ivf 2018
Punce mojeee jaz sem danes zelooo zeloo zalostna… 🙄🙄🙄😥😥
Vceraj me jee zacelaa zeloo glava boleti… Isto kot pred M…. Joskee so se komaaj kaj bolece…. Danes pa na wc… In zelo zelo zeloo nezno rjav izcedek😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Seeej veem da se ni koneeec ampaak ko sem to zagledalaa seem bila tako zalostna da sem komaj prezivela dan v sluzbi…. Sploh ne vem kaj naj si mislim…. Glede na znake bi lahko rekla da je vsega konec in da enostavno se samo se caka da se bo ulila…. Ampaak ne bom obupala dokler se dejansko res ne bo ulila…. Bomo videlii upanje umree zadnjee…..! 😎😉
Drzimm pesti za vse ostaleeee in lepoo boditeee🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍
Hej Roznata in ostale. Jaz sem ok, pocutim se dobro. Razen obcasnega spikanja in krckov ter bolecih prsi nobenih drugih znakov. Zdaj pogumno cakam 5.11., ko imam potrditveni UZ.
24+ne obupat. Tudi mene so prsi skoraj povsem nehale bolet, pa spet zacele, pa nehale pa se sedaj na case skoraj povsem prenehaj, cez dve uri pa bolijo tako da kar svicam hihi
Sicer pa je za malo zgodaj za M, a se ti ne zdi? 🙂
Hej Roznata in ostale. Jaz sem ok, pocutim se dobro. Razen obcasnega spikanja in krckov ter bolecih prsi nobenih drugih znakov. Zdaj pogumno cakam 5.11., ko imam potrditveni UZ.
24+ne obupat. Tudi mene so prsi skoraj povsem nehale bolet, pa spet zacele, pa nehale pa se sedaj na case skoraj povsem prenehaj, cez dve uri pa bolijo tako da kar svicam hihi
Sicer pa je za malo zgodaj za M, a se ti ne zdi? 🙂
24+ jaz sem imela isto, pa se je potem umirilo. Naredila test in je bil +. Šla na krvni test, bil pozitiven, dan po njem pa spet kri. Bila prepričana, da je konec. Na pregledu potem je pa pokazalo, da je vse ok. Spodaj je vse prekrvavljeno, od vgnezditve naprej itak še bolj. Najverjetneje je vgneezditvena, v glavnem nee obupat in samo pozitivno razmisljaj! Bozaj trebuscek in verjemi da bo cisto vse ok!! Jaz sem obupala in spet se pobrala, pa se mi je zdelo, da se mi bo svet podrl. Seveda ves cas se zdaj v strahu, ampak samo zaupaj, da bo vse ok! Drzim pesti za vse! Ker bo december in novo leto lep cas za lepe novicke (izvedet ali pa delit z drugimi) 😊😊😊. Pogumno, borke smo! ❤
Oxi41, držim pesti, za dober pridelek!🤞🐞🍀
24+, ful navijam za tvoj plus! Ne še obupat! Znaki so res lahko ful podobni tistim pred menstruacijo, tako da res nikoli ne moreš zagotovo vedet!🤞🐞🍀
L263, jaz imam pa 6.11. pri svoji ginekologinji prvi pregled, se mi tako vlečejo dnevi 🙂 No zdaj v četrtek imam še posvet na gklj, na katerem bi morala dobit napotnico za pingota, ampak upam, da je zdaj lep čas ne bom rabila, bom pa dobila tud izvide tistih dodatnih preiskav zaradi ponavljajočih splavov. Morda mi pa celo naredi tudi uz. Jo bom kar vprašala, če lahko pogledamo. To bi blo kar fino🤞🙂
Punce držite se. Navijam za pluse, tiste ki se pikate, pa saj veste, pikajte se z veliko ljubezni! 😉💪🤞🐞🍀
24+ ne obupaj. Pri moji nosecnosti me je tudi bolela glava…prsa so boleca in pol spet ne zaradi bthcg hormona ko narasca bolijo ko se vstavi se tudi bolecina in napihjenost narasca na dva dni. Po moje mas vgnezditev. Drugace pa res preveri…pri obeh mojih nosecnisti je bil plus 8 dan….drzim pesti vse bo ok kar pozitivno.
Oxi zelim ti dober pridelek…
L263 super za tvoj plusek kako pa je pri tebi se imas izcedek ali se je umirilo?
Punceeeeee….. Evooo meee dons sem ze malo boljseee voljeee ker izcedkaa ni veeec zaa videtiii😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Juhueeeeeeejjjjjjjjjjj se jeee moznooostt….. Sem pa danes 8 dan ampak nimam jutranjega urina pa si tud ne upam se tok hmall testkaat….. Me je prevec strah tistga minusaa…. Juuuuuujjj….. Jst tud upaaam da je blaa to vgnezditveenaa l je prsla mal z zamudo haha…. Vglavnermmm srcno upamm da mi uspee….. Gremo do konca!!!
24+ samo pozitivno naprej! Sploh, ce izcedka ni vec! 😊😊😊😘😘😘😘
Evo punce danes je 9 dan po transferju. Prsi so bolece samo se na dotik ob strani, me pa vse bolj krci kot pred m. Upam, da je nebo. V prvem postopku je 10 dan bilo konec vsega. Sedaj upam da nebo tako in da bom kmalu zagledala ➕.
Pozdravcki za vse borke! 😊😊😊😊😘😘😘😘