Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Banana kdaj pa imas ti test??

24+…30.5.:)Če od danes 17.5.prištejem 14 dni.Po mojih rednih M,ki jih imam na 28 dni pa moram M dobiti 2.6.
za IUI pa piše da se dela test po 17 .dneh od dneva Inseminacije in to je točno na 2.6.,ki jo moram,tako ali tako dobiti:)No upam,da neeeeeee…

Ne boooo jeeee mas to!!!!!! 😉😉😉😉😎😎😎😎😎😎😎😎

Pozdravljeni punce vsem kire grejete pikici veliko srece in samo +++ veliko trplenja za punkcijo gdo jo ima tete dni. Se mal pa subota jupi grem po pingvincka. Joj v sluzbi tok dela da nimam casa razmislat o postopku . Lep dan vsem zelim.

Banana2, tut jaz naj bi dobila M 2.6. Sm sla glih včeraj prevert. Itak da je nebo.

Upanje2…uuuu..hudo isti datum😀😀se bova skupi tresle..hahaha..
24+..je pa res da so mi v 1.iui naredili na 17.dan iui…sedaj v 2.iui pa na 13.dan..
Razlike 4 dni..upam..da so zadeli pravi čas. .čarovnija pa bo naredila svoje..

Oxi41..hvala😀😀drzim pesti zate in tvojega pingvincka..sobotaa..jupii
Pol bomo pa testke skupi delale..🌈

Tako banana2 tudi in v velikem upanju da bojo ++++ drug vikend vnuka krstimo hehe jaz pa se srcno upam da bo se dojencek prvic rodila pri 16 evo zdej pri skoraj 41 se borim za drugega otroka sin in njegova zena me tko podpirajo dajo voljo da neodneham tko da booo jaz verjamem se imam upanje

Wauuu oxi41, to pa bo razlika v letih 😂, hihi. Kako to, da si se tako pozno odlocila za drugega, ce smem vprasat (ne mislim zarad let ampak zaradi razlike med prvim in bodocim drugim)?

Oxi41…toooo..bravo za pozitivo in željo po še enem otročku in ,takšni volji.Imas prav..če sedaj ne boš. .le kdaj boš. To je to..jaz pravim ljubezni je za vse dovolj..ne glede na leta🎈🎈🎈..srečno 👍👍moja mami je tudi imela ta 4 otroka pri 42letih..in je moj zlati bratec😃no sedaj je že najstnik..👦

24+ – kje pa si dobila aspirin kar tako, meni je mogla gin recept napisat

Oxi41 vau, suuper.

V tujini😁😁😁 a to se pri nas ne dobi brez recepta????!

Brala sem da se ga da dobiti v avstriji…

Luca2015 moj prvi moz umru ko sin bil star 3lete in dolga leta sem bila sama pred 8 leti sem spoznala sedajnega partnerja on nima otrok tudi problem v njem zelo slab spermogram smo dolgo upali da bo naravno pa ni slo zdej ze 4 leti se trudiva ivf isci imam pa res cudovitega moza tko da bi vse naredila da bi postal ocka kr z nim zivim svoje sanje.

Luca2015 moj prvi moz umru ko sin bil star 3lete in dolga leta sem bila sama pred 8 leti sem spoznala sedajnega partnerja on nima otrok tudi problem v njem zelo slab spermogram smo dolgo upali da bo naravno pa ni slo zdej ze 4 leti se trudiva ivf isci imam pa res cudovitega moza tko da bi vse naredila da bi postal ocka kr z nim zivim svoje sanje.

Oxi41, cestitam za novo sreco v zivljenju in drzim pesti da vama rata! 🍀🐞 Saj smo prave borke ane?! Vse bo uspelo, vcadih je potrebno le malenkost vec casa. Srečno!

Alta, vse ok???

Drugac pa punce, jaz mislim, da imam trebusno virozo! To je za popizdit no!!!

Punce drage srečno vsem ki ste v čakanju na test, na punkcijo, na transfer 😊

24+, a aspirin pomaga pri vgnezditvi? Malo čudno vprašanje ampak a ce navaden aspirin (500) razložim na 4 dele bi tud pomagal?

Upanje2…Dobro jutro..danes bo zate prečudovit dan in uživaj v njem:)SREČNO:)

New Report

Close