kaj se dogaja z moškimi 50+
Tak človek je brez empatije, čustveni invalid… Odgovore poišči v tejle temi, odgovorila je Veronika Seles natanko na tak problem, ki je neverjetno podoben tvojemu opisanemu:
http://med.over.net/forum5/read.php?275,5530080
Platonska naveza, da, naveza; ker, to ni ne prijateljstvo, ne platonska ljubezen, nič od nič. Kaj pa je to za ena reč po tvoje, platonska naveza? Je to fukfehtanje in če podleže soseda predlaganim čudnim pogojem naveze, bi jo skrivaj dol dajal?!??? To bi funkcioniralo le med dvema enakima, popolnima čustvenima invalidoma, kot je ta.
Deluje mu le spolni nagon. Verjetno je to posledica hudih duševnih travm v otroštvu.
Ja, res ni neke globoko filozofije. Tip bi seksal naokrog brez komplikacij, torej samo telovadba brez čustev. Je pa za lepši vtis natresel par krilatic o tem, da se boji samega sebe (ej, od kod mi je to že znano, da mi ni kaka prijateljica že kdaj omenila, da je od tipa slišala nekaj podobnega) in da ne more imet nikogar rad.[/quote]
To je standardna izjava čustvenih zombijev obeh spolov.
haaaaaaaaaaaaaaaaa pupke moje imam jih 64,izkusnje z raznimi klepetalnicami z veliko srecanji in ne nazadnje z zivljenjem v dvoje skoraj 8 let.Tudi zenske ste iste kot moski,morda z eno resnico,da si zelite v postelju samo s pravim tipom in pravim clovekom,ki pa jih je v danasnjem casu veliko samo pokazejo se ne.Ne ziveti v senci svojih domov za racunalnikom,pojdite v naravo,bodite sportnice,kolesarke plesalke.V aktivnosti boste nasle izkano,brez lazi in nakladanj Pa prosim ne jamratttttttttti in stokati in se sam pritozevati vzamite svojo usodo v svoje roke saj tako ali tako vzamete potem v svoje roke tudi moskega
pa lepo se imejte in uzivajteeeeeeeeeeeee
Moški so veliko manj izbirčni kot smo ženske. Z leti se mi zdi pa da to še stopnjujemo, ker vemo kaj nas moti in si upamo to tudi povedati. Se mi je ravno med novoletnimi prazniki zgodilo, da dobim pomotoma en SMS od nekega 50 letnika, ki je voščil praznike svojemu prijatelju. Ker je bil tako lepo napisan, brez osladnosti sem mu odgovorila, da je napačna številka in takoj mi odgovori, da bi se z mano dobil takoj po praznikih. Halooo. Mislila sem da je kakśnem najstnik, pa mi odgovori, da je star 50 let. Torej so se moški po enem SMS pripravljeni dobit z vsako ne glede na leta, da ne govorim o vsem ostalem. Sem bila kar šokirana, ko pomislim kakšni moški teptajo našo zemljico. Ali sem pa jaz preveč za časom, sem namreč 50+.