ivf 2018
Uuu Flamingo, lepo jih grej!🤰 Alta, stiskamo pesti🤞😁🤰
Glede Maribora-midva sva sla tja na genetiko in so bili res super, prijazni in hitri! Zaenkrat si casovno ne predstavljam, da bi se tja vozila, ze tako je slo ful enga casa za posvete, preglede in uz-je. No, upam da se kaj premakne se ta teden in izvem dobre novice.
RenKo, so se tebi ze kaj javili?
Pozdravljene punce 😊 evo tudi jaz se ponovno pripravljam za novi boj z zamrznjencki. Umes sem use skupaj odmislila in zdaj vidim da je blo veliko dobrih novick in nekaj slabih.. 24+zal mi je za tvoj -. lahko ti pa do morja nenapovedano pride dolgopricakovano presenecenje😊 usm zelim veliko uspeha in seveda +++++++++ 😊
Punce moje,mene malcek skrbi s temi mojimi bolecinami,to kr ne poneha,imam mocne krce,trebuh me tisci od zelodca dol,bojim se da ne bi slo za hiperstimulacijo:/ je kira od vas imela mogoce hiperco? Kaksni so znaki? Oziroma tiste,ki ste tudi omenjale mocne bolecine po punkciji,koliko casa je trajalo?
Hvala za odgovore
Alta1 tableti ne zalezejo??? Ce te res tok grozno boli pojdi rajee zdravniku…. Mene je drugi dan od punkcine drugac ful bolelo da tud hodit nisem mogla take grozne krce sem imela ko sem pa vstala s postelje sem pa misla da mibodo vsi organi popadali….. Vglavnem tisti drugi dan pri meni je bil grozen…. Tretji dan je bilo bolje ampak se vseeno za prelezat…
Banana, si že zrihtala danes???
Alta, jaz bi tudi na tvojem mestu kar direktno do ginekologinje. Mene je bolelo ca. 2 dni po punkciji, tko da lahko rečem bolelo… potem pa je bila napihnjenost pa tu in tam kak krč. Oceni kako te boli, pa če imaš mogoče krče takrat ko si malo bolj fizično aktivna in probaj počivat. Drugače boš pa sigurno lažje dihala če greš na pregled- Srečno pa javi!
Ja hvala punce ob 12 klicem mojga ginekologa…ampak zanimivo je da me cez dan skoraj nic oziroma pac kaksen krc pa napet trebuh kar se mi zdi normalno..proti veceru in cez noc pa res hudo.24+ ja podobne bolecine tvojim imam, kaj pa ko si sla lulat te je bolelo?tablete pa vceraj zvecer nisem vzela,ker mi je zmanjkalo lekadola in nalgesin forte,ki sem ga imela doma nisem hotela vzet. No sej bomo vidli, vam javim kaj bo rekel ginekolog. Res upam da je vse ok in pride jutri do lepega trasferja🍀. Luca2015 kako bo pestro pri tebi ko bos imela kar triii:)
Banana2🍀🌹
Zelim si in renko to vajino cakanje je res ubitacno ampak druge ni upam da cim prej dobita rezultate.
Alta, mene je najbolj bolela tista ura po koncu punkcije. Take bolečine sem imela, da sem takoj ko sem stopila dol z mize, kar skup zlezla, da so me pol kar s posteljo odpeljal v sobo za počitek. Kakšno uro po punkciji se tud premaknt nisem upala, tok me je bolel vse spodi. Tak čuden občutek je bil, kot da bi mi nekdo noro pritiskal na mehur, čist vse sem imela razboleno. Po dveh urah sem se šele opogumla, da sem se mal premaknila, naredila požirek čaja..potem so pa pomoje pomirjevala prijela, ker sm bla čist konc. Lulat sem šla sicer potem normalno, nič me ni bolel, tud krvavela nisem. Še dobr, ker mi ni ratal dat unih mrežastih hlačk gor, sestre so mi pomagale samo srajco dat gor..pol se pa itak nism upala premaknt. Doma me je še vedno bolel, ampak je spanje in ležanje ful pomagalo. Še ene dva dni sem bila res previdna, vmes sem kar podoživljala tisto bolečino s punkcije, res grozno. Če bom mogla še kdaj it, bom prosila, če lahko dobim prej zdravila. Drugače pa, če te boli-vzemi nalgesin, če ne drugega, deluje protivnetno. Meni je rekla, da ob bolečinah lahko vzamem nalgesin. Tako da prvi dan sem ga zvečer vzela, da sem ponoči lahko zaspala. Tretji dan sem bila že ful boljša, čutila sem še vedno mal špikanja. Po krajšem sprehodu me je pa spet vse bolelo. Je kar treba počivat, če imaš vse razboleno. Sploh če so ti spunktirali veliko celic. Če se ti bolečine stopnjujejo, bi se šla jaz na tvojem mestu definitivno pokazat. Zgubit nimaš kaj.
Jaaaa pa koncno Banana! 😀 No fino, da si nafilana! Ahaha
Renko pa Zelim-si… kolk dolgo zdaj ze cakata vi2? Ena ze 1 teden dlje kot druga ane?!
Jaz sem ok, se mi pa skoz nekaj pretaka, glasno…danes me se crvici in mam neke cudne prebavne motnje. Sem ze 4x sla kakat/na pol driskat no 🤪. Skrbi me, da mi Estima zadrzuje menstruacijo! 😳