ivf 2018
Dobro jutro punce,vceraj sem imela tolk enih stvari,da mi je zmanjkalo cas za forum😞
Vglavnem hiperce ni😃 in evo ze nervozno cakam za it na transfer (moj se spi😄)ob 11 ga imava..uff sploh nisem mogla spat😅.
Upanje2 srecno danes na punkciji vse bo ok bos vidla,hitro mine.
Luca joj upam da se ti je danes pomirilo
Banana ti si pa itak vedno tako dobre volje tako, da bo ta tvoj soncek,ki ga grejes pravi smejko:)
Orhid… Ja jaz sem zasledila da ga nekateri predpisujejo po transferju…. Potem sem zasledila se tale post od pusenjaka….
V postopku IVF ima aspirin pomembno vlogo ,saj raziskave kažejo, da nizki odmerki te snovi povečajo odziv jajčnikov na gonadotropine, poveča se prekrvitev maternice in jajčnikov, poveča stopnjo vgnezditve in stopnjo nosečosti in to menda celo do 50% nad povprečje brez aspirina. Dokler nimate znakov povečane nagnjenosti k krvavitvam lahko aspirin uorabljate relativno varno, če bi iz kakršnekoli rane, iz črevesja ali iz dlesni pričeli krvaveti takoj prenehajte z jemanjem aspirina in o tem obvestite svojega zdravnika.
Ne vem pa ce ie isto ce aspirin razpolovis na tolk kosckov hahaha dobro vorasanje… Ta aspirin se imenuje aspirin protect 100 ne vem resnicno kako je z navadnim….
Jaz ga bom zacela jemati po koncu M pa do naslednje ce ta bo…. Drugac pa lej ni nikjet dokazano da v spontanem ciklu sploh pomaga ampak jaz ga bom vseeno pila saj probat ni greh… Skodit mi pa tud nima kaj… Ce pa bo ga bom pac prenehala piti….
Upanje2 drzim pesti wihuuu!!!!
Banaba kot banana😂😂🍌🍌😚😚 vedno nasmejala jaz mislim da so se zdaj ze poloviliii v jacevodu tetle tvoji spermiciti hahaha tak da sedaj lepo potuje na svoje mesto kjer je cas, da se zacne greti =) wiupiu….. 🍺🍺🍺🍺🍺 Junij bo nas 😋😋😋 za vse tiste ki pa imate teste ze maja bo pa maj sigurno vas!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍😎😎😎😎😎😎
Jaz M pricakujem 13. Junija hahaha menda je ne bo 😂😂😂😎😎😎😎🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈
Flamingo..jupii..super..držim pesti:) Boš vidla..,da nam bo zdej uspelo..si srčno želimmm:)
Se vredu počutiš!? jest sem vedno znake ,kar odmislila..no vsaj 1.teden..ta drugi teden pa se samo z tem ukvarjala..pa teste delala..čisto preveč sem se namučila:)Tokrat pa sem se odločila ,da ne bom nobenga testa delala..,,ker sem samo razočarana..!Najraje bi šla na samotni otok in ležala bi cel dan..mir,sonce,morje..nobenih lekarn…hahahhah.In potem sem se zbudila in glej ga zlomka..doma sem…aaaaaaa..hhahhhah
hhahahhaha a ne da mi dogaja =P nee na žalost zmrznjenčkov nimam več imela sem enega in ta je šel po gobe…. jaaaa včeraj sem dobila M danes mi taki štikelci ven letijo sem misla da mi je črevo ven pogledalo čez taspredno hahahahahaha =D aspirin bom začela pa po koncu M… tam nekje torek računam… =)
eeeehhh jaz avgusta neabom dočakala =D hahahahhahaa bom že prej noseča sem se odločla xD hahahah…. ja vem da mi seka sam kaj čem mormo bit pozitivne drugače nikamor ne bomo prispele sploh pa do našega cilja…. 😉