Debeluške in ljubezen ?…
Kakšne bedne se prebirajo tu gor. A nimate nič s seboj dela, da se z drugimi ukvarjate? Mislim, da ima vsak dovolj smetja pred svojim pragom, ne pa, da toliko gledate pred sosedov prag in pozornost obračate na njega. Jaz še vedno mislim, da največ obirajo tisti, ki so sami veliko slabši od obiranega. Mislim pa, da vsak ve, kakšen se dobro počuti. Ker lahko pride bolezen, pa se tisti višek kg kar sam stopi. Pospravite pred svojim pragom, pa boste imeli za celo življenje kaj delati!
Senči, koliko kg je idealnih za višino 167? Meni tista reč v lekarni vedno kaže, da jih imam premalo. Najbrž je pokvarjena … Pa jih nimam tako zelo malo, vsaj jaz se ne počutim kot bobi-palčka.
O, kakšni pogovori!
No, zdaj sem pa dobila slabo mnenje o tem forumu, priznam! Večkrat sem že prosila za nasvet in kakšno mnenje, nikoli ni bilo takšnih nesramnosti, vedno sem dobila koristne nasvete!
Aha, po vseh teh odgovorih lahko sklepam le, da si debeluške ne zaslužimo nič – za nas ni ljubezni! Iz takih mnenj drugega ne morem izluščiti!
Se pravi, da bi morali v parlamentu skleniti pravilnik o debeluškah: “Debeluške gredo pod rušo!”
Zakaj pa je potem toliko debelih ljudi?! No, zdaj pa sem še bolj zmedena, kot sem bila prej!
Re: Debeluške in ljubezen ?…
Napisal: tajči3
Datum: 27.08.2007 13:51
Meni so debeluške smešne, s tole temo pa se le malo pošalila na vaš račun.
Hvala lepa vsem sodelujočim, pa brez zamere
Zdej se pa že odloči, ali pa registriraj svoj nick, da se ne bo kdo drug odločal namesto tebe, ok?
Verjetno imate slabo mnenje o ljudeh, ki pišejo na takšen način? Verjetno ni forum nič kriv. Menda.
Eh, Andreja, saj to folk kar naprej tako posplošuje.
Daleč najbolj glupi so mi pa naslovi: GORE TERJALE ŽIVLJENJE ali CESTE TERJALE KRVAVI DAVEK …
Gore in ceste niso terjale prav ničesar. Če se ljudje obnašajo kot norci in grejo v gore v sandalah in po cestah vozijo kot da so sami, je vsa krivda v njih. Res se veliko nesreč zgodi zaradi spleta nesrečnih okoliščin, ampak gore in ceste so enake za vse, samo da se eni na njih obnašajo odgovorno, eni pa ne.
Enako tu: zdaj je FORUM kriv zaradi nekaj zdolgočasenih čudakov, ki so imeli monologe na nivoju petega razreda osnovne šole. Saj je res, forum smo ljudje, ki ga ustvarjamo, ki vanj pišemo. Ampak mislim, da je veliko pametneje upoštevati resne komentarje, kot pa lajanje brez glave in repa.
Mouse odgovorila sem ji na vprašanje. Če se velik 158 se ti verjemi pozna vsaka kila pa če imaš še tako drobne kosti. Zato pri 158 in 66 kg ne vem, če je “normalna” teža. Zaradi mene jih ima gospodična lahko 80 samo povedala sem, da za njeno velikost pač jih ima preveč. Če se dobro počuti hvala bogu proti nobenemu nimam nič ali hodi nag okoli ima na sebi 10 oblek samo povedala sem svoje mnenje.
senči, sej ni nate letelo!! Ne vem, kdaj si se pridružila debati, ampak vmes smo imeli nekaj zelo motečih uporabnikov (ok, lahko da je bil samo en pod različnimi nicki), ki je res strašno smetil debato.
Če nisi opazila, še jaz sama sem te vprašala, koliko kg je pa idealnih za 167 kg, ker ne vem, kako se to določi.
in potem še tisti … morje ga je pogoltnilo, z avtom ga je zaneslo, kolo ga je vrglo, kamen ga je spotaknil, oni ga je razjezil, zavist ga je gnala ….
Seveda, saj ljudje res nimamo nobene moči v svojih rokah in nobene pameti v svoji glavi. Okoliščine nas neusmiljeno premetavajo sem tej tja. Če verjameš! 🙂