kaj se dogaja z moškimi 50+
Jaz sicer nisem abrahamka, sem komaj 28, ampak imam kar nekaj izkušenj s kupid.com in ona-on.
Dokler nisem napisala v profil, da naj me avanturisti, nesamski, poročeni ne klikajo in da iščem le vrstnike tja do 36 let, sem bila zasuta s kliki in maili. Zdaj ko sem imela to v profilu je bilo sicer vseeno manj navala, ampak še vedno večinoma: 50, 60 letniki, ki trdijo, da so super vitalni in oh in sploh super v primerjavi s 30 letniki, eni celo ponujajo denar. Vsi so visoko izobraženi, vodstveni delavci, urejeni… in sploh tombola za nas še ne 30letnice. Fuj.
Tu in tam me klikne tudi kak 30-35 letnik, večina jih že ima punco, eni pa je nimajo in so tako obupani, da hočejo že kar ta mesec narediti prvi, ki bo mimo prišla otroka, ker oni so pa vendar že dovolj stari.
Skupno vsem klikom pa je večinoma to, da se hvalijo kaj vse imajo v materialnem smislu. Kot, da bi ženske iskale sponzorja.
Tu in tam pa se najde kak biser, da je samski, mojih let, ni obupan in da se da z njim družit. Ampak takih je zelo zelo malo tako, da redko kdaj koga srečam. Ostale tipčke seveda skenslam, ker me ne zanimajo težave njihovih žena.
Pogosto se mi tudi dogaja, da me povabijo na kako zadevo kar skupaj z njihovo družino, si predstavljate, ga prvič v življenju vidiš na zabavi, z njegovo familijo (brat, sestra, starši, bratranci). Pa en me je vabil na kopanje v toplice skupaj s svojimi otroci, tudi še nikoli videla. Bogi otroci, ko morajo spoznati vse očetova potencialne punce.
Imam pa par kontaktov normalnih ljudi s kupida, da se da menit z njimi, it recimo v gore skupaj ali kaj takega.
Me prav zanimajo izkušnje moških z ženskami, mogoče je pa tudi veliko žensk takšnih?
Ravno teh je več kot preveč,otroke imjo velike,žena je samo žena, potrebujejo pa dokazovanje, da so mladi, sexi, lepi……
Niso pa za resno zvezo, ker nimajo “jajc” iti od doma. Želijo samo nekaj za zraven, da se dokazujejo in hranijo ego.
Vsi pa so ZELO NESREČNO poročeni. To trdim iz prve roke, saj moj hujša kot obseden, pa je presuh, gleda se v ogledalo kot petnajstletnica, če mu kaj rečem pravi, da mu zavidam……
Skratka ena velika puberteta.
Tole si me pa nasmejala in spomnila na mojega fotra. Se mu je tam med ene 50 in 60 čist obrnil v glavi, lišpanje, lišpanje, lišpanje, pa babe, tud 15 let mlajše. Bljak, sem si mislila, če že on hoče, v redu, samo kaj najdejo ženske v tem poročenem, slinastem in ovenelem starcu, ker kinte ni imel. Ampak očitno bi ene pobrale vse kar leze, samo da je moško.
No, še danes je z mamo, star in sam.
Kaj si pa ti mislil s tem? A hčere bi morale biti pa slepe?
Fotr je bi smešen, to je dejstvo, pa niti nisem mislila povedati tega, ampak to, da so tudi ženske ene kokoši, saj so mu nasedale same kao brihtne, visoko izobražene ločenke.
Torej, kaj so imele te ženske na začetku 40 v glavah, da so si omislile za njih dejansko dosti prestarega, za nameček pa še poročenega dedca, česar jim sploh ni skrival. Si ne morem misliti drugega, kot da so pač pobrale prvega, ki jih je sploh opazil, ker selekcija, pa da se ceniš, o tem tukaj ne bi mogla govoriti. Dejanje obupa?
Mislim no, danes sem njihovih let, pa enga takega niti povohala ne bi, star, poročen. Ne vem no, to je zame ološ izbira, bi bila raje sama. Sicer so pa imele veliko srečo, ker bi bile danes že več let negovalke.
