ivf 2018
No uz je za mano danes stopka v soboto punkcija napihnjena tko da komaj noge prestavlam vse tisci dol 4 postopka a nikoli ni bilo kot zdej tezko tko da sem kr frej vzela. Se cisto mal in upam da bo vse posreci psiha me kr daje . Liina pa 24+ drzim mocno pesti za vaju. Upanje2 se mal i se zacne dogajat joj punce moje zlate vsem zelim od srdca zagledat + . Nova nova kako kaj pri tebi kaze . Mene pa v tem postopku joske niti mal nebolijo cisto kontra vse imam kot v prejsnih. Vazen koncni rezultat
Zdravo punce. Mene je tudi UZ v sredo “sesul”. Samo dva folikla 14 cm. Jutri ponovna kontrola?!?! Pa tako mocna doza zdravil :/
Bi mogla prej priti pokukati na forum pa bi vidla da se tudi z dvema celicama da 😉
Oxi a pol si se danes in jutri das Menopir pol pa v soboto kr stopko al imas v soboto se enkrat UZ? Drzim pesti da bo vse ok. Tudi ostalim zelim vse najboljse!
Ne se pretirano obremenjevati s stevilom celic. Jaz sem jih imela v zadnjem postopku kljub dolgemu protokolu le 3 in nato 2 zarodka, eden se je prijel in sem v 34 tednu nosecnosti. Kolegica, ki je imela punkcijo na isti dan kot jaz, pa je imela celo eno samo celico, ki se je uspesno oplodila in je zdaj prav tako v 34. tednu nosecnosti. To pisem in ponavljam za vzpodbudo vsem vam, da nikoli ne izgubite upanja. Vse je mogoce, res vse.
Oxy…super navijam za te. Saj ves rabis samo eno pravo celico…
Upanje 2 o kratki protokol jaz imam dolgega tako da bova spet blizu imeli prenos in dvotedensko cakanje.. veliko nas bo v novembru imelo prenose u super.
Vse ostale drzim pesti pri punkcijah na cimbol kvalitetni izplen….tiste ki grejete pikice se bozajte po trebuscku….nosecke cestitam uzivajte saj veste kako dilga in mucna pot je bila…
In me vse ostale pikajmo se z ljubeznijo….juhu 2018/2019 to je nase leto…leto +++++
😃🐞🍀💖