Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Jooojjjj punceeee maamm se upanja res…dokler ni krviii se vedno vztrajam…… Ampakkk me je straaah minusaa da je kr groza….

Bananncaaaaaaaa ce pa nau zj plus bo pa tedi k bos ti sla v postopek jaz pa s tabo hahahahaha🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 kakoo si ti keiii….. No jaz mam obcutek da nas bos naravno presenetila 🤗🤗🤗🤗🤗

Kva je zdej, babe zorpne? Hahhahaa, mal se hecam. 🙂 🙂

Navijam za vse, berem vas, nimam pa časa pisat. 24+, ti pa sam ne jamri, k ti boš zdel eeksplodirala od dveh dojenčkov, o kakšnem minusi ti to? Jaz nč ne vem o tem….hahaha 🙂 Ejo, punca, to je to. Pika! Konc! Plus bo! Sploh ni debate! 🙂

No l263, a vidš, tolk strahu za prazen čin, pol pa tkole, k iz topa ustreliš plus. Toj to, zdej pa sam mirno in srečno do konca. Jupijaja, maš to! 🙂

No, kva pa zdaj ostale, tok vas je, da si bom mogla začet na koledarček pisat kdaj se katera začne špikat, kdaj je katera na pregledu, katera gre po pingota….sam banana štrajka, je rekla, da bo do februarja počakala….pol bo pa surprise, surprise, Božiček naravno prinesel darilček. 🙂 🙂 hahaha

No tko, radi se mejte pa velik se smejte. 🙂

No punkcija za mano samo 3 celice tko mal se nikoli ni bilo treti dan ze transfer seveda ce bo kaj oplodilo mal sem razocarana strah nevem mesane obcutke seveda ostane samo upanje. Lep dan vsem.

Minimiska, tudi jaz grem na kratek postopek v novembru.Termin imam 7.11 za dogovor in zdravila.Zelim nam puno srece.

Oxi41 pogumno!!! Ena je dovolj, da čez 9 mesecev obrne življenje na glavo. 😂 vsem nam želim to. 😍

Ehhhh kaj naj receeemmm zdej so se ze krvave nitke pojavle konc je to punce moje nisem vec optimistka res ne….. Pac bo treba cez 3 mesece v novi postopek….😪😪😪😪😪😪😥😥😥😥

Lina 2017 krvavih nitk ni vec, so bile sam ena dan 3, pa potem cez 2 dni se ena sedaj pa upam da je to to. Imam pa se vedno na case tak rumenkast izcedek, pa razmisljam, da je to mogoce od estime. Ker se mi ponavadi pojavi popoldan, nekaj uric po 2. tabletki estime, in vecinoma res aamo v tistem obdobju. Se tolazim, da je to pac od tableta, ki se malo pomesa z urinom in zato take barve (vsaka tolazba je dobra) preventivno sicer ze dva dni uporabljam Vagisan, da mi malo popravi floro, ker sem imela 2 tedna nazaj antibiotik.
24+ kar pogumno, vidis jaz sem tudi imela nekaj nitk 😉 se mi zdi da je to kar pogosto. Cakamo teeest!!!
Oxi41, jaz sem imela samo 2, od tega samo eno zrelo, pa sem nalulala +, tako, da nic obupavat, dovolj je 1!
Srecno vsem

Senchy; super, midve sva potem cist skupaj. Jaz dobim M 6.11., 7.11. pa zacnem s spikanjem. 😊❤️ Po krvnem testu greva na pijacko! 😃☕️
Oxy; jaz sem v 2. postopku tudi pridelala samo 3 celice, od tega sta bili 2 nezreli. No, tista ena je bila pa zmagovalna in je danes moja hcerkica. 😊❤️
24+; ne se predat, vse je mogoce! 💪❤️
Vsem zelim cudovit vikend in naj vas vodi pozitivizem! 😊❤️🐞🍀

Oxi…ja to je super 3 celice:):)Čestitke:)Jaz vedno 2 celici imela in vedno se 1 oplodila in 3.dan prenos:).Ni panikeee..važno,da so celiceeee..:):)Bodi vesela saj greš ćez 3.dni po dojenčkaaa:)Vse bo vreduuu:)Objemček..

Jonaklara..ja kuga je zdejjj??Kako si?Velikokrat pomislem nate:):)Kej novga..?Jest čakam ..pa čakam..pa čakam..pa okoli mene vse že po tretjič noseče in vse rojevajo..jaz pa še kar čakam..čakam..ahahahaah.Da pa naravno rata pol pa začnem verjet v čudeže:):)

24+..kva me živčno delaš?aahhah..vse bo ok..to je VGNEZDITEVVVVVV..Za dva dojenčka je pač več nitk:)Vse bo OK…sam pozitivaaaaaaa:):)

Hahahahahhahahahahahahahaa banana zdej si me pa v smeh spravla hahahahahahha umiram od smeha…. Tok se ze dolgo nisem nasmejala iz srca… Hahahahahahaha za dva otrockaaa vec nitk hahahahha ma ti si legenda…. Jst vem da ni ratalo ce je test negativen seveda ni narejen z jutranjim urinom ampak vseeno 🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊 upsss jaaa sla sem ga kr tko mal za foro delat inn ja debeli minus…. Bomo videli cez par dni kaj se boo dogajalo sam sem skor ziher da nau nc…… 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

ja testi ponavad kar povejo svoje, jaz jih itak nardim tam ene 555, vsakič. Tudi sedaj, ko bi se mogla začet špikat, gospodične ni, rjav izcedek že cel teden tudi matral me je ampak ne, bognedaj da bi šlo lahko kdaj po planu, če je ta teden še ni, grem da mi jo sprožjo, barabo eno. Bi mogla met že kmal punkcijo, ona pa takole.

Jaz jo moram tut dobit 24.10, glih na ta dan se greva z mojmu prfockat in upam da pride da dobim se inekcije. Drgac bom mogla it nasledn dan se enkrat u lj. Glede testov pa itak. Jaz kar kupim dva. In potem ce mi kaksn dan al pa dva zamudi ga grem hitro polulat. Pa itak je pol zmeri negativen. Ampak zanimivo, da me to sploh ne izuči da bi še kakšn dan počakala s testom. Zmeri isto delam.

24+…ja kva pa si ti mislila..,da se banana heca..tko je..:)hahahahhahha.A si babi ček delala?ahahahhahhah..ne resno mislem?

Ja jest tud teste vsak mesec delam..!Skor pred M,pred M,Med M,po M in še pred ovulacijo in po ovulaciji ..Pol pa spet pred M.K sm bla pa v postopkih sm pa vsak dan po transferju po 1 test nardila..!Dobr ,da sem se preselila,k una v lekarni prej k sm bla je zih mislila ,da sm prtegnena..,k tolk testov kupujem!No sej ni važno sam ,da je upanjeeeee:):)

Banana-😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

Ja banana resno sem babi cek naredla…. In je bil debeeliiiii minus hahaha…. Cez dan spet nobenega izcedka… Na malo prej pa zopet ista pesem…. Bez izcedek pomesan z krvavo sluzjo ampak minimalno taka nitkicaa se naredi pac…. Ehhhhh itak vem da je konc…. Bo treba spet sexat ko nor….. Hahahahhhahaa😂😂😂😂😂 banana lahk da greva skupej v ppstopek an…. Bom prsla kr gor v avstrijo hahaha bom pri tebi prespala…. 🙈🙈🙈🙈😉😉😉😉😎😎😎😎

Upanje2…:):):):)ahahahahahah,da se mau nasmejimo:)

24+…ja ,če bo treba pol boš komot pr men prespala..pa bo vsakič ena šla v lekarno po test..ahahahahhahah..bova teste delale…une taprave! CLEAR BLUE DREAMS COUNTU..ahahahahahahahahhhahh

Punce hvala za podporo. Resnicno upam da prijdem do transferja vase zgodbe mi dajo upanje komaj cakam da bo vtorek da bo vse mimo da vem kako i kaj . Novanova kako kaj pri tebi se spikas drzim pesti za vseh lepo nedeljo vam zelim😊

L263 joj super vesela sem za tebe sigurno je to…rumenkast mam jaz tudi ponavadi od estime.juhuhu

24+ zal mi je. Ti najbolse poznas svoje telo…

Oxy ja eno rabis in ena bo prava se malcek pa bos grela in po tem ugledala plusek….

Testi….hihi naj vam povem da sem tudi jaz ista. Obsedena da jih delam. Pa ceprav ze vcasih vem da bo minus ojoj pa si mislim eh to je prehitro za test ali pa ta test ni uredu….me ivf bi jih mogle dobivati na recept..taksno veliko porabo imamo hihi.

Pikajmo se z ljubeznijo….💯➕💖🐞🍀

Aaaaaaa pune nisem mogla cakat se 4 dni, in sem sla danes na 10. dan delat test in aaaaa prikazala se je cisto blaga druga crtica. Se zdaj ne morem verjeti! Po 5 letih plus na testu. 😍😍😍😍😍
Sedaj me je samo strah da ga nisem delala prekmalu.
Punce glave gor in pozitivno naprej!

Liiilaaaa cestiitkeeee to je tooo, pozitiven test. Bos vidla da bo z dneva v dan mocnejsa crtica. 👏👏👏👏👍👍👍

New Report

Close