Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Frida…ja res bi lahko to prej predlagali. To mi niso v mb predlagali ampak moja osebna g ki je hvalabogu mlada in sodeluje pri porodih in operacijah. Ko sem imela v 4 ivf spontani splav sem sla kar k njej…in takrat je rekla za histero ce so mi jo na ivf kaj omenili sem rekla da ne. No potem jo bova pa midve naredile je rekla In ker niso nasli nic mi je naredila zarezico imava tudi oba neopredeljeno zakaj ne morem zanositi…a si ti tudi imela histero ze?

Upanje jaz imam sedaj vedno dolge ker imam bolse rezultate…seveda je to najin zadni postopek….

Aha osebna ginekologinja,nism vedla,da delajo to tut osebni ginekologi. Jz sm bila laparoskopsko operirana in so mi odstranil en jajcevod,ta drug pa je neprehoden,tko da so nas dali na ivf. Drugo pa mi niso nc nardil.Je pa tko da prideva vedno do lepih zarodkov,tut do pingotov sam vgnezdi se ne.

Ja moja g j res super. Dela tudi v bolnici .Predno sem sla na ivf mi je naredila hsg in laparoskopijo imela sem samo zarastlince katere je pocistila.
Nato sem sla na ivf. Tudi jaz imam dobre zarodke in eskimcke. Dvakrat v 5 ivf sem bila noseca ampak se ni dobro koncalo. Prvic ni bilo srcka drugic pa sem imela spontani splav zato je rekla da naredimo histero ce je v naternicni votlini kaj takega…pa ni bilo mi je narefila zarezico in sedaj sem v postopku. Upam da je zarezica pomagala in da bo sedaj vse ok..

To je pa krasno,da imas tko fejst gin. Jz imam tut zarastline,pa sta mi oba osebni in pa Res rekla,da te moje zarastline ne motijo pr vgnezditvi ampak vedno bl dvomim.
Ah ja ne vem,na trnutke se mi vse skup zdi en zacaran krog. Bomo vidl zdj,ce bo kaj nouga k bom imela nov razgovor za postopek.
Tokrat pa ti bo ratal Lina💖
Pa se vsem ostalim naj cim prej rata💖

Lina2017
– koliko časa pa “učinkuje” potem ta scratching? V smislu v koliko času se potem zaraste ta “zarezica”? Držim pesti!

Pa še eno laično vprašanje – ali količina hormonov vpliva na št. jajčec / ali pač samo vsaka odreagira drugače? Jaz imam kratek postopek – gonal 150.

Inti+ : naceloma naj bi drzalo, da vecja doza hormonov spodbudi vec jajcec. Ampak dejansko vsaka odreagira drugace. Jaz imam verjetno eno najvisjih moznih doz (gonal 300), pa vseeno vec kot 7 celic v prejsnjem postopku nisem pridelala. Pa mi je zdravnica ze na foliklometriji rekla, da je pri moji dozi pricakovala ful ful ful foliklov, dejansko pa pri prvem UZ pregledu sploh se niti odreagirala nisem na zdravila…
Srecno punce! 😊🐞🍀❤️

Evo, jaz imam pa prvi UZ 6.11., pričakujem pa transfer 13.11. (ker sem v stimuliranem ciklusu, prenos zamrznjenčka…) Tolk sem se že naučila od vas, punce – če je namenjen, bo uspelo… Upam, da bom tudi v 14-ih dnevih po transferju loh mirna… Zaupanje in ljubezen, punce!!! ❤️❤️❤️

Frida….zarastline v jajcevodih res baje nimajo vpluva na ivf na na ravno zanositev ja. Ampak zarastline v matwrnucni votlini pa kahko imajo vpliv na vgnezditev to pa delajo s histeriskopijo…in tam se vidi celotna maternicna votlina. Hvala Frida seveda bo ratalo tebi tudi…

Inti zarezica naj bi trajalo do 3 mesece da se zaceli. Zato po histero lahko umas takoj spolne odnose oz ko ni vec krvavitve jaz sem jo imela en dan..

Lizza…super muslim da bomo bekje blizu s transferjem..

Oxi 41….kako si??Počutje??

