Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina beli kraljevski pekinezer

beli kraljevski pekinezer

Btw, če ima pes 1.2kg to ni diskvalifikacijska napaka. Je moralo poleg manjkajočega zoba pač biti še kaj drugega, a ne?

draga yo, svoje sem povedala, želela sem opozorit in dat malo ljudem v premislek pred nakupom psa. Ne razumem zakaj se morate določeni toliko zatikat na določenih besedah in iskat dlako v jajcu.
Toliko pametnih stvari ste določeni napisali in niti ene pohvale ni bilo. Samo pljuvanje en čez drugega in napihovanje kdo je pametnejši. Drugič preden karkoli napišete pojdite malo na svež zrak se sprehodit, da vam dobijo možgani malo zraka in da vam bo pamet boljše delovala (upam!).

Kaj obstaja pasma kraljevi pekinezer ali samo pekinezer???? Zanima me samo da ali ne, naj odgovori nekdo ki se spozna na to. Ali pravilen tip pekinezerja samo tisti majhen zelo košat, ali tudi malo večji z krajšo in redkejšo dlako kot jih vidim na ulicah??

Obstaja samo en, nikakor ne kraljevi, ne mali, ne mini, ne kaj podobnega.
Tisti na ulicah so zgoraj navedeni – tržna niša, ko se mešanca proda za par 100 eur. Saj veš, iz same ljubezni so jih imeli….

Pasma je ena sama in sicer pekinčan:

Pozdracljeni!

Nemorem verjeti koliko tračev med ljudmi o teh malih prikupnih puhastih kepic!!!Najbolj me jezijo ljudje ki so preveč pametni pa se sploh ne spoznajo na določene pasme!!!Vsake pasma ima svoj značaj pomen….

Ljubitelji pekinezerjev pišite mi na mail:lea.poje@hotmail.com lahko se kaj več pogovorimoo naših srčkih ali se srečamo!!!Lep pozdrav vsem!!!

Ali bi mi znal kdo povedati, kaj jedo penčani oz.pekinezerji? Kaj jim lahko ponudim in kaj ne smejo jesti?

Pogoglaj, kaj jedo psi.

pozdravljeni,
videla sem oglas da imate psičko pekinezerko ki isce partnerja za parjenje in imam kraljevega pekineza zlato-rjave barve, ki isce samicko

Po 6-ih letih ti še ni potegnilo, da kraljevski pekinezer ne obstaja?

New Report

Close