Najdi forum

Debeluške in ljubezen ?…

Zatipkala sem se, mišljeno je bilo cm. V višino :))

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Mene tudi tisto razkuri, ko kakšna ženska reče: “Tista *vstavi poljubno besedo* mi je speljala fanta.”
Saj res. Bogi, bogi fant, ker ga je neka ženska zapeljala in ga speljala stran od njegove punce (žene). Kako je mogla biti taka, da ga je speljala stran? Mislim, nesramnica!
Kot da on pa nima svoje glave, s katero bi ugotovil, da že ima eno žensko in da je mogoče pametno ostati pri njej. Ampak ženska, ki je ostala brez tipa, bo veliko raje obsojala njegovo ljubico, da ga je speljala, kot pa njega, da je zijal tja, kamor ni treba in ni premogel toliko zrelosti, da bi se zavedal, kje so meje.

… Ampak to nekako nima neposredne zveze z debeluškam 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Našla online kalkulator, ampak tam je smao za merjenje utripa in porabo kalorij in idealne mere (v cm, ne v kg).

Razlaga ITMja:

Preciznejši izračun s korekcijo:

Zanimivo, vsak link mi svoje ven vrže. Obakrat je ITM isti, samo enkrat je to ok, drugič pa ne. Zgleda ma vsak svojo razlago, kaj je idealno 🙂

…NENAZADNJE JE V NAJVEČJI MERI ODVISNO KAKŠNE GENE IMAŠ: ALI IMAŠ GEN ZA MRŠAVOST ALI GEN ZA DEBELOST.

še moje mnenje. Največ je zmrdovanja pri moških če so ženske debele oziroma da se lepše izrazim – bolj okrogle. Nihče izmed moških pa ne pogleda sebe – mnogi izmed njih imajo pred seboj kar zajeten vampček in marsikateri ima joške, da bi si lahko modrček nataknil. Dajete moški poglejte malo tudi okoli sebe in potem kritizirajte nas ženske. tudi meni ni všeč močki z velikim vampom, zadi pa namesto riti je ploh. tako,da

Si želela povedati, da če imam sam trebušček, mi morajo nujno biti všeč bajse?

***Dajete moški poglejte malo tudi okoli sebe in potem kritizirajte nas ženske. tudi meni ni všeč močki z velikim vampom, zadi pa namesto riti je ploh. tako,da***

Nedolgo nazaj je bila ena debata, kjer je večina žensk trdila, da rade vidijo poudarjen “vamp” na moškem, tak da… ne vem zdaj katerih je več.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

“pirbauh” v nobenem primeru ni lep.

Ni treba, da so okroglim všeč okrogli, nasprotja se privlačijo. Ni pa fer, da vampast dedec, kosmat kot medved, po možnosti z nogami na X, skritizira čisto vsako žensko, ki ne ustreza njegovim lepotnim idealom. In ni lepo, če tip izjavi, da so mu nosečnice ful grde in neprivlačne, pa ima sam trebuh, da še svojega lastnega orodja čez ne vidi. Tudi že doživela.

Sem izbrskal en citat iz tiste teme:

###Men je mal zaobljen trebušček velik lepš k same mišice pa kost. Pr ženskah sicer lepš zgleda če majo ravne trebuščke, pr moških mi je pa mal napihnjen prov seksi. Če je pa v njem pivo mi je pa še tok slajše.

Bina. :)###

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pupa dam ti isto desetko!

Ne, vendar je degutantno (in ze videno), ce s kolegi sedis v lokalu, gledas mladenke in komentiras, ej, ta je pa debela. Cetudi ima ona 2 kg prevec, ti pa jih imas 22 prevec.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Če vas stric meri uboge živali na denar. Potem niste vredni, da sploh debatirate o tem. Ker vemo kako končajo. Ta stara miselnost se bo kmalu izkoreninila in bo žival pretirana kot uboj.

Ste prav povedat. Kmet meri kilograme in samo denar. Njemu ni mar za kaj drugega. Enako je z debeluškami. Vidijo hrano v kilogramih.