Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

24+..kjeee sii???sii okk??😘😘

Banana2 ti bom se jaz pomagala. Kjeee siiii 24+? Jaaavii se nam!!! Sii vredu?

Upanje2…ja dej prikličimo jo…Hvala tiiii:):)

24++++++?????????!!!!!!!!!!!kjeeeee siiiiiiiii..Bananaaaaaaa te čakaaaaa:):)!!

Hahahahaha pa veee nistee normalne… A tok me pogresatee al kaj 🙃🙃🙃🙃😁😁😁😁😁😍😍😍😘😘😘😘

Jaz si od danes ne dajem vec estimee…. Prisla je v vsejjj svojii slaviii tako kot sem pricakovalaa…. Da jo estima zadrzuje….klicala v dravlje Resa…. Pravi januarja jovo na novo 🤣🤣🤣🤣🙊🙊🙊🙊🙊 hvalaa. Ker steee drzalee pestkeee zameeee…. Ampak jaa na zalost nisem te srece…. Vsaj zaenkrat ne… Zdej paa banana tk kot tiii sexaaattt do januarja….. Pa kar bo bo hahaha😂😂😂😂😂🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃 Nism kej prevec razocarana ker sem to tudi pricakovala gledee naa rezultat mojih morul na 5. Dan….. Sem se ze tistega dnee zjokala pa sprijaznila s tem… Ampak evo sem mela prav…. Ni kajjj gremooo naprej wihuuuu😍😍😍😍😍 sej booo slej ko prejjj… Drziiim Pestiii za vseee ostaleeeee…….. Cmooookkkkk od 24+ rada vas mam pa spremlala vas bom skozz tak da nic bat… 🤣🤣🤣😁😁😁😁😊😊😊😊

24+..kr nja jokkkk mi gre…in bom se kr zjokalaaaa..pa nej me vsi gledajo ..briga meee:(:(
Res ampak čisto zares ,tko k si napisala nam bo pa drugo leto 2019 prineslo Pluske in male štručke:):)Dobro je ,da imamo ena drugo in ,da smo si lahko v oporo..pri vseh teh postopkih..:)
BANANA TE IMA RADA IN TE BO IMELA ŠE NAPREJ :):)objemmmmmmmmmmmmčekkkkkk in poljubčkiiiii:):)Ti naša mala skokicaaa:):)

Hvalaaa bananciiii ti me takoo nasmejiiis in mi daas upanjee za naprej resnicnoo….. Hvala!😍😍😍😍😍😘😘 Jah lej drugo leto smo pa midve na vrsti 🙊🙊🙊🙈🙈🙈😄😄🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰

24+..ja hvala tebi,k ti meni daješ upanje..in to NARAVNO!!ahahahhaah.Ti prlimam en vic spodaj,da se mau nasmejiš?Ali pa notri najdeš?Ali pa še katera od punc?No jest sm se vživela v več vlog..hahahhahhahahaah:):)Morda pa pomaga..?!ahahahahaah-Zvočno spontana zanositev:)

ŽENSKE V POSTELJI:

astmatičarka:
uhhhh….uuuhhh..uh..

matematičarka:
ponovi……ponovi….

veterinarka:
daj me bikec moj daj me!

učiteljica:
da tako…zelo dobroo…ja..

morilka:
če zdaj nehaš te ubijem..

navijačica:
vdrži…dajmo..šee..

versko blazna:
o moj bog… jezus ……

samomorilska:
umiram…joojj umiram…

učiteljica angleščine:
oohh…yeess..yeeess

vedeževalka:
čitim…da…prihaja..blizu je…

Punce, hvala hvala hvala vsem za vasa mnenja in nasvete! 🙂
Bom res zdaj novembra, ko imam pregled rekla kar za napotnico. Upam, da ne bo kaksnih komplikacij :/ vmes grem pa na lapro pa je. No, najprej da vidimo kaj bodo jutri rekli za spermiogram…saj to izvide zve takoj?
Se vam se kaj javim pa kaj povprasam, vmes pa drzim pesti za cimvec pluskov in seveda cestitke vsem, ki ste ga ze zagledale! 🙂

Doooobroo juutroo punceee!!! Oxi41 drži se danes in sporoči kako je šlo. Držim pesti!!!!!
Men pa že kar malo živčki delajo.

24+, žal mi je, da ni uspelo😔 Ti pošiljam en objem! Drži se!

Oxi41, držim pesti, da te danes pričakajo tvoji borci in da boš imela lep transfer!🤞🐞🍀

Oh punce hvala Vam res. Tko mocno upam po drugi strani me tako strah razocaranja moj je optimist kot vedno.javim vam.

Dobro jutro punce, no pa sem danes delalal se CB in se je takoj prikazal ➕ 😍😍😍😍 Sedaj pa samo da bo do konca vse ok.
24+ ostani pozitivka se naprej, saj ves v tretje gre rado in bos tudi ti slej ko prej zagledala ➕ 😘😘😘😘
Oxi41 drzim pesti za cimboljsi rezultat!
Brala vas bom se vedno, drzim pesti da bodo punkcije cimboljse in da kmalu zagledate ➕ na testu! 😊😊😊😊😊😊

Liiilaa še enkrat čestiitkeee!!! Upam da se bom tut jaz novembra veselila enga veeelikeega pluuskaaa.

24+ žal mi je… 2019 bo tvoje leto!

Lilaa česitam!! Pridruži se nam na sosednjem forumu!

Oxi in ostale, držim pesti na polno za vas!

Lilla…čestitkeeee.. Wiiii..clear blue dreams countru..😀💝😀😘😘uzivaj v vsakem trenutku😀😀

Oxii. …to bo ta dan daness najlepši in pozitivnooo naprej😀😀

24+…pi ka bu..pipi kuk..pa lala..😘😘

majamaja44 – laparoskopija je operacija ne samo pregled tako da v momentu tudi ne boste na vrsti, saj morate v bolnišnico + potem kake 2 tedna bolniške + morate čakati, da je ustrezen dan cikla+ da pridete na vrsto tako da do novemra to ziher ne boste še porihtali.

Če ima danes spermiogram, še ne bo izvidov je treba kak dan počakat + ga je treba v določenem času ponovit 😉

Punce ena celica ni bla zrela ena ustavlas v razvoju ena 8 celicna morulca pa sedaj na toplem jo pridno greem😀 zdej cakat cakat cakat druge ni. 24+ ti si tak en pozetiven soncek zdej se sprostise spocij ox vseh teb naporov in januarja v nov boj takrat zmagovalni😉 lep dan vsem zelim

Oxi, to je pa super novica! 🤗 Lepo jo grej in naj ostane pri tebi! 🤞🐞🍀

Juuhuu oxi41 cestitam!!!! Lepo grej svojo pikico!!!!

Oxi…toooo maš toooo😀😀🐥🐣🐥🐣🐥cestitkee💝😘

New Report

Close