ivf 2018
hahahaha banana važno je da si NAFILANA!!!! hahahahhaha
ma kjeee pa nisem v avgustu jaz pravim da bo že naslednji mesec + =P
danes sem si kupila še aspirin 100 v lekarni sem se pozanimala pravi da ga lahko komot pijem vsak dan razen ko bom imela M da preneham tiste dni…. to je to =)
wihuuuu akcijaaaaaaa UPANJE2 jutri ne bo čisto nič bolelo boš videlaaa pridelala boš veliko pikic in boš zapustila operacijsko zelo vesela =D
LUCA2015 ne razmišljaj o tem… jaz sem bila prvič prepričana da meni estima ne zadržuje M… na kar se je v drugo videlo… DA JO ZADRŽUJE!!! in sem bila zelo razočarana… ampak saj bo nič o tem razmišljat pa bo!!!!!!!! 😉
Upanje2..superr..boš drugi teden že pikico grela.Neee nic bat..jest sm že 2 punkciji čez dala in nic boleloo.Bos vidla..tko hitro mine..,da se bos temu le nasmehnila.Zapomni si,da po punkciji si najbolj glavni del opravila in potem si zmagala.😀😀
Luca2015. ..uuu..super..se zmer se lovita.uff boš mela dela z njima.Ti kr kakej..to so strahci..in vse bo ok..😀se 3,5 dni zvozis in si zmagala.21.5 ga imas test?!
ITAAAK…. manj pozitivna bi mogoče bila če bi vedela da moram čakati izrecno na IVF in da naravno nikakor nebi šlo…. ampak ker imam jaz karr velko šanso naravno čepravvvv po 2 letih ničč še vseeno v meni obstaja močno upanjeee da booooooooooooo …… danes sem naspidirana totalno hahahahh kot da bi bila že zdaj noseča =P hahahaha
Ma ja, sej včas kr pozabim, ker mam tok dela z drugimi stvarmi. Nevem kera je zadnjič napisala, da je fajn it vsaj v službo, da mal odmislš..pol pa še kšna obnova stanovanja, al pa načrtovanje dopusta, pa čas kar mine 🙂 sej s sekiranjem nikamor ne prideš. Je pa težko na trenutke, ko o tem razmišljaš..ampak se ne dam! Bo tud moj čas prišel. Takrat bo pa še slajše 🙂
Želim-si—ja je treba,kar dokaj ne ,kakšnih hudih sprememb delat.No sicer sem že vse vrjante probala..doma biti(noro ..sam misleš o tem),V službi(itak..popolnoma pozabiš),kakšne plane si nardit in gre čas en ,dva tri..Ampak ,ko pa si zamislimo,da bomo o tem premišljevale.,se sekirale,znake gledale,teste delale itd…pa nas nobeden ne ustavi!?Kajne!?
Želim-si—uuuu..to te pa miljon procentov razumem.:)Včasih v enem dnevu (mi cel dan vesolje posveča mojo bodočo prihodnost(da bom optimist!)Mamice z otročki na sprehodu,v vozičku,v trgovini.,družinske zabave….itd..saj veš,kamorkoli greš te spremljajo občutki..pogledi,ogledi in seveda velika želja po svojem lastnem otroku.:)Tako,da imamo težke dneve(jok ),pa potem pridejo tudi lepi dnevi..,ko pomisliš oooo..ŽIVLJENJE JE LEPO .:):)IN ,DA NAJ TA TRENUTEK UŽIVAMO V TISTEM KAR IMAMO IN NE RAZMIŠLJATI O TISTEM,KAR TRENUTNO NE MOREMO IMETI:)
No otročka vsekakor si želim imeti:)hahahhahahha