Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Jaz sem prvic zdrzala tolk dolg do testa! Da prej ko sem se naravno probavala, niti ne govorim 😛. Mah, mal se pocakaj.

luca2015 – čestitke! :-D:-D:-D:-D no, vidiš, sama si čutila, da je nekaj drugače… in res je rezultat +!!!

pa bo mesec maj res naš mesec 😉 pa niti ga še ni konec 😉 tko da kar pogumno 😉

Luca2015 tooooo bravoooo! Uf kr na jok mi gre! 🤗🤗🤗

Tudi vstalim puncam navijam za vse! Se vedno vas redno berem saj je del srca se vedno pri vas. Ponosna sem na vas na vas pogum, vztrajnost pozitivo. Le tako naprej! Cim vec ++

O Luca cestitam 😊 sm resnicno vesela zate😊

ToooOoooo Luca cestitke, zelo sem vesela zate!! Wohooo 🙂 zelim ti lepo nosecnost in da bo vse super se naprej 🙂 vesela lepih novick 🙂 jaz sem imela danes punkcijo. Bilo 13 celic in v primerjavi s prvic me je noro bolelo, zgleda se res pozna od stevila foliklov in kolkat treba prebost jajcnik.. tako vsem ki cakate zelim plusek in da bo cimlazje in cimmanj bolece slo vse skupaj mimo. Srecno vsem in drzim pesti 🙂

Hvala mackica tudi tebi zekimo vse lepe zarodke in cim prej +++++

Luca2015 čestitke in naj nosečnost poteka po planih in mirno.. 😁

Oooooooooo, Luca2015, čestitke, čist hudo!!! Bravo, ful vesela zate 😊 Vsak + daje upanje tud ostalim.
Kdaj po et je krvni test že zanesljiv? V petek mam 14.dan po transferju, če seveda prej ne dobim m. Ker sem mela morulo in je sam dr rekel, da s tem pač statistično ni velik sans, ne gojim veliko upanja, sem pa vseeno na trnih. Verjetno je najbols pač počakat, kajne.

Hvala punce 😘!

Mackica, to je super rezultat! Bravo, cestitam za celice.

Star1, jaz sem danes delala urinski test na 12.dan oz. 13.dan (ce stejemo dan prenosa zraven) tako, da bi v mojem primeru bil krvni vrjetno pozitiven ze kaksna 2 dni prej.

Se mi pa zdi da nas ze dolgo ni bilo tolk na kupu, ki bi cakale na tale magicen +! Jst se kr ne dojamem cist… 😜

Luca2015, čeeestitkeeeeeeee!!!!😎😎😎😎💕🤰🤰

Doobroo jutroo punce!!! Ponedeljek je, začel se je nov teden!!! Gremo novim zmagam naproti!!!

Upanje2….tooooooo..Dobro jutrooo😀😀😀

Dobro jutro punce.
Joj koliko novih novic. Zelo sem srečna zate Luca, da si dočakala +++. Res ima mesec maj eno posebno moč. Veliko nas je takih ki čakamo na naše +++
Jaz imam krvni test 30.05 danes je peti dan in moram reči da se nič posebno drugače ne počutim. Tudi jaz si želim, da bi me kaj črvičilo in da bi mi črvički prinesli en velik + he he 😀 Veliko pozitivnih misli😀🍀🐞

Dobroooo jutroooo punceeee………

Seveda gremooo novim zmagam naproti!!
Komaj cakam da bo konec te M…. nekam bolj mocna je kot ponavadi… In ocitno jo bom se kaaksen dan dlje imela…. Kar naj se spucaaaa vse tam doli ko bom zacela z aspirinom ma da se vse prekrvavi tko k je treba in pol k bo cas za lovljenje spermijev bodo imeli cisto pot hahahaa… Komaj cakam in upam da se kaksen ulovi in da poisce svoje mestoooo hihihihihihi……… 😂😂🙊🙈🐵🤩😍

24+ ……uffffff..to se bo osrednjeslovenska treslaaa:):)hopa cupa..hopa cupa..hahaha
A to boš,kar na svojo voljo začela z aspirinom?! A ti je dohtar reku oz.odobril?Da si novš,kej pobrkljala..,K maš nepojasneno neplodnost..(pa redne menstre..izvide ok..itd)sej razumeš ..

Luca2015 čestitke! Zdj pa samo uživaj 😉

Bom na lastno odgovornost zacela jemati…. Sicer mi je to svetovala tudi kolegica ki je farmacevtka in se srecuje z istim problemom…. In je rekla da nima kaj skodit ena tableta na dan da se ga spije itak ni tok mocen tko da bom probala pa bomo vidli kaj bo…. =🤞😊

24+….ok..hvala za odgovor.Toliko,da vem.Če ga bom jest tudi slučajno hotla jemati..:):)
Flamingo…Drži se še malo pa bo petek..Poskusi počakati…:):):)

Flamingo..soriii..za star1..sem mislila ..ti imaš test ,kot jaz :):)No super..,da se ok počutiš:)
Star1…držim pesti zate..še 4x greš spat in pol test naredi…bo najbolj zih..

Jutro punce tudi jaz se pocutim cisto normalno nic kj posebno polna energije zdej kr mal pospravlat popoldan na siht ta teden delam po pet ur tko da super glede na to da nisem imela punkcije ni injekcij pomoje nekih znakov nebo samo cakat do testa da zdej ga se nikoli nisem delala. Edino vceraj me ene 2krat nekaj stisnilo kr mocno v maternici . Jojjjj konc meseca bo pesto vsak dan bojo +++letele hehe.. lep dan vsem

New Report

Close