Jonaklara..kje si ti kej??Nič te ne berem:):)

Vsem želim mirne praznike in pošiljam vam en velik mavrični objem:):)

Včerej sem se pa kar namučla z mešanjem menopurja. Z eno flaško bi še šlo ampak pri štirih je pa problem ratal. Pol ga je seveda moj rešu. Preveč zraka je ratalo v brizgi, katastrofa. Upam da mi bo šlo danes boljš.

Upanje jaz sem par strani nazaj napisala kako si pomagaj. V vsakem koraku moras zrak iz brizge ven potisnit.Tudi ko vodico iz ampulc pozavgas na zacetku.
Jaz sem imela 3 ampule menopurja in dve vodice. A pri 4 ampulah imas ze tri vodice? Oprosti ker te sprasujem ampak ce nama ne uspe si mislim da drugic dobim tako dozo. Ker sem slabo reagirala 🙁 Najbrz imajo leta kaj pri temu 🙁

Ce zelis mi lahko na ZS pises pa ti posljem link iz youtuba k sem si jaz pomagala.

Drugac bi se te dni moral najin zarodek ugnezdit. Pocutje? Ok. Bolecine? Ponoci ko me lulat me nenormalno bolijo jajcniki. Potem ko vtanem in se razhodim je ok. Se katera imela tako situacijo?

Jaz tudi Oxi pogresam 🙁

Drzte se punce in lepe praznike vsem.

Novanova dve vodice pa 4 menopurje imam. Bom še enkrat vse preštudirala. Ja sej tut jaz nisem več tako mlada. 😁

Pozdravljene babike,zgleda da ste vse praznicno razpolozene na off😀 bravo tko je prou.
Lina2017 ne zarastline imam v maternici,zato ne vem zakaj me ne da na histeroskopijo,sej tokrat mu bom sama omenila.
Upanje verjemem,da ti bo pikanje vedno bolje slo😊
Nova nova kako se pocutis? drzim pestke😍

Pa sem jo dočakala 😎

Jutri sibam na GK Lj po zdravila (glede na to, da je praznik, so verjetno samo do 10h?), potem pa zvecer prvic pik pik… Še katera zacenja?

Ja inti do 10 ure so jutri. Jaz se danes tretji dan špikam. V soboto imam pa prvi uz. Upam da se kaj dogaja in da bom hitro zaključila s pikanjem.

Upanje2 – hvala!

Potem bova kar blizu skupaj… cakali na tisti + 🤗

Frida oprosti za mogoce neumno vprasanje ampak kako ves da imas zarstline v maternici ce nisi se imela histeroskopije? Se to na UZ vidi?

Jaz sem kar ok glede na situacijo. V ponedeljek in torek sem se po kratkem sprehodu full spotila kar ni ok po mojih znakih (blizajoca tecka). Jajcniki me ne bolji tako zelo vec. Tudi prsi niso vec napete in bolece 🙁

Jaz sem imela histeroskopijo pred prvim postopkom. Na uz mi je nekaj opazila v maternici. Tako da so mi se pred postopki odstranili manjso pregrado in ocistili zarastline.
Mesam zdravilo in spikam se ze kot profesionalka. 😁

Nova nova ko so mi odstranil jajcevod so na izvid napisal da imam zarastline,pa tudi osebni gin mi je ob uz rekel da imam nekaj zarastlin,tko da verjetno se kaj vidi.
Reš pa je do zdaj rekel da ne smatra da bi bil to problem pr vgnezditvi. Zdj na posvetu ga bom spet opozorila na to.
Ne obupat nova nova znaki so itak razlicni in lahko zelo podobni pms. Drzim pesti.
Upanje no ja sej to se mi zdi normlano,da bi tut men nardil. No sj sm vedla da si zdj ze prava profi,kako ze rece,piki se z ljubeznijo:)

Frida…najbolj se vidi na histeroskopiji kaj se ti dogaja v maternicni votlini..pregrade, zarastline….to ti gredo z histeroskopom direktno v maternico..
In definitivno je lahko to razlog da ne mores zanositi oz ce ze pride do zanositve lahko pride tudi do splava…
Jaz bi na tvojem mestu ustrajala za histero…nimas kaj zgubiti. Ce te ne dajo na tvojem ivf pojdi k svoji g naj ti da napotnico…

New Report

Close