Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Luca2015. ..Dobro jutro😀..,upam,da se boljše počutiš in,da bo to tvoj prečudovit dan🌻😃💝

Jutro BORKE Luca derzim pesti mocno mocno 👊✊. Jaz pa pa gel obarvan v rjavo danes zjutri nek cuden transfer zgleda mal me ranla not oh sam da pikic vredo.

Dobro jutro! Oxi super bomo šle lahko skupaj na kavo ko bomo nosečke. Luca2015 držim pesti za ++++.

Banana2 ti si tudi kr zgodna kako kj pri tebi kako se pocutis

Oxi41. .hvala.ja super sem..z vami mi je lažje in se počutim super.zgodaj spat in zgodaj vstat..hahah.Tako,kot si napisala..verjetno od transferja izcedek..nič hudega.😍😍lepo pocivaj in imej lepe misli😃
Upanje2. ..dobro jutro..😃😃kako si?

Punceeeeeee, kaj porecete na moj + ???? O moj bog, sploh ne morem vrjet!!!! To pa zato ker me je vceri zacel ful cvevicit in mal neke krvave sluzi sem opazla. In sem bla 100% da bo menstruacija in ce ne bi moj vztraju sploh nebi testa delala. Tko da ja +++++!!! Jutri grem v labaratorij. Sej se sama ne morem dojet.

Pa hvala vam za vse (sej se ne poslavljam) ampak z vami je res lazje! Ce vas ne bi blo, bi mi blo dosti tezje! 😘

Luca2015. ….oo[ooooooooooooo…moj bogggg…jokammmmmm zate od veseljaaaaaa…wiiiiiiii…jupiii.
To je toooo..oooo..norooo😍💝😍💝poljubckiii od menee

Luca juuuuhuuuu čestiiitkeee za ++++.
Banana2 uredu sem. Nestrpno čakam na transfer.

Joooj Lucaaaa aaaaa kakoooo sem veselaaaa zatee bravooooo jupiii cestitkeeee..tooooo😍😍❤❤

Dobro jutro tudi vsem ostalim😊
Kako ste kaj? Me zanima ,ce zdaj po et,etzjih lezit,ker jaz prav da bi cel dan prelezela ne morem,vceraj sem pohajala po soncku,zvecer pa smo sli na roj dan itak je bilo v restavraciji in sem skozi sedela(vsem je bilo cudno da nic ne spijem,pa sem rekla da jemljem antibiotike😅) ostalo vmes pa sem lezala..kako pa ve? Banana,upanje,oxi…?

Upanje2. ..super😀😀bos pikico grela.👶
Alta1. ..jest tudi okoli hodim..kot ti.tudi počivam..ko čutim tako.vazno da po trampolinu ne skačes..laufas..dvigujes neke tezke stvari,pa da se ne namakas v kaksni termalni vodi..pa brez spolnih odnosov..ker ni dobro..tako pravjo..zaradi krčenja maternice.to je to..pa bodi zeloo veselaa..saj misli so veliko..😍😍

Luca2015 cestitkeeee super si nas razveselila tko sem vesela jupiiiii. Alta tudi jaz nelezim v prejsnih postopkih samolezala zdej nic lezanja samo bom ahtala sebe da nebi kj dvigovala drugac jutri ze grem v sluzbo tko mi psihicno lazje doma sama bom samo na to razmisljala tko se pa zamotim tet teden imam kup obveznosti ko vnukec ima krst ce komaj cakam da ga vidim babi itk cel kup daril i presenecenj mu pripravla tko da sem res polna pozetive juhejjjj Upanje2 itek da bomo nosecki in seveda sli na kavico 😄kako mi polepsa dan ta forum HVALAAAAAAAA vam punce

Ampak punce al bomo skoraj vse skoraj isti čas čakale na +. Nekatere že grejete svoje pikice. Jaz jo bom pa od srede naprej. Kooomaaj čaaaakaam!!! Itak da bodo sami +++++. 😄👍

Ja Banana tako kot pravis,veselje pa itak😄. Tudi jaz grem jutri delat,nimam fizicnega dela in mi bo se prej cas minil:)
Oxi kaksna pridna babiii si,super res.
Drzmo mocnooo pesti,vse smo na kupu z datumi:)🌹

jojjjjjj LUCA105 takoooo zelooooo si mi polepšalaa dan….!!!! veselaaa zateeeeeeeeee in čestitke očiju da je vztrajal za test xD EDINO PRAVILNO =) wihuuu twoji dve bebikiii seee lovitaaaaa zato tebe vse skupaj črvičiiii =) po mojem je še viroza pomagala pri temu haha…. sta se ja mogli navadit na novo okoljeee mami!!!

Želim ti, da bi bilo vse vredu in da čimbolj uživaš v nosečnostiiiiii!!!!!!! pa ne pozabiiii na naasss!!! =)

ej tok vas zdej že čaka na ta plus… tko da jaz sem že čisto zmedena….. NAJ SE JAVI TISTA, KI ČAKA NA TEST IN DATUM TESTA….. xD da bom lahko še bolj držala pesti kokr jih že….. xD

waaaaaa tale novica mi je resss polepšalaaa dan sem vedelaaa jaz takoj da je to to!!!! =) evo pa naj kdo reče, da se samo popolni zarodki vgnezdijo……. NI RES! =) LUCA je dokaz =)

Luca2015 čestitke iz srca!!
Jst mam pa v petek test.. drzite pesti 🙂

Samo vprasanje, od transferja je zdej en teden.. jst sm pa tako napihnjena. Zakaj je to tako? A ve ste tudi oz. ste ble?

Punce hvala za cestitke! Sej se sama ne dojamem cist tocn ker sem bla tolk prepricana v kontra. Ta postopek mi je bil psihicno najtezji do zdaj in po tejle virozi sem ze cist obupala. Zgleda da ni nekega pravila kdaj in zakaj se enkrat vgnezdi in drugic ne! Mislim da je potrebno malce srece.
Punce, zdej pa boste res kar ena za drugo opravljale teste! Drzim pesti za vse vas!

Piskercek, jaz sem tudi bila napihjena…. enkrat kot da sem v 6.mesecu, enkrat manj. Malo je bilo odvisno tudi od fizicnega napora. Bo pa petek kmalu… Bos kaj prej delala?

Mah meni sploh noce upast ta trebuh 🙂 danes me pa se neki cudno slabi.. ce ne bo tistga plusa na koncu 🙂
Jst bi delala ta test ze ta vikend, ampk me moj drzi nazaj 🙂

New Report

Close