Ravno teh je več kot preveč,otroke imjo velike,žena je samo žena, potrebujejo pa dokazovanje, da so mladi, sexi, lepi……
Niso pa za resno zvezo, ker nimajo “jajc” iti od doma. Želijo samo nekaj za zraven, da se dokazujejo in hranijo ego.
Vsi pa so ZELO NESREČNO poročeni. To trdim iz prve roke, saj moj hujša kot obseden, pa je presuh, gleda se v ogledalo kot petnajstletnica, če mu kaj rečem pravi, da mu zavidam……
Skratka ena velika puberteta.[/quote]
To kar pišeš ni res. Mislila sem nevezanih moških.
Tudi “fuk ministrov” je mlajših, v vseh oblikah več in to že po logiki potreb.
Poslušej Marta. Jaz sem samo rekel, da “kaj si mi fouš?” in da bi tudi ti rada tko zgledala, da boš tudi ti shujšala. Itak pa samo poskušaš vgravirat vzorce s kavča v svoj celulit in potem o meni okrog govorit, da sem ko kaka 15 letna kura ki hujša (kar si tudi bila, ko sva se spoznala), potem sem pa še, češ, potreben nekega egofilanja. Ti samo cele dneve lenariš in še boljša se počutiš zato, ker za svojo postavo nič ne delaš. Ko pa mi meni dosadi gledat neko ovelo telo…….ah, kaj bom pravu. Lupčka, še vedno te mam rad.
Poslušej Marta. Jaz sem samo rekel, da “kaj si mi fouš?” in da bi tudi ti rada tko zgledala, da boš tudi ti shujšala. Itak pa samo poskušaš vgravirat vzorce s kavča v svoj celulit in potem o meni okrog govorit, da sem ko kaka 15 letna kura ki hujša (kar si tudi bila, ko sva se spoznala), potem sem pa še, češ, potreben nekega egofilanja. Ti samo cele dneve lenariš in še boljša se počutiš zato, ker za svojo postavo nič ne delaš. Ko pa mi meni dosadi gledat neko ovelo telo…….ah, kaj bom pravu. Lupčka, še vedno te mam rad.[/quote]
Pa šeto:
……………. Lupčka, še vedno te imam rad,
za kuhanje, pranje, likanje………
JUPITRA,
Lepo si napisala in lepo, da si sploh opazila kaj se dogaja. Upam, da je tvoja mama prišla k pameti in moža ne crklja, ampak pusti, kot recimo soseda. Če potrebuje vodo mu jo pač daš, če te prosi kaj drugega tudi, saj sosedu ne odklonimo, če kaj potrebuje in prosi.
Mene je srečala pamet in se dobro počutim, moj frajerski mladenič pa zgublja tla pod nogami.
Niti slučajno pa ga ne strežem, ne kuham, ampak sem kot dobra soseda. Nasmešek, kakšna kavica, klepetek o vremenu, nič pomembnega in svojo pot naprej. Kot sosedje.
Jaz nimam več problemov. on pa, ker me take ne pozna.
Če bi zbolel bi bil takoj v domu, saj tudi soseda ne bi negovala.
Z moškimi 50+ se verjetno dogaja podobno kot z ženskami 50+. Skozi življenje se spreminjamo in pridejo obdobja ko želimo spremembo kar pa ne pomeni da vedno le takšno ki bo druge prizadela ali zaradi katere smo vredni posmeha niti ne pomeni da se začnemo obnašat kot otroci. Lahko pomeni le da si vzamemo malo več svobode in naredimo kaj več zase, ko recimo nismo zadovoljni z zdravjem, kilažo in izgledom – shujšamo, se začnemo ukvarjati s športom, dobimo drugo družbo, kar pa največkrat partnerju, ki na spremembe ni pripravljen ali si jih (zase) ne želi, ni po godu. Vendar ima vsak pravico živeti tako kot mu paše, seveda do meje drugega, kot ponavadi v odnosih velja. Tisti drugi, ki mu kaj paše ali ne paše, še vedno lahko živi svoje življenje in si ga uredi kot najbolje ve in zna. Simpl kot pasulj 🙂
Tukaj nisem omenjala tistih v “drugi puberteti”, ker tistim se pa že na daleč vidi da jih malo nosi, ampak tudi to je človeško, mar ne?
Konec koncev pa smo vsi krvavi pod kožo.