Najdi forum

Samski 32 letnež, kateri obsikuje koncerte sem pa tja rad zaidem tudi v kakšen muzej, festival, se udelezujem raznoraznih dobrodelnih in drugih zanimivih predavanj in na ta način spoznavam ljudi….
Ne iscem partnerja ker ga nisem zgubil, si pa zelim nekoga, ki me bo znal predvsem intelektualno zadovoljiti, ker puhlih glavc je vsepovsod dovolj 🙂

Ženske smo pa bolj za šport kot za koncerte :(. Mislim aktivno športanje, ne ogled tekem. Predavanja so pa tudi meni pri srcu pa branje. Ampak, moški, ki ne športa pa mi ni preveč možat. Mi je pa všeč, če hodi tudi v muzeje, na predavanja.

Skoraj vsaka “resna” ~30 letnica, ki išče “resnega” tipa, je predvsem cash pička.

Ogromno sem v družbi in to kar vidim, kar slišim od samih punc, kar mi punca sama pove za svoje znanke, je za bruhat. In kar je še najbolj bedno, večina se jih sploh ne zaveda, da so predvsem cash pičke. Večina bi bogatega, simple ko pasulj. Samo ker se večina zaveda, da za to nimajo šans pač igrajo na druge karte. Pičkam je denar (status!) na prvem mestu. 😉

@Cash pičke

Svaka čast.Nisi mogu bol povedat

Denar ali pa vsaj potencial, da je tip sposoben dobro zaslužiti.

Tipično pisanje moškega, ki je brezposelen, živi pri starših, pri 35ih letih še nima dneva delovne dobe in ga jezi, ker nima šans pri samostojni ženski s solidno plačo.
Samostojna ženska res ne bo enega takega lenuha marala.

Ej, Samostojnozaposlena,

Kaj pa pomeni imeti delavno dobo. Ce ti drzava prizanava, da delas ali ne?
Je relativna stvar kar je delo in kaj ne. Do 35 let smo vsi imeli neke aktivnosti, pac eni imate polno denarja in tako imenovane delavne dobe priznane od drzave eni pa ne. Me pa res ne zanima ce mi drzava priznava da je to kaj jaz delam delo ali ne. Ali ce me ma drzava ali vi za lenuha. Delam kar pac mislim in verjamem, da je prav. Ce pa se to za drzavo ali za ene ne zdi delo pa ni moj problem.

In spostovati starse je bozja zapoved.

Me pa prav nic ne briga, ce nimam sans pri zenski z “solidno placo”, kaj bi ze naj to pomenilo imeti “solidno placo”.

Vsakdo bo dobil placilo v tam zivjenju ali pa v naslednje za to kaj pocnete. In sigurno imam rajsi placilo ki ga lahko dobim v nebeskem kraljestvo kot pa tukaj na zemlji. Si pa vsak izbere sam pot v zivljenju to pa je res.

Me pa prav malo briga, ce me katera mara ali ne.

Mogoče je res tak…je pa zadel v črno, da bolj ne bi mogel. Ve ne iščete nekoga, ki ga boste imele rade in on vas, ve iščete dober plen. Dovolj je preleteti starševski čvek, ena že mesece sanja, kako naj zahakla zdravnika, druga sanja, kako naj dobi izobraženega, z dobro službo…

Sanjajte dalje…dedek Mraz nosi decembra, drugače.

Tipično pisanje moškega, ki je brezposelen, živi pri starših, pri 35ih letih še nima dneva delovne dobe in ga jezi, ker nima šans pri samostojni ženski s solidno plačo.
Samostojna ženska res ne bo enega takega lenuha marala.[/quote]
Kaj je, cash pička? Te noben bogat ne šljivi? Tebe tako oh in sploh “samostojne s solidno plačo”? Aja, sedaj si znižala kriterije in upaš, da zahaklaš tipa s solidno plačo…

A misliš, da so bogati bedaki? A misliš, da so tipi s solidno plačo bedaki? A misliš, da ne vedo na kaj se cash pičke, ki iščete “resnega” vlažite? A misliš, da ne vedo, da vas zanima predvsem zaradi svoje solidne plače?

Tako kot si mene popolnoma napačno ocenila, tako podcenjuješ tipe, takšne in drugačne, cash pička. 😉

Živ’,

Nisem ravno nad “drajsig”, pa vendar.

Pazi pri davkih – Al Caponeja so tako dobili, sicer pa promet z zlatom ni obdavčen (vemo zakaj[/url]). 😉
Kako si (mimogrede) razlagaš tole (Davek cesarju) ? Če bi folk tole malo bolje razumel, bi vsi nehali uporabljati te FIAT valute (€, $) in bi sesuli te “lutke”. Skratka kombinacija 1. točke (2. stavek) in 2. zapovedi (vir).
Lahko bi debatirala v nedogled. 😀

Drži. 😀

Ti samo pazi, da ko bo prišlo do monetarnega zloma[/url] in ti/nam bodo ponujali RFID/IDST kot rešitev, da boš imel alternativo, čeprav geoinženiring je čedalje hujši (tudi v Sloveniji). 😐

Če bil tok sposoben bi bil v svoji firmi zaposlen.

Še en samski ????

Gospa gospa meni pa je ze 60 ali me se hocete v penzijo k vam meni je samo treba vse pripraviti ves vas denar dati za kurbice seveda da me seajo dokler vi delate moj calibar 22 zavoj 9 bo slo evo moj broj 00000000000
daj telefoniraj prosim

…obstajamo tisti samski moški ki znamo marsikej,finančno za preživet je,ostane pa tudi nekaj,kuhanje tudi ni slabo itd…torej kaj iščete boljše polovice,da bo tih,zvest,lep in finančno preskrbljen…?…mi moški iščemo ženske ki ne kofetkajo vsaki dan da niso “obsedene”s telefonom itd…torej preproste,pa tudi ni nič narobe če ima otroka ali dva…to sploh ni ovira če ti je nekdo všeč ti je všeš…lp

New Report

Close