ivf 2018
Hehe ni kaj.. pravi, da je tudi fajn kakšen vitamin D popiti…. je pa sicer takole…. moja znanka je bila že noseča po naravni poti na žalost se je v začetku 3. meseca vse slabo končalo in je morala S. sedaj je bila 2x na umetni oploditvi vedno brez zamrznjenčkov in vedno po dva zarodka vstavljena (blastocisti)…. a neuspešno… pri njima se sicer ve vzrok slab spermiogram a vseeno je takrat zanosila po naravni poti…..sedaj je rekla, da bo malo počakala še z naslednjim postopkom in jemala koencim q10 in vse te stvari, ki sem jih že zdavnej naštela… no njena prijateljica se je pa pripravljala na 1. postopek umetne oploditve in je začela jemati ta koencim, ki ga jemljem sedaj jaz…. in ne boste verjele pred postopkom je ostala spontano noseča…. =)
no upam, da bom te sreče tudi jaz haha… =P
Hej, sem šla dat zjutraj kri ampak šele popoldan izvem. Sem na trnih čist :). Itak, da sporočim ko zvem. Moram še zdaj poklicat v Dravlje, da povem da je test +.
Kako ste ve?
Danes ima ena roj.dan, če se ne motim…?
24+ jaz mislim, da bo poleg vitaminov in mineralov dopustniško vzdušje kr fajn koristilo, da se prime naravno :))). To bi si itak vse najbolj želele.