Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Hej punce ! 😊
Jaz ze grejem 🐧 , danes je 4. Dan po prenosu..
Jemljem se vedno estrofem in estimo .. znakov pa nimam skoraj nic .. mogoce res rahli krci tu pa tam..
Prsi me cisto nic ne bolijo.. prakticno sem tako kot da nebi bilo nic.
Kako ste kaj ve bile z znaki po prenosu zamrzenjckov?

Novanova…danes je tvoj dan in nas bos razveselila z pluskom…

Neucakana pridno grej svojo pikico..

Inti ja vedno napisejo levo in desno samo ta vecje…se bodo rastli brez skrbi.

Upanje drzim pesti da bos izvedela super novicko in da greva skupaj na punkcijo..se slisiva malo kasneje…glede uz. Je pa vseeno tut ce ga moramo pri njih naredit najprej ker se prej tako ali tako se nic ne vidi bol konkretno. Tako da bova sli po njihovem uz se k svoji g…hihi

Lina2017 umanje minimiska vem zelim lepo pikanje in cim vec zrelih celic. Neucakana2018 lepo grej svojo pikico. Novanova mocno drzi pesti za te seveda za vse ostalo tudi zelim vsem od srdca pljuske. Jaz ze skor obupala moj pa ne in mi vliva upanje da gremo naprej tko da 13.12.grem po v leonisce po napotnico upanje je ena stvar ko nam ostane in morem it do konca. Lep dan vam Vsem zelim veliko dobre volje. Vk17 kako kaj tebi kaze te ze pogresam.

Danes stopka in v petek punkcija. 😁
Oxi41 tako je, do konca gremo. Drži se.

Toooo Upanje2! 😃❤️💪

Hvala za odgovore punce. Sem pa tudi vprasala zdravnico in je rekla tako kot ve- da pove ta večje… Imam nova zdravila, v petek ponovno uz in potem morda v nedeljo ze punkcija!

Ziviiijooo….jutri stopka. Soboto punkcija..

Ja oxi in upanje do konca gremo 😃😃😃😃😃😃😃💉🚼💞

Oxi…te bom za usesa…hihi. Nic obupat. Jaz imam 5ivf in 8 transfer. Saj sem tudi jaz ze vmes obupavala pa je moj bil hud. Glavo gor in do konca. Saj ves da ti bo sedaj uspelo. 😃

To punce bravooo se cisto mal in bojo pljuske jojjj jaz se tko veselim za vsako od vas vasa pozetiva mi daje upanje. Novanova kako kaze🍀

Joj, jaz sem pa pozabila kako si nastimas ovitrelle, stop inekcijo. Mi katera osvezi spomin😀

Do konca odvijes na 250…mislim da so tudi navidila notri..juhuhu stopko imas…jaz pa jutri 😃

oxi41 – nimam kaj poročat, še vedno čakam m. pa to ne moreš verjet, nevem ka ji od poletja dogaja, že jemala 10 dni dabroston, danes imela uz, je blo videt folikel 21 mm, ki še ni počil, sluznica tanka, rjav izcedek pa že 3 tedne, tako da dobila primolut nor spet za 10 dni pa upajmo da se sluznica zdebeli pa da folilke poči majkemu. Upam da bo še letos 😀 Sem upala da bom že pred 40ko noseča, ampak očitno mi ni ratalo 😀

Aha, pol ne rabm nc zraka ven spustit?

Ne,zraka se iz svincnika Ovitrelle nic ne spusca. V bistvu je svincnik ze popolnoma pripravljen. Taka navodila sem danes jaz dobila. Tudi sama imam punkcijo v petek, danes zvecer pa Ovitrelle.

Al sm kar malo zivcna.
Vd82, kje pa mas punkcijo?

V Lj, kaj pa ti?
Jaz bom vrjetno jutri zivcna.

Sem se pa zmenila za analgezijo? Je katera imela punkcijo z analgezijo? Kako tocno izgleda?

Prvi postopek in 1000 vprasanj… ni kaj.

Tut jst u lj ob 9.😂 Ti?

vd82 in indi, kako lepo, da sta se nam pridružili, opažam, da nas je dosti manj na forumih z “moškim faktorjem”..
vd, punkcijo pod anestezijo misliš? zakon je, nič ne čutiš, meni je taki filing, ko me uspavajo.. :))
dobiš pa samo 15 min narkozo.. vse gre tako hitro..

Punce, kolko ste kaj stare, mene vsi gnjavijo z otroci, češ da sem že stara.. ;( sem kako leto čez 30 samo.. :/

Crinone gel sem sla tut ze iskat. Tako. Zdaj se moram pa samo se umirit in sprostit. 😀

Oxi ..ne obupaj..skupaj nam bo uspelooo.:):)Objemčkii..

Upanje2..In vse,ki čakate punkcijo držim pesti.:):)

VK17…Vse najboljše za rojstni dan:):)In boš vidla ,da se bo kmalu ulilo:):)

Lucky55..ja si še mlada..:):)Jest bom čez 13.dni 36 let..(uuuu..si bom privoščila en lep dan..sm si kar frej vzela in bom proslavila sebe in moj pogum..:):)

En lep večer vsem skupaj:)

New Report

Close