Čestitke za premik!
Jaz se bom tudi pohvalila. Že dva dni na dopustu se držim nazaj pri kruhu in sladkarijah.
Včeraj sem bila lačna cel dan, ker na poti ni bilo ravno veliko možnosti za kulturen obrok. Popoldne, ko smo končno prispeli, sem že razmišljala o hitri rešitvi s kruhom, ampak uspela spečt lososa in skuhati klobaso, narezat zelenjavo in na plaži pred hišo zaužit zdrav obrok, brez kruha. Zame. Ostali ga jejo in mene ne gane. Prav ponosna sem nase kako sem speljala vse skupaj.
Danes zjutraj nepredviden trening do prve trgovine. 20 minut v klanec. Potem pa čisto prešvicana na plavanje pred zajtrkom. Mislim, da mi ne bo treba hodit tečt zjutraj, kot je bil moj plan. Samo vsak dan po svež kruh in bo.
Svež kruh za ostale seveda 😂😂😂.
Štefi, da se ne bova midve res srečali?
Pri nas je tudi hiša ob plaži, do prve trgovine pa cca kilometer v klanec 😀 😀
Ampak tega je na Hvaru kar precej.
Tudi jaz imam v planu vsako jutro po avici po svež kruh za ostale, meni do kruha glih ni, mi je pa do sladoleda in če se srečava… še dobro, da ni blizu nobene slaščičarne 😀
Štefi, do prve slaščičarne je enih 20km, mogoče tudi 25km… Če grem peš tja in nazaj, si lahko privoščim sladoled IN tortico! 😀
Tudi jaz imam nov cilj!
Že nekaj časa se vrtim okoli njega, a zdaj, ko so cunjice bolj kratke in tanke, je toliko bolj očitno: nujno moram učvrstiti telo!
Oblečena zgledam super, kdor me pozna od prej, me hvali, kdor me ne pozna, ne verjame, da sem imela 40kg več, a ko se slečem… ena sama žalost, vse visi, vse mehko, vse ubogo…
Trenutno nimam časa za neko silno telovadbo, bo pakonec septembra verjetno dosti lažje, ta čas pa hoja in hoja…
Punce, telovadite sproti! Ne delat enakih napak kot jaz!
Sam hvalim se, to s slaščičarno je mišljeno kot koda 😂.
Doječa, kako ti gre? Pridna? Že na 85?
Jaz na dopustu samo spim.. Oziroma bi, če bi lahko. 😂 Očitno moram mal not prinest..
OK, pa plavam. Ne vem kdaj bom začela s planiranim jutranjim tekom… 🙈
Jem pa ok. Presenetljivo. Nisem še podlegla belemu kruhu.
Bolj se bliža dopust, bolj sem zmešana, ne vem kje imam glavo od vseh obveznosti!
No, res je tudi, da sem tip, ki si nakoplje sto nekih stvari na glavo in vse bom sama…
Teža med 71,5 in 71,9, hehe, 72 se nekako ne prikaže, kar me veseli :))))
Na dopustu pa res upam, da bom vztrajala pri tistem ubogem kilometru v klanec do trgovine, plavala bom itak le v primeru, da bo morje toplo, nekaj gibanja rabim, že zdaj, ko kar precej delam fizično, mi manjka rekreacija, ful mi paše, če hodim in mi manjka, ko imam obveznosti, da ne morem nikamor peš… Upam, da se bo ta občutek za gibanje stopnjeval!
Štefi, nimam pojma, koliko je zares do Jelse in Starega grada (in prve slaščičarne), vem le, da se dolgo voziš, ker so ceste uboge.
Sladoled te pa jaz častim, če me najdeš ;))
Sam hvalim se, dol bom padla, če pridete v apartma pod nami. Jutri je smena 😂😂. Če ste pri pekarni ob vodi, me pocukaj za modro-roza kopalke.
Jaz spim kadarkoli se uležem.. Grozna sem. Danes sem se sama od sebe zbudila ob 6 in se mi ni dalo it v klanec, sem hotela na Sv. Ante. Sem šla nazaj spat do 9 🙈. Mogoče jutri. Sem imela super izgovor, včeraj sem nerodno stopila in kao nočem obremenjevati gležnja. Sama sebe okol prinašam..
Punce, kje ste ostale? A sem vas vse spodila s svojim slabim obdobjem.. Upam, da ne in da pridete še kaj naokoli. Prvi alt, a sva se midve prav razumele? Če te zato ni, potem se nisva razumele 🙉. No, pridte vsaj povedat, da ste žive in da mate poln kufer hujšanja 😋.
