ivf 2018
Sedaj ko ste tolko pisate o Aspirinu 100 bom pa še jaz malo povprašala če mi ga lahko predpišejo.. se splača poskusit.. kdo pa vam je predpisal aspirin, ginekolog ali osebni zdravnik?
Upanje2, banana2 Alta1, Flamingo004 -držim pestke, da je tokrat to to.. jaz sem se vedno po postopkih počutila kot da sem že nosečka 😁 enostavno se počutiš nekaj posebnega in ta občutek mi je zelo všeč..
Luca2015 – viroza ali kaj drugega?
24+ a ti pa ponovno avgusta (mb ali lj?)? Tudi midva bova na vrsti avgusta.. čakava na tetko konec maja in po tem na nova navodila za avgust.. seveda pa lahko prej rata po naravni poti.. jaz sem že en tak fenomen da ko čakam na ivf zanosim po naravni poti..
Punce tiste ki ste jemale kt pred ivf, kako dolgo ste jih jemale neprekinjeno 3,4,5 tednov, dlje??
Sedaj ko ste tolko pisate o Aspirinu 100 bom pa še jaz malo povprašala če mi ga lahko predpišejo.. se splača poskusit.. kdo pa vam je predpisal aspirin, ginekolog ali osebni zdravnik?
Upanje2, banana2 Alta1, Flamingo004 (in ostale)-držim pestke, da je tokrat to to.. jaz sem se vedno po postopkih počutila kot da sem že nosečka 😁 enostavno se počutiš nekaj posebnega in ta občutek mi je zelo všeč..
Luca2015 – viroza ali kaj drugega?
24+ a ti pa ponovno avgusta (mb ali lj?)? Tudi midva bova na vrsti avgusta.. čakava na tetko konec maja in po tem na nova navodila za avgust.. seveda pa lahko prej rata po naravni poti.. jaz sem že en tak fenomen da ko čakam na ivf zanosim po naravni poti..
Punce tiste ki ste jemale kt pred ivf, kako dolgo ste jih jemale neprekinjeno 3,4,5 tednov, dlje??
Pozdravljene punce.
Banana tudi jaz močno upam in si želim da nama uspe. Jaz ne bom delala testa ker testi so tudi tako tako. Je moja znanka delala 2 krat in je bil test negativen ko pa je šla na krvnega je bila pozitivno presenečena. Sedaj je srečna nosečka. Jaz trenutno delam ker se dobro počutim in potem nimam časa toliko premišljevati o tem. Znakov nimam nobenih. Kaj pa ti banana občutki? Alta čestitam za dober pridelek😀. Držim pesti za vse 😀
Pomlad84 hvala za informacijo banana sem res kr poklicala ce ne bi pojedla sebe do jutri tko da po transferju zacnem z gelom Alta lepo grej pikici Upanje bravo si prava borka jaz ponavadi cela tresem ko je punkcuja tko da se moj skor v nezavest pada ko grem v sobo hehe luca 2015upam da si danes bols derzim pesti za vseh. Tko fajn da lahko delis to vse z nekom in te razume punce zlate ste lep dan vsem zelim
Alta, pa to je vec kot super!!!! Drzi se in pridno cuvaj pikici. Zamrzjenckov sploh ne bos potrebovala.
Upanje, super za punkcijo in celice. Zdaj pa se res malo.
Jaz sem oblezala s trebusno virozo in takimi hudimi krcmi da nisem sposobna se na tel.bit. Noc je bila grozna, zdajle se malenkost umirja. Bom pa test delala v nedeljo ker sploh ne vem ce sem sla danes ze kaj lulal zaradi driske.
Pridne bodite pa se vklopim ko bom malo bolje. Poljubcki vsem 😘
Pozdravljena Rea89.
Jaz sem jemala kontracepcijske tablete približno 4 tedne. To imajo v Mb tako porihtano, da točno vejo, kdaj bo menstruacija. Sprva mi je bilo čudno zakaj moram jemati kontracepcijo, ker v Postojni je nisem, ampak potem sem razumela, da oni to naredijo, da se lažje orientirajo. Veliko sreče vsem 🙂