ivf 2018
Novanova….grej svojo pikico…plusek bo…
Upanje juhuhu pikaj se z ljubeznijo…jaz danes zacnem se z gonalom dve pik pik hihi..
Oxy….ne obupaj. To je normalno tudi da malce izginejo znakci…hormon bthcg je narejen tako da ko se dviguje so znakci mocnejsi ko obstane se ti zdi da ti je vse upadlo ( dvigne se vsake 2 dni) ko se dviguje so zopet znakci mocnejsi…
Upanje….vedno mi zamenjajo prve inekcije…druge gonal pa imam vedno isto dozo in iste. Edino kar je bilo sedaj prvic v petem ivf da sem sla brez kontracepcije v postopek in pred postopkom sem sla na histeroskopijo pri svoji g in niso nasli nic. Naredila mi pa je schraching v endometri…zerezico ki naj bi pomagala za vgnezditev…Pa pri tebi?
Oxy…kako si?
Lina2017-men je zamenala zdravila in povecala dozo. Zmotilo me je pri bokalovi to, ker me ni nc vprasala kako pa kaj. Pac je predvidevala da se ni prjelo, da je bil neuspesen postopek. Potem sem ji pa jaz povedala da je bil uspesen ampak da je pac srcek nehal delat v 8.tednu. Upam da bo to zdravilo katero mam zdej uredu. In da bom docakala svojega dojencka.
Danes zvecer pa zacnem s pikanjem.
Zivjo punce,vsem zelim uspesno pikanje in tem,ko cakate na testke en velk plus!
Lina2017 bi te vprasala ali ti je ginekologinja sama predlagala scraching ali si ti zahtevala,pa zakaj nic prej,pred petim ivf?Sorry,ce tko vprasam ampak se mi zdi vcasih, da bi lahko kaj vec predlagali.
Vsem zelim,da bomo kmalu vse srecke nosecke🤰🏻💖