Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Potem je bolje da stejem prvi dan jutri. Pa se v ponedeljek zacnem pikat. Bo po moje bolj ziher.

Novanova….grej svojo pikico…plusek bo…

Upanje juhuhu pikaj se z ljubeznijo…jaz danes zacnem se z gonalom dve pik pik hihi..

Oxy….ne obupaj. To je normalno tudi da malce izginejo znakci…hormon bthcg je narejen tako da ko se dviguje so znakci mocnejsi ko obstane se ti zdi da ti je vse upadlo ( dvigne se vsake 2 dni) ko se dviguje so zopet znakci mocnejsi…

Lina2017 potem bova pa res skupej čakali in dočakali plusek!!! Suuuper. V soboto imam pa prvi uz.

Upanje2 – definitivno mora biti ze mocan izcedek, da ga lahko stejes za 1. dan.
Srecno vsem! 😊❤️🍀🐞

Hvala punce za odgovore😘. Jutr grem po zdravilo v lj in začnem strokovno mešanje zdravila. To bo še zanimivo😁. Baje da pričakujejo da bo prej s špikanjem konec kot zadnjič pri gonalu. Komaj čakam da teden mine in da grem na uz in da pridem do svojih pikic.

Upanje…ja tako. Res bova skupaj…super si bova tisto cakanje na plus olajsali….jaz sem imela ga v petek. Prvega. Sedaj ko sem zacela z gonalom ga imam pa spet v petek…
Pikajmo se z ljubeznijo.
Vse ki grejete pikice pa vam zelim da ugledate en velik plusek…

Lina2017 so tebi kaj zamenjali ali povecali doze al karkoli od prejsnega postopka?

Sarah17, čestiitkee!! Lepo se stiskajte! 🤗💜🤗

Nova Nova, lepo grej pikico! Držim pesti, da bo dolgo pri tebi! 🤗🤞🐞🍀

Oxi41, kako si? 🤞🐞🍀

Punce hvala vsem za lepe zelje.

Malo se izogiban internetu te dni 😉

Oxi41 kako si? Upam da je vse ok !

Sarah cestitke za deklico. Lepo se crklajte.

Vsem ki cakate M zelim da cimprej pride da se lahko zacnete pikat. Tiste ki se pa ze pikate pa uspesno pikanje se naprej.

Upanje….vedno mi zamenjajo prve inekcije…druge gonal pa imam vedno isto dozo in iste. Edino kar je bilo sedaj prvic v petem ivf da sem sla brez kontracepcije v postopek in pred postopkom sem sla na histeroskopijo pri svoji g in niso nasli nic. Naredila mi pa je schraching v endometri…zerezico ki naj bi pomagala za vgnezditev…Pa pri tebi?

Oxy…kako si?

Jutro punce! Jaz že komaj cakam menstruacijo (ce bo tocna, bo v cetrtek)! Me prsi že en teden bolijo, pa sem mislila da bo mogoce kakšen dan prej… 😉

Uspešen in POZITIVEN teden želim …

Upanj2…no pa je prišel Tvoj Dan😀💝😀srecno😘

Sara..čestitkee ob rojstvu hčerke😀💝

Vse ki se pikate..punkcija..čakamo želim lep dan😀😀

24+…kje sii??kako si??a si nas odjeb..?💝😀😘

Lina2017-men je zamenala zdravila in povecala dozo. Zmotilo me je pri bokalovi to, ker me ni nc vprasala kako pa kaj. Pac je predvidevala da se ni prjelo, da je bil neuspesen postopek. Potem sem ji pa jaz povedala da je bil uspesen ampak da je pac srcek nehal delat v 8.tednu. Upam da bo to zdravilo katero mam zdej uredu. In da bom docakala svojega dojencka.
Danes zvecer pa zacnem s pikanjem.

Upanje…aha ja to bi mene tut zmotlo ja…jaz imam gonapeptily in gonal. Jako pa mas ti s katerimi si zacela???

V prvem postopku sem imela gonal 225, zdej mam pa menopur 4ampule.

Aha jaz imam vedno gonal 150. Kaj pa imas se zraven?

Menopur imam samo. Tako piše. V prvem sem mela pa samo gonal f.

Aha…tako je pri vas…jaz sem v mb. In vedno zacnem pri dolgem protokolu z enimi enekcijami 20 dan cikla gonal pa po tem dobim drugi oz tretji dan m in z obema enekcijami nadaljujem do stopke…

Zivjo punce,vsem zelim uspesno pikanje in tem,ko cakate na testke en velk plus!
Lina2017 bi te vprasala ali ti je ginekologinja sama predlagala scraching ali si ti zahtevala,pa zakaj nic prej,pred petim ivf?Sorry,ce tko vprasam ampak se mi zdi vcasih, da bi lahko kaj vec predlagali.
Vsem zelim,da bomo kmalu vse srecke nosecke🤰🏻💖

Jaz sem imela samo kratke postopke. Upam da bom še tega dala čez in da je to to.

New Report

Close