Eh, Štefi, nič od sladoleda, pri nas ni pekarne…
Glede izgovorov…
To vsi delamo, tudi jaz si najdem kup izgovorov, da ne naredim, kar mi je zoprno.
Potem pa, ko se zavem, da moram, pa iščem tisoč in en trik, kako samo sebe prevarat, da to le naredim! Sem ratala že pravi mojster v tem, kako samo sebe okrog prinest! :))
Moje kile se vrtijo od 71,5-72, upam, da z dopusta ne prinesem več kot 73.
Bravo Doječa! Kar tako naprej. Se malo, pa boš mene ujela, pol greva pa skup. Nazadnje sem bila na 80.1, bohvedi kaj bo po dopustu 🙈.
Sicer, če bom tako pridna kot danes… Vstala ob pol 6 in bila malo čez 7 že na vrhu hriba. Kako paše migat v hladu..in potem zajtrk. 3 ure miganja že navsezgodaj. Gleženj je javkal za dol, je bil moj izgovor prejšnje dni kar na mestu 🙈.
Sam hvalim se, a greš čez tunel? Tukaj pekarna itak ne dela, je pa zapuščena kučica 😁.
Potem pa res ne bo nič od sladoleda, še dobro 😂.
Pri meni je konec izgovorov. Včeraj jutranji vzpon, danes en plavalni maraton. Sem zmatrana. Končno malo, tukaj na dopustu. Spim po 10 ur na noč. In končno sem nehala spat še opoldan. Kot dojenček sem bila prvi teden. Očitno sem rabila. Zdaj berem knjige, namesto spanja. Trenutno Ladijske novice, po priporočilu ene od tukaj. Prebrala sem že Leninov trg in Duh česa, kolumne od Šaleharja.
Me prav zanima, kakšna bo teža doma. Sem optimist, da bo vsaj enaka. To bi bil na dopustu vseeno uspeh. Pojem tudi kak kos navadnega kruha, v osnovi pa beljakovinskega. Pa en sladoled do zdaj in par žličk torte na praznovanju.
Pozdravljene vse punce!
Res sem vas za nekaj časa zapustila. Občasno brala, komentirala pa ne. Tako je bilo, malo črna luknja, malo pa druge obveznosti.
Bi vam pa rada povedala – v tem času sem oklestila 5 kg, približujem se 77! Se ne spomnim, kdaj sem to videla v zadnjih dveh letih.
Vendar sem prišla do zaključka, ki morebiti kateri ne bo všeč: za hujšanje absolutno nobenih, NOBENIH, prekrškov! Lahko košček čokolade, kepico sladoleda, a to naj potem šteje kot obrok. Šele ko sem nehala samo sebe slepiti “jutri, jutri”, je začelo it dol.
Za zajtrk jem kruh, če imam rženega, če ne pa kaj drugega. Zraven včasih avokado, včasih salamo, jajce …
Dopoldan pojem jabolko.
Kosilo: minimalno OH. Jih jem, zdaj še, ko bo teža stagnirala, jih bom opustila.
Potem pa ob 18.00 pojem kakšno solato, skuto, kaj takega, in potem zaključim. Zajtrk imam med 7-8 med službo, čez vikend okoli 9.00. Tako da na nek način se grem tudi IF.
Punce, veste, samo sebe sem vprašala: Kaj je lažje/težje – biti slabe volje kar naprej zaradi hrane ali se vzeti skup in postaviti hrano na drugo (tretje, četrto …) mesto v življenju? Dejansko je enostavneje paziti pri prehrani!
Od gibanja sem imela samo hojo, pa še to neredno (bilo je veliko stvari ob koncu šole), nehala sem hodit na neke treninge, ker mi je zmanjkovalo časa in energije, pa še drago je bilo, zdaj jeseni se bom vpisala na eno od skupinskih vadb v bližini. Sem tudi okrog tega nehala komplicirat, ta vadba je ok, druga vadba ni ok … – vsaka vadba je ok, če jo izvajaš redno!
Tako. Upam, da mi ne zamerite, želela pa sem povedati svojo izkušnjo.
Lepo poletje še naprej!
Bralka! Dobrodošla nazaj in čestitke za tvoj uspeh. Lepo je to prebrati! Verjamem, da imaš zdaj volje za naprej. Kakšen pa je tvoj cilj?
Ko si govorila o hrani na tretjem mestu.. Ja, to je to. Pri meni je na drugem. Včasih še vedno moram “korigirati” moje želje. Ko bo na tretjem, ko bo samo še sredstvo za zmanjševanje lakote, bom zmagala. Že zmagujem, da ne bo pomote.
Gurman bom pa še vedno. Kvalitetna dobra hrana v primernih količinah..