Najdi forum

Debeluške in ljubezen ?…

Pozdravljeni!

Zanima me malo splošno mnenje. Kaj menite o tem: o debelih ženskah in njihovi ljubezni? So vredne ljubezni? Zakaj se jih fantje tako spretno “izogibajo” ?
Kakšno je kaj vaše mnenje o tem?
Hvala lepa že vnaprej

Kakšna neumnost je to “so vredne ljubezni”?? Od kdaj se pa vrednost človeka meri v kilogramih? Moj stric, ki je kmet, meri vrednost prašičev v kilogramih, vrednost krav v litrih mleka in vrednost svoje žene po dobroti, iznajdljivosti in delavnosti.
Zakaj se jih fantje izogibajo, ne vem. Ampak, če te bo kaj potolažilo, jaz sem suhica, pa se me fantje izogibajo. Baje zato, ker sem preveč šarf, fantje imajo pa radi pohlevne punčke, ki potrebujejo njihovo zaščito in vodstvo.
Sicer pa poznam kar nekaj “debelušk”, ki imajo tipe in jim življenje čisto v redu teče.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Po pravici?

Vem da se večina zgovarja, ampak hormonske motnje ima v resnici le zanemarljiv procent debeluhov. Vsi ostali preprosto napačno živijo – preveč jedo, premalo gibljejo. In tak odnos do svojega telesa – je pravzaprav zanemarjanje samega sebe. Ljudje pa na splošno ne marajo zanemarjenih osebkov. V nobeni obliki.Seksi deluje ženska, ki ima do kakih 20 % nad “normalno težo”. Tiste naprej preprosto ne rajcajo več (razen izjem seveda). Gre torej za psihologijo in feromone.

Kdo je vreden ljubezni je odvisno od njegove notranjosti. Do nje pa se običajno dokopljejo interesenti le skozi visoko bariero debele neprivlačnosti. Debeli bodo seveda sedaj protestirali, ampak recimo raje bobu bob, kot da brezplodno meljemo o pravičnosti in notranji lepoti, mislimo pa si svoje.

ljubezni so vredne prav tako kot suhice, to nima nič z izgledom ampak toliko opevano notranjo lepoto.

drugo vprašanje je, zakaj jih eni moški ne marajo ( ker nekaterim so pa močnejše fejst), če po sebi sklepam – meni tudi debeli, kosmati in vampasti moški niso rajcih. lahko smo sicer najboljši prijatelji , ampak kaj več pa ne.

Torej po tvojem debeli moški niso vredni ljubezni?

Vredne so ljubezni, zakaj se jih fantje izogibajo, pa ne vem. Se bo že našel kdo, ki bo našel pot do njihovega srca. Mogoče se jih izogibajo zato, ker oddajajo negativno energijo, ker jim na čelu piše, da jih nihče ne mara. Ko bodo sprejele same sebe, ko bodo ravno prav samozavestne in zabavne, pa se bodo fantje kar drenjali okoli njih. Vem, da nekateri moški prav iščejo močnejše ženske, ker se počutijo dobro, ko se naslonijo na nekaj bolj obilnega.

Od kje mit, da se jih fantje izogibajo?
Moja prijateljica ima čez 100 kg, je res fejst debela.
Ampak kadarkoli gremo ven, se ji kakšen nalima.

Zakaj pa nekatere punce mislijo, da debeluhi niso vredni ljubezni? Upam, da Primož ne bere tole, da ga ne bo preveč prizadelo. :)))

če repliciraš meni : preberi še enkrat moj odgovor, velja isto za moške kot za ženske. nikjer ni govora o tem, da ne bi bili vredni ljubezni. halo?
jaz pravim da meni debeli niso všeč, kar pomeni da se vanje tudi zaljubiti ne morem. jaz. marsikatera lahko, enim so celo bolj všeč kot suhi.

Sem suh in me tudi ne privlačijo “debele” ženske. Ampak tole zgoraj je posploševanje oz. laž, ne pa kak mit ali resnica. Tako, da je brez pomena podajat sploh kako mnenje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če repliciraš meni : preberi še enkrat moj odgovor, velja isto za moške kot za ženske. nikjer ni govora o tem, da ne bi bili vredni ljubezni. halo?
jaz pravim da meni debeli niso všeč, kar pomeni da se vanje tudi zaljubiti ne morem. jaz. marsikatera lahko, enim so celo bolj všeč kot suhi.[/quote]

Ok, torej debeluhi niso vredni TVOJE ljubezni, ljubezni ostalih punc pa so vredni. :)))

jaz pravim da meni debeli niso všeč, kar pomeni da se vanje tudi zaljubiti ne morem. jaz. marsikatera lahko, enim so celo bolj všeč kot suhi.[/quote]

Ok, torej debeluhi niso vredni TVOJE ljubezni, ljubezni ostalih punc pa so vredni. :)))[/quote]

vidim da ne bo šlo.

