Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Super Oxy41! 😊❤️ Komaj sem cakala, da si se nam danes javila. Res sem vesela zate, zdaj pa samo grej svojo pikico z ljubeznijo, pa bo! 😊
Vk17 – zacnes danes s tabletkami?
Upanje2 – ti pa jutri s postopkom, a ne?
Punce vsem zelim veliko srece in potrpezljivosti. 😊❤️🍀🐞

Je tako minimiska!!!! Koncno sem docakala. 👍

Minimiska – sem danes začela ja, kmalu vzemem že drugo, zdaj pa upajmo da se m. čimprej prikaže.
čestitke in pestke za vse 😉

Hvala Vam od sdca❤ mocno mocno drzim pesti za vse Vas 🍀✊

Punce drage, rada bi vam samo povedala, zakaj vas/nas vse po vrsti občudujem… 🙂 Ker izžarevamo pogum in optimizem, ko je najtežje… Ker vse vemo, kaj pomeni upati in pričakovati, pa biti razočaran… Pa vstati in poskusiti znova… In znova… Kaj pomeni se zapletati v birokratskih postopkih, ko bi rad ja čim prej prišel do svojega zaklada… Ker vemo, kaj pomeni bodriti svoje partnerje, svoje sorodnike, prijatelje – ker ja, vsi pričakujejo z nami, ampak jih ne odlikuje naša trdoživost, vztrajnost, zaupanje, da bo… Ker vemo, kaj pomeni se nasmehniti in biti vesel za vsakega novega otročka – ki ni tvoj… Pa ne z grenkim priokusom, ampak z iskrenim veseljem, saj veš, kako srečna bi bila ti na njenem mestu. V vseh teh trenutkih postajate samo še boljša različica sebe – oseba, ki ima prioritete na pravem mestu, in ki premaguje svoje dvome in strahove, ki odpira svoje srce drugim. Vsem vam/nam veliko poguma in zaupanja še naprej!!!!! Imejte se rade!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️:)

Lizaza 😪.. kako lepo povedano.. 🤗
oxi mocno stiskam pestke..
lila čestitam.. ☺️
za vse ostale pa itak drzim pestke..
vsem nam bo uspelo.. 💓

Lizaza mislim da se res vse vidmo v tem tvojem sporočilu. Srečno vsem nam!!!!

Liza tko lepo si to napisala res je. Meni lazje ko jaz preberem kaksen vas post veliko krat obcudujem vas optimizem in probam it naprej in biti optimisticna. Upanje2 spikajse z ljubeznjo😄 vk17 vec krat pomislim na te na tem forumu sem prvi post prebrala tvoj. Lep dan vsem.

Lizaza ❤️❤️❤️🤗🤗🤗😘😘😘

Lila cestitke juhuh…

Oxy joj kako sem vesela vidis sedaj pa grej svojo pikico in kmalu bis videla plusek…

24+ zala mi je kar pigumno naprej..

Liza joj to si me zadela v srce tocno tako je…

Upanje pik pik…mislim da imas kratki protokol a ne? Jaz pa dolgiga in se pikam 8 dni tako da bojo najine punkcije in transfer zopet blizu… ce se prav spomnim sva tudi imeli obe splav v prejsnim postopku….ampak sedaj bo ratalo…

Pikajmo se z ljubeznijo….grejte pikice svoje…ne pozabite me smo prave borke…

Ampa s

Lina 2017 je taako. Zdaj bo ratalo 100%

Lizaza, kako lepo si to napisala. Resnični občutki in čudovite spodbudne besede! Hvala. 🤗❤🤗

Oxi41 super novicka! Zdej pa lepo grej svojo pikico.

Ostalim tudi zelim “pikanje z ljubeznijo”. Leta 2019 bo ogromno novih nasih pikic pokukalo na svet.

Punkcija za mano. Rezultat ni najboljsi. Ampak ce se zgledujem po Oxi tudi malo stevilo celic ni problem.Ena je dovolj.

Zivjo punce ❤
Me zanima koliko dni se pikas ce je kratek postopek ?
Lep dan vam zelim 😀

Odvisno kaksna zdravila mas, pa kako na njij odreagiras.

Novanova juhej tko vazno je kvaliteta to je res drzim pesti . Joj jaz danes mi vlecise dan nikamor negre juter bom ze mal aktivna kr od lezanja in branja knig mi ze slabo hehe.

Danes sem bila v lj in danes naj bi dobila rdecko. In seveda je še ni bilo. Tako da sem dobila vsa navodila in pokazale so mi sestre kako se menopur mesa, igle sem dobila. Zdravila pa itak da ne. Tako da zdaj čakam rdečko.

Upanje2 – ne vem kaj je to vreme al kaj, je že več punc reklo da čaka, jaz nikol nikol nisem mela problemov z zamujanjem zdaj pa tako, jaz sem jo pričakovala že pred tremi tedni :O upam da čez 10 dni pa najkasnej pride. saj nikol je nočeš ko pa jo čakaš je pa ni.

oxi41 – o fajn, upajmo da bomo vse čimpre prišle do željenega 😉

Ja jaz upam da pride jutri. Ker je bila zmeraj točna ko urca. 🤔.

Pozdravljene vse….

Tiste ki se pikate….me zanima kako je pri vas psihicno stanje…a ste kaj bol obcutlive? Pri meni je vedno iz postopka v postopek drugace…in vcasih se mi zdi da me nobeden be razume….

New Report

Close