ivf 2018
Punce drage, rada bi vam samo povedala, zakaj vas/nas vse po vrsti občudujem… 🙂 Ker izžarevamo pogum in optimizem, ko je najtežje… Ker vse vemo, kaj pomeni upati in pričakovati, pa biti razočaran… Pa vstati in poskusiti znova… In znova… Kaj pomeni se zapletati v birokratskih postopkih, ko bi rad ja čim prej prišel do svojega zaklada… Ker vemo, kaj pomeni bodriti svoje partnerje, svoje sorodnike, prijatelje – ker ja, vsi pričakujejo z nami, ampak jih ne odlikuje naša trdoživost, vztrajnost, zaupanje, da bo… Ker vemo, kaj pomeni se nasmehniti in biti vesel za vsakega novega otročka – ki ni tvoj… Pa ne z grenkim priokusom, ampak z iskrenim veseljem, saj veš, kako srečna bi bila ti na njenem mestu. V vseh teh trenutkih postajate samo še boljša različica sebe – oseba, ki ima prioritete na pravem mestu, in ki premaguje svoje dvome in strahove, ki odpira svoje srce drugim. Vsem vam/nam veliko poguma in zaupanja še naprej!!!!! Imejte se rade!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️:)
Lila cestitke juhuh…
Oxy joj kako sem vesela vidis sedaj pa grej svojo pikico in kmalu bis videla plusek…
24+ zala mi je kar pigumno naprej..
Liza joj to si me zadela v srce tocno tako je…
Upanje pik pik…mislim da imas kratki protokol a ne? Jaz pa dolgiga in se pikam 8 dni tako da bojo najine punkcije in transfer zopet blizu… ce se prav spomnim sva tudi imeli obe splav v prejsnim postopku….ampak sedaj bo ratalo…
Pikajmo se z ljubeznijo….grejte pikice svoje…ne pozabite me smo prave borke…
Ampa s
Upanje2 – ne vem kaj je to vreme al kaj, je že več punc reklo da čaka, jaz nikol nikol nisem mela problemov z zamujanjem zdaj pa tako, jaz sem jo pričakovala že pred tremi tedni :O upam da čez 10 dni pa najkasnej pride. saj nikol je nočeš ko pa jo čakaš je pa ni.
oxi41 – o fajn, upajmo da bomo vse čimpre prišle do željenega 😉