Ok, torej debeluhi niso vredni TVOJE ljubezni, ljubezni ostalih punc pa so vredni. :)))[/quote]

vidim da ne bo šlo.[/quote]

S tvojo ljubeznijo do debeluhov očitno ne. :)))

Mimogrede, zakaj pa naj bi nekdo bil kar vreden ljubezni. Za ljubezen nekoga se moraš potruditi ne glede na zunanjost (govorim o tisti pravi ljubezni, ne o tem, da se tip obrne za bejbo in ji požvižga).
Tudi ko sta dva že skupaj, se mi zdi, da nič ne bi smelo biti kar samoumevno. Še vedno naj bi se ona potrudila zanj in on zanjo s kakšno majhno pozornostjo, lepo besedo … Ne mislim, da bi se to dogajalo kar vsak dan; niti ni časa, niti nisi vedno razpoložen. Ampak da si vsake toliko utrgaš trenutek in nekomu pokažeš, da ti veliko pomeni, da ga imaš še vedno noro rad …
Pravzaprav je neumno sedet in se jokat, ker te noben ne mara, če s svojim delovanjem ne pokažeš ljudem kdo si, kakšen si in – da si vreden njihove ljubezni.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Debeluške so vredne ljubezni.

Jaz vidim problem v tem. Če debeluška sprejema svojo debelost in se dobro počuti v svojem telesu, se ji to pozna tudi navzven in je pozitivna. Fantje se limajo na pozitivna dekleta, karizmo. Take debeluške fante zanimajo.

Če je pa zamorjena zaradi svojih kg-ov, se ne uredi in se ne obleče lepo, ker ji itak (kao) nič ne paše, se pa seveda nihče ne obrne za njo, saj ne izžareva energije.

Poznam nekaj debelušk, ki imajo prav postavne fante. Je pa tudi res, da imajo zelo velik vpliv na vse nas mediji, ki pa nas učijo, da je lepo to, kar je suho. Nekoč je veljalo lepo – debelo.
Mislim, da je bolj porblem v tem, da si punce mislimo, da nas fantje ne pogledajo, ker nimamo idealne postave. Enostavno iščemo neke vzroke.

ma, če sem iskrena jaz na debele ljudi gledam “malo ” drugače- jebi ga.
Imela sem sodelavko, debelo, kar je videla je pojedla. Zrihtana,nalakirana( jaz ,če bi bila tako debela kot nekatere ženske,se nebi šminkala,ker v mojih očeh one niso nič lepše ali bolj zapeljive,žal). Enkrat smo se preoblačile in ko sem videla,da ima med nogami čist črno in hrapavo kožo od “drajsanja” sem skoraj dol padla. In kako je to lahko zapeljivo? Ne me obsojat,samo napisala sem kar mislim. Nimam nobene debele prijateljice, vse so lepe in seksi. Močoče če bi imela kakšno,da bi drugače razmišljala, ne vem.
Moškega, debelega in plešastega nebi imela nikoli. Mi pazimo kaj in kako jemo in je moj moš daleč naokrog frajer.

A zdaj mi pa zarad 120 kg še enga fuka ne privošte al kaj?!?!!

Zakaj bi se moški izogibali debelušk? Jaz sem se poročila, ko sem imela največ kil v svojem življenju (pa nisem bila noseča)!
Na 168 cm imam 80 kil, pa še nisem imela občutek, da bi se me kakšen moški zaradi tega izogibal.
Sem bolj mnenja, da je ženska, ki je močnejše postave, največkrat sramežljiva, to pa največkrat moške ne privlači preveč, a ne?

Kolikor vidim okrog sebe, je problem karakter, ne pa kilogrami, Poznam zatežene, zakompleksane suhice, ki ne znajo povedat drugega, kot na kateri dieti so trenutno. Takih se v širokem loku izognejo tako moški, kot ženske, res mi gredo lasje pokonci, ko mi začne kakšna kost najedat, kje vse se jo špeh drži, pa bi se lahko za metlo skrila. Ravno tako poznam nekaj simpatičnih debelušk, ki jim ne manjka ničesar, niti ljubezni.

V Kairu za debele ponujajo kar nekaj kamel.