Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

dina89 – hvala za pojasnilo.. Meni so v mb pojasnili, da kt jemljem zato, da se sluznica bolj odebelji.. ampak sama pri sebi sem si mislila svoje, saj na podlagi tega foruma vem, da se tu gre za to da nas je potem čim več na isti termin za punkcijo..
dina89 zasledila sem, da prihajaš iz klinike v Postojni in da je tole tvoj 5 postopek, držim pesti za čimveč jajčnih celic, zarodkov in na koncu otročkov.. glede prijaznosti v mb pa se vsekakor strinjam s tabo, saj mi z veseljem odgovorijo na vse moje maile, pojasnijo vse kar vprašam, celo če imam vprašanje za mojo zdravnico ji ga posredujejo in mi vrnejo njen odgovor.. Do sedaj sem bila tudi jaz prepričana, da je moja zdravnica Polona Kores Testen, včeraj pa so mi v mailu napisali da je to Leja Mlakar.. vsekakor so dk sedaj z mano bili prijazji čisto vsi..

O Luca samo da si ok,lepo pocivaj in komaj cakam tvojo nedeljo😊❤❤
Hvala vsem za vspodbudne besede upajmo na najboljse za vse nas🐞🐞

Dobro jutro🌞🌞
Vsem skupaj zelim precudovit vikend👫💝💝👶👶

Hvala enako bananca😊 na obali se je vikend zacel s 🌞 naj tako ostane:)

Doobroo jutro!! Lep vikend vsem tudi iz moje strani. Obala!?😞 jaz bi tut obalo in moooorjeee!!!!

Jaaa upanje2 pridi k meni na kavico:)

Al bi prišla z veseljem😄. Bom junija prišla, ko bom imela potrjeno nosečnost. 👍👍👍😀

Alta1…aaaaa..iz obale si?!!!joj moje sanje..tudi jaz bi prisla na kavico!?mogoce pa res nekega dne.jaz sem iz gorenjske..
Upanje2. ..uuu ..se lahko skupaj peljeva..haha.iz kod si ti?

Prideteee jaaa vse jaz bi vas bila ful vesela😄😄

Jaz pa iz dolenjske😁😕

Rea 89 hvala za vse lepe želje, tudi tebi in vsem ostalim na forumu želim enako 🙂
Midva sva bila na prvem posvetu pri Dr. Poloni Kores, takrat nama je dala napotnice za krvne preiskave (spolno prenosljive bolezni za oba, hormonske preiskave zame in ultrazvok) in nato še enkrat, kjer nama je povedala kakšno terapijo bom prejemala. Tisti dan mi je tudi povedala, da oni običajno predpišejo jemanje kontracepcije, da se potem točno ve kdaj bo menstruacija…vsak po svoje, ampak nekako se mi zdi to logično in vse tisto kar si ti napisala drži. Kakorkoli odnos in vse ostalo je super, tudi sestre so vse full prijazne in ti svetujejo, kako se obnašati med postopkom in po punkciji, npr. v Postojni mi ni nikoli nobeden povedal, da je dobro, da med samim postopkom popiješ vsaj dva litra vode dnevno (jaz običajno popijem precej manj), da ne smeš tekati ali jahati, ker lahko pride do torzije ipd. in to so zame dragoceni nasveti, ki jih tokrat skrbno upoštevam.

Dobro jutro punceeee… Madonca ste se ze na vse zgodaaaaaj razpisale hahahaha🙈🙈🙈🙈

Banana a ti kaj jemljes sedaj za podporo?

24+…ohojjjjj..ja po jutru se dan pozna🐒🐒🐒🐒..ne pri Iui nimam nobene podpore.pri ivf pa sem imela estima/da baje pol vse štima..hahaha😀😀iz kje si ti ?primorska-dolenjska-gorenjska naveza..(alta1,upanje2,jaz)res bi se lahko dobile..no sej se bomo zmenile🌻
Luca2015. .kako si..?kaj boljše?

Osrednjeslovenska 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🤩🤩🤩🤩🤩🤩😎😎🙊🙊🙊🙊🙊😂😂😂 Ja nic ocitno bomo mogle na primorsko vse z vozickom pa lepoo soncek morje….. 🙊🙊

Evo me punce 😀. Jaz sem danes bolje, nisem se cist ok ampak tko hudo kot je bilo, je tole ze luksuz.
Jutri bom naredila test, ceprav se ga ne veselim. Prsi me ne bolijo vec, znakov nobenih… vrjetno je bilo vso crvicenje zaradi viroze. Skratka, najvrjetneje mi Estima zadrzuje menstruacijo! 😞 Kr cakam da se ulije. Vglavnem, jutri bo dan D! Drzte pesti, mogoc se pa vseeno motim, ceprav malo vrjetno!

Luca2015 derzim pesti da bo vse ok danes dan tko mal cuden jutri bo bols ☺ upanje2 tudi jaz zivim na dolenskem. No transfer za mano moj borec lepo odmrznil i ga grejem . Zdej cakanje

Luca2015. ..toooo..super..da si boljše 💝😍jutri sporoči veselo novicko..bom v mislih s tabo👶👶Nočko🌌
Oxi41…bravoo..super za pikico..lepo jo grej👶 in lepe sanje🌃

Oxi41 lepooo grej svojo pikicooo!!! Cez 14 dni ti zelim en velik plussss++++++

Luca2015 jutri bo tvoj najsrecnejsi dan bos videlaa…. S teboj smo v mislih in stiskamoooo pestiii daaa bo ++++ takoj nam sporociiii!!!! 😋😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Hvalaaaa punce test imam cez 16 dni kr 14 dan subota😨😩sem pa pripravljena cakat 9 mesecev hehe😉 lepe sanje vsem

No tiste dva dni gor al pa dol ane 😊 sam da bo ++++++😉😉😉😉

New Report

Close