Najdi forum

kaj se dogaja z moškimi 50+

Eh babe. Tko imate, kot ste si urihtale in to tudi same veste, čeprav tega niti v anonimnosti ne boste razglašale okrog.

Hvalabogu še obstajajo mamice, ki svojim otrokom povejo po pravici, da:
“Če ženska vidi, da je tvoja edina je med vama končano.”

Pojavi se problem konvoja, ker nekomu dopizdi vleka in omejevanje.

moški na teh straneh, kjer iščejo stike so sigurno 10 let starejši kot pa napišejo. če hočeš spoznati nekoga za neko skupno prihodnost to sigurno ni pravi način. mi pa ni jasno kako jim uspeva toliko žensk spraviti v posteljo. očitno le nismo tako krepostne, kot se delamo…
bi bilo mogoče dobro sestaviti listo z nicknami teh…
jst jih nekaj vem: rogi911, cannondale…

Tudi jaz jih nekaj vem…. opelgsi, bandera, mr300, xoni ….

A ti so vaju že potlačili?

Nekaj podobnega sem tudi jaz razmišljal.

Zakaj potlačili?? Saj človeka takoj sprevidiš, če ti nakaže, da sem mu všeč in si želi ,da se še videvava, potem pa ga dobiš na portalih, kako še kar išče, se meni z drugimi. To pa res ni umetnost, da ga dobiš, rečeš kolegici naj ga kontaktira in se že veselo z njo dogovarja.

Ko je enkrat tip rekel, da ga zanimam je moj. Vsi tipi, ko so rekli, da jih zanimam so moji. Morajo ostat kjer so in takšni kot so bli, ter mirno požirat moje trzanje.

Pa kaj vam je ženske, da iščete moške preko interneta?

Berem tele poste in se včasih prav fino zabavam. Mnogi bi radi našli neko sanjsko osebo zgolj s klikom na internetu…. Uh, meni se to zdi kar malo preveč optimistično in naivno. In potem bi bili še užaljeni, ker tudi drugi samo pecajo in kao niso pošteni… pa še zašpecali bi poredneže, ki se ne držijo pravil in se dogovarjajo kar z vsemi po vrsti.
Jejheta na, bi bilo pa res lepo na svetu, če bi bil tale internet eno samo poštenje in veselje.
Ampak krivi so pa zmerej drugi, mi nikoli, kajne?
Pa brez zamere in dober ulov 🙂

internet je lahko lepa zabava, če se zavedamo, da gre samo za zabavo.
če pa iščemo nekaj in morda se nam še celo mudi s tem… potem je tako kot pri nakupih – slej ko prej ugotovimo, da smo prehitro se odločili za nakup. če pa počasi in po pameti gledamo na to stvar se zna zgodit, da najdemo zanimive ljudi kateri so vredni da nas spoznajo oz. da jih spoznamo. samo počasi in po pameti, pa je 😉

Kako prosim, na pecarskih portalih iščeš prijateljstvo?

Imena portalov:

ona-on
zmenkarije
kupid

In potem se še pritožuješ, da je moškim, ki so gor, samo do seksa?

Pa sej ti že imena in namen portalov pove, zakaj so gor!

Zdravo

Tako toplo mi je, ko sem prebrala tvoj odnos do družine in skrb za otroke. Ne bom te pohvalila, da si skrb za gospodinjstvo prevzel nase, ker mislim, da bi si jo moralaz ženo deliti. Tudi jaz in moji dve prijateljici bi te bili veseli. Jaz sem že sama, pa ne morem reči, da mi partner ni nikoli nič pomagal in da se nikoli ni nič ukvarjal z otroci. A bil je veliko odsoten, tako da je poleg službe dveh otrok in gospodinjstva padlo name še veliko “moških” del pri hiši. Enako je bilo pri moji prijateljici s tem, da se mož z otroci ni veliko ukvarjal, recimo da je bil utrujen, ker je cele dneve delal. Druga moja prijateljica, je vedno urejena in zelo dobra gospodinja, vsak dan kuhano, čez vikende pecivo. Okolica in balkoni polni rož, zabavna in mama z veliko začetnico. Mož priden, deloven s svojim urnikom dela za zaslužek, zato dosti odsoten ( a ne službene poti), bolj šankiranje (recimo, narava dela-posel se dela v gostilni). Imajo lepo hišo, čoln, vikend na morju…a je odtujen družini. Niti z otrokoma niti z ženo nima prave komunikacije. Večkrat se zapre vase in ne govori, (naš nas je kar naprej zmerjal), ne odgovarja na vprašanja ne žene, ne otrok. Pridem čez pol ure, se zavleče v (zadnjič mi je napisala 6x30minut). Ne more računati nanj (vedno sama), da bi šel po otroke, da bi šel na nastop, da bi jih peljal v kino, da bi jih peljal k zdravniku. Živijo kot družina, pa vendar on po svojem ritmu. V njihov vikend vedno pripelje še nekoga zraven in ne nje in ne otrok ne obvesti kdo to bo. Enostavno jih postavi pred dejstvo. Berem da smo sitne, berem, da bi vedno nekaj rade, berem, da smo si same krive. Moram vam priznati, da občudujem ženske, ki znajo misliti nase, celo tiste, ki v tem pretiravajo do te mere, da meni kot ženski gredo na bruhanje. V njihovi bližini trpim, pa vendar se jim priklanjam. Ker me tri nismo vredne nič. S preprostim vprašanjem kam greš (ne zato, da bi preverjal) si siten. A ti bi le želel vedeti, če gre v smer, ki je 15 km oddaljena od doma in bi lahko pobral člana družine, ki je v tam in ti s tem prihranil pot, ki so jo morda v tem dnevu že enkrat, če ne celo dvakrat opravil. Ja ženske ne vemo kaj hočemo a to hočemo non stop 🙂

Ona-on, kupid,…in podobne strani so v resnici poden od podna! Milo rečeno vsaj to, v bistvu pa še huje.
Kdor tam išče in pričakuje kaj normalnega ta je pa res za na luno!! Velja tako za moške kot tudi za ženske. Oboji so tam tisti družbeni in sociološki poden!

edino kar počnejo je le to, da ustvarjajo lastnikom portalov dobiček!

A veš, kaj je hecno? To, da gor iščejo tudi taki, ki se potem tu pritožujejo, da ni normalnih. Torej že logika pove, da so gor tudi normalni (karkoli že to pove), samo najt se morajo.

Dosti komentarjev, preveč za brat…. za avtorico pa samo vprašanje. Kje živiš, v pravljici!? Sam sem nad 50 in sem tudi prijavljen na enem takem forumu ala kupid ona-on…… In pazi foro, bolj, ko si iskren gor bolj glup izpadeš. Seveda imam sam napisano da sem vezan in so karte položene na mizo, kar se mene tiče. Sm pa opazil,da ženske skrivate svojo resnico, ko kače noge, saj nočete nič o svoji preteklosti govorit. Zdej pa vprašanje zate, avtorica. Dej povej, kakšen moški je nad 50 let samski. Mal se zamisel pa boš našla odgovor, če ne ti ga jst drugič lahko povem. Torej na kratko. Ženske padate na glumce, ker ste normalno tud same glumice. Tako to je in tako bo to ostalo.
Aja….. pa valjda več kolegic,ko bi nastavila “normalnemu” moškemu bolj bi bila razočarana. Cerkev….. ta je bla pa najbolj huda v tvojem postu…… 🙂

Ti si pa res en model.

Toliko o iskrenosti – ko napišeš, da si vezan, si pa vse naredil. Saj si iskreno vsem povedal, v kaj se podajajo, ko navežejo stik s tabo. Da bi pa to pomislil, da naj se vezan človek rajši posveti svojemu zakonu in svoji ženi, to ti pa ni prišlo na pamet. Če si vezan, nimaš kaj na portalu Ona-on iskati.

Normalno, da ženske skrivamo svojo resnico – neznancem na netu pa res ne gre razlagati vsega o sebi. Če se pa kdo izkaže za zaupanja vreden, bo pa resnico slejkoprej izvedel.

Ženske nič ne padamo na glumce, saj se zelo hitro pokaže, kdo glumi. Pojma nimam, zakaj bi žensko zanimal poročen moški, ki nima jajc urediti svojega zakona ali se ločiti in išče neobvezna znanstva preko neta.

Kje piše kaj kdo MORA?

Ali so s kakšnim zakonom kaj takega prepovedali?

Odgovor je čisto enostaven. Zanimalo bi tako, ki nima jajčnikov za urediti svoj zakon ali se ločiti ter išče neobvezna znanstva preko neta. Čisto možno pa je, da prav to resnico tudi skriva.

Še to mimogrede: na tem ali podobnih portalih nisem prijavljen

Drage gospe, mislim, da vaš problem ni ne v vaših letih ne v letih moških, s katerimi komunicirate na teh portalih, ampak bolj v tem kdo in zakaj se na teh portalih pojavlja. Seveda, izjeme potrjujejo pravilo, ampak ne se zanašat na to. 🙂
Čeprav sem mlajša od vas, sem že tako dolgo v resni zvezi, da takrat, ko sva midva z mojim hodila na zmenke niti mobilnih telefonov še ni bilo, kaj šele spoznavanje na takšnih in podobnih portalih. Internet z modemskim dostopom tudi ni omogočal toliko neumnosti kot sodobne širokopasovne povezave, predvsem pa je bil precej večji strošek kot danes.
V tistih časih si v spletnih klepetalnicah še naletel na inteligentne ljudi, sposobne normalnega pogovora in poznam kar nekaj parčkov, ki so prek takšnega poznanstva ostali v zvezi že več kot desetletje. Tako da s tega vidika nisem nek načelen nasprotnik spoznavanja v medmrežju.
Problem pri spoznavanju kot ga omogočajo raznorazni novodobni spoznavni portali pa je v tem, da ti ne delujejo zgolj kot chat, pri katerem se moraš za spoznavanje določene osebe vsaj malo potrudit s pogovorom, ampak po svoji strukturi bolj spominjajo na oglasne strani. In za uspešni oglas potrebuješ lepo sliko in učinkovito predstavitev. Kako in zakaj se potem ljudje, ki se znajdejo na takšnem portalu, odločajo za spoznavanje oseb, pa je zelo različno. Nobena skrivnost ni, da je,ne glede na to kaj bodo lastniki portala trdili, večina teh strani namenjena iskanju seksa. To pomeni, da je za nekoga, ki išče resno zvezo, velik del »oglasov« že takoj neuporaben. Kaj je pa s preostalimi? Ja, v resničnem življenju in v starih dobrih časih, so svari tako delovale, da si imel simpatijo, si se za to simpatijo ogrel, jo povabil na zmenek, pa še enega, še enega,… Nekaj zmenkov je avtomatično pomenilo, da je stvar resna, da se ne videvata z drugimi. No, kar lepo pozabite te pravljice, ki živijo samo še v glasbenih spotih rockabilly skupin! Zdaj so drugi časi. Moški, ki na internetu išče resno zvezo in ki ima pred seboj na stotine »pofotošopanih« oglasov, se seveda ne bo (ker se niti ne more!) zadovoljil s prvo izbiro. Hotel bo preizkusiti še ostale ali vsaj čim več. Pa če je star 20+, 30+, 40+, 50+,…
Ni izjem. In na žalost je pri mnogih ženskah podoben problem. Ker se je verjetno že večkrat opekel, to pomeni, da ga je kakšen moški malce vlekel za nos, se izdajal za žensko, ali se je iz njega ponorčevala kakšna ženska, ki recimo ni prišla na dogovorjeni zmenek, je v tem spoznavanju postal bolj previden, a hkrati tudi bolj nesramen. Čas ni njegov zaveznik, zato poskuša zadevo kar se le da poenostavit. Potrudi se in recimo spesni en srce parajoči mejl in nekaj nadaljevalnih mejlov, ki jih potem pošlje skoraj vsem interesentkam. Če se le da z žensko, za katero ne ve ali se sploh splača z njo ukvarjat, ne izgublja preveč časa in takoj predlaga drink. Tudi če sta si na drinku všeč in ženska misli, da to pomeni začetek morebitnega razmerja, njemu ponavadi pomeni samo, da je v živo preveril ali se sploh splača s to osebo ukvarjat. Ampak ne pozabite, preverit mora še vse ostale. In če se po nekem čudežu takšen gospod čez čas le odloči, da bo nekaj začel z nekom, to še ne pomeni,d a je to dokončno. Mnogi bodo še naprej viseli na teh portalih in bili na preži za »svežim mesom«, nekateri se bodo odjavili in se prijavili z novim imenom, redki pa bodo ob začetku zveze, ki je nastala z internetnim poznanstvom, prekinili s spoznavanjem novih »prijateljic«. Pa tudi če odidejo, velika (statistična) verjetnost je, da se bodo čez čas vrnili nazaj, ker bodo to pogrešali.
Veliko punc in žensk se je tako že zelo opeklo. Nekatere meni znane zgodbe so kar precej tragične . Moj nasvet je bil: internetna poznanstva – ja, ok, poskusi. Ampak, če tip visi več kot leto dni na teh portalih ali če je prijavljen na vseh možnih portalih za iskanje partnerja, bodi pripravljena tudi na to, da ga boš morda morala po hitrem postopku izbrisati iz svojega življenja.

Bejbike, problem je vaš! Vse od 40+, pa do 50++, sanjate o tistem kar ste si slikale kot pubertetnice!!
Halo, svet se je v tem času že nekajkrat obrnil in moški nismo najbolj navdušeni furat fazonov izpred xx+ let.
Da se razumemo, ne govorim o zapitkih, ki se jim sanja samo še od pira in kelnarce, ki ima okroglo ritko!!

New Report

Close