zgodilo, preteklo nič časa, … Za občutke mu je malo mar, ženske solze so baje izsiljevanje… Ja kaj naj si mislim drugega, kot da je res, da:
– je z razlogom sam
– da je z namenom sam, da si lahko privošči več ‘svobode’
– da je nič čez mamo in domačo posteljo
– …
..

Svaka čast vsem, ki vam bo uspelo, potem pa prosim za suport.
Sama se pobijam v zgodbi že več kot eno leto, vsa stvar pa se je pomalem začela odstirat že pred desetletjem… Eh..

draga dekleta,

dejte še mal jamrat no! Jaz poznam 2 skupini kjer se srečujejo samski, pa je večen problem pomankanje deklet. Tak da…

Lp

Kje pa so te skupine ? Pridemo me, okoli 40+ še v poštev ?

Pa še res je. 🙂

A je kje kaka skupina za 40+ s pomanjkanjem deklet….pridem takoj!!:-)))

New Report

Close