Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Hehe ni kaj.. pravi, da je tudi fajn kakšen vitamin D popiti…. je pa sicer takole…. moja znanka je bila že noseča po naravni poti na žalost se je v začetku 3. meseca vse slabo končalo in je morala S. sedaj je bila 2x na umetni oploditvi vedno brez zamrznjenčkov in vedno po dva zarodka vstavljena (blastocisti)…. a neuspešno… pri njima se sicer ve vzrok slab spermiogram a vseeno je takrat zanosila po naravni poti…..sedaj je rekla, da bo malo počakala še z naslednjim postopkom in jemala koencim q10 in vse te stvari, ki sem jih že zdavnej naštela… no njena prijateljica se je pa pripravljala na 1. postopek umetne oploditve in je začela jemati ta koencim, ki ga jemljem sedaj jaz…. in ne boste verjele pred postopkom je ostala spontano noseča…. =)

no upam, da bom te sreče tudi jaz haha… =P

Luca2015. ..kako si?!danes pa na krvni..sporoči kako je bilo..😃😃😃😃

jaaa Luca2015 sporoooočiii….. =)

Hej, sem šla dat zjutraj kri ampak šele popoldan izvem. Sem na trnih čist :). Itak, da sporočim ko zvem. Moram še zdaj poklicat v Dravlje, da povem da je test +.

Kako ste ve?
Danes ima ena roj.dan, če se ne motim…?

24+ jaz mislim, da bo poleg vitaminov in mineralov dopustniško vzdušje kr fajn koristilo, da se prime naravno :))). To bi si itak vse najbolj želele.

Luca2015… Najbolj bi bila veselaaa da bi se prijelo in bi to izvedela na morju tako da nebi prisla M in bi dopust prezivelaa se tolk bolj sprosceno in dobre volje!!!! Srcno upam da nama uspee tko ali drugace…. Ampak verjamem da boo ko bo za to prisel cas… Mogoce pa caka na poletne dni hihihihihi

Luca2015 čestitkeee!!! 🙂

Ja jaz danes praznujem dvojno 😆 dobila M tako da sem ze v vrsti za 2. ETZ…cez cca 9 dni imam prvi uz… Luca mi2 sva za dons zmenjene da bo veselo 😊 javi rezultat 👏

24+, ja to ti pa vrjamem. Držim pesti da ne bo M na morju :))))

Pomlad84, vse najboljše! No vidiš, veselo pri tebi, veselo pri meni.

Javim takoj ko dobim še krvni test.

Pomlad84..res mi je žal. 😘.,in držim pesti 😘Za 2.postopek..super imas hitro datum in v akcijo.vse najboljše za rojstni dan🎈🎈🎈💝💝

VSEEE NAJBOLJŠE POMLAD…..!!!! in upam da bo sreča še večja naslednjič ko boš v pričakovanju.. ampak ne M ;)!

Hvala 😄 morda bonpa tokrayna zelja uslisana… najprej molim da bo najin korenjak prestal freeze-off 😉 potem pa boj nadaljnih 14 dni da ostane pri zivljenju 😀

Ja upam da res 24 😊 gremo novim izzivom naproti…bomo vidli kaj mi pripravlja usoda tokrat 😄

Joj Pomlad84, jaz sem narobe prebrala. Sem mislala da se veselis da gres v nov postopek pa zdej vidim da ta ni sel skoz. Bo pa pa pingvincek razturu 😀.

Jaz sem dobila rezultat:
S-ßhCG 445,5 (4.teden)
😀😀😀😀😀

Luca2015. ..toooo je fulll..to sta dvojčkaaaaa…jupiiio…čestitke. .😘😀😍💝👶👶👍kr objela bi te🎈🎈🎈

Juhuuuhuu Luca2015 še enkrat čeeestitkeeeee!!!!!

Banana, kok to mislis fuul? A niso mele punce po 1000, 4000? Al se men mesa. Jst se sploh ne spoznam.

Pomlad84, vse najboljše, pa naj se ti letos samo ta velika želja uresniči in bo najbrž dovolj 🙂

Joj, sej vem, da imate prav, da ne prehitro delat testa…ampak ti dnevi do testa se res vlečejo. Kje je še petek. Hehe, odštevam tele dneve kot včasih do božička 😉

Luca2015. ..ja glih prov in super vrednost to pomeni da sta dvojcka..ah do 1000 in naprej boš že konec tedna prišla. ..brez skrbi😄😄sedaj se pa zavrti od veselja in zavpij na ves glas..juhuuuu uspelo mi je..kraljica sem..😀😀

New Report

Close