Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Kidoo…BRAVOOOOOOOO..Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,čestitkeee:)Fulll vesela zateee:)Objemčekkkk:)

Kidoo…BRAVOOOOOOOO..Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,čestitkeee:)Fulll vesela zateee:)Objemčekkkk:)

Hvala punce!😘💜🤗 Se mi zdi, da še vedno nisem čisto zares dojela 🙂

Kido super novicka!!! Iskrene cestitke in srecno naprej.

Jaz sem zacela se s tadrugimi zdravili. UZ cez 10 dni.

Oxi ti? Vse ok?

Vau kiddo super, čestitkeeeee!!!!

Jaz se grem pa končno jutr prfočkat v Lj. Zadn teden v oktobru pa začnem s špikanjem.

Luca2015…ja,kako lepo ,da si se oglasila in ja seveda..sedaj boš že kmalu videla svojo pikico:):)Kdaj imaš rok?Počutje?

Mačkica1..mjaaaaauuuuu..ooooo..se mi zdi celo večnost od tega,k smo skupaj čakale..in,kako si ti ??Počutje?

Jest sm ok..delovno in ..komaj čakam Februar2019,da grem v postopek:)

VK17…ohoj…kako si ti kej??

Kidoo….Joj sm bla včeraj še čisto naspidirana..!To pomeni,da vama je uspelo naravno ..tik preden bi šla po zamrznjenčka?A sem prav razumela??K to je pa res UPANJEEEE ZA VSE NAS,DA JE VSE MOGOČE:)Objemček

Upnaje2…Razturaj danes…:)No vidiš..pa je OKTOBER ZATE TUKAJ:):)Sporoči..

Jonaklara…ku ku ku ku….kako si??Si se že navadila na nov domek?

Kido cestitke take pljuske nam dajo upanje ☺. Novanova tudi jaz dobila ze druge injekciji 17.10.na uz. Mocno docno drzim pesti za vseh.

Hvala punce! Res ste super! 😘🤗

Banana, jaa. Uspelo je naravno in to kljub zelo slabemu spermiogramu oz. slabi morfologiji, samo 4% semenčic so normalne oblike, zaradi česar sva bila takrat takoj napotena na icsi. Pa prav posebej tudi nisva zdaj niti ovulacije spremljala.. tako, da ja, res je upanje. Zgodi se lahko res karkoli. Vse je mogoče!😊
Glede na to, da imam za sabo že tri zaporedne spontane splave, me sedaj seveda skrbi, kako bo potekalo tokrat, ampak zaenkrat bo vsak dan, ki bo minil brez posebnosti, že mala zmaga😊💪

Tiste, ki že čakate na plus, naj vam dnevi hitro minejo, enako pa seveda želim vsem ostalim, ki se še vedno z ljubeznijo špikate!🤗

24+ in Lila, navijam za vajine junake, da se pridno razvijajo pri embriologih, dokler čakata na transfer!🤗🤞🐞

Kiddo, cestitke in naj poteka vse kakor je treba do konca! 😊 To je se en dokaz za nas da nesmemo nikoli obupati. 😊
Hvala! Se malo pa bomo videli kaj se z nasimi pikicami dogaja. Sama grem v cetrtek na transfer, 24+ pa v petek. 😊

Kiddo!!!!!!!!! Čestitke!!! To je res super novica!!! Pridruži se nam v sosednjem forumu 🙂

Vsem želim, da čimprej ugledate plusek 🙂

Čestitke Kiddo!! 🙂

Kidooo….super :)Prečudovita novička in ress bo tokrat vse ok..boš vidla:)En prečudovit dan ti želim:)

Lillaaa..in 24+..še malooooo in pikice bosta grele:)Objemčkiii

Wup-wup, Kiddo, to mi delaj!!! Juhuhuuu. Mtka boš! 🙂 Hahaha.

Banana, ku-ku, JonaKlara je tu! 🙂 Jaaaa, na nov domek sem se že navadila…čisto moj domek, moj taprav domek…ne znam opisat občutkov ampak noro dobro biti na SVOJEM. 🙂

Težko vam odpisujem sproti, saj preberem vas, včeraj me je nekaj telefon hecal, se nikakor nisem mogla vpisati v forum, da bi vam dogovorila, zato lahko šele sedaj.

24+, pa tis skor eksplodirala, tolk si mela pridelka…kaj, to ste s kombanjem celice žel? Hahahah. 🙂 Ejga, sam da bi jih bilo čim več dobrih in držim pesti v petek za transfer. Da bi vse ratale blastociste, hehehe.

Porkaš, tolk se razpišete, da ne vem več katera je imela včeraj punkcijo? No, saj veste, da mislim na vse, dobrodošle nazaj vse, ki ste že nekaj časa v teh postopkih, verjamem, da vas zlomijo, saj smo ljudje in imamo čistva ampak takole se med seboj podrimo, mal pohecamo, nasmejimo pa gremo lažje naprej. Bravo za vse, super ste!

Gremo naprej v sončkast dan.

Lina, ti si na GK LJ, da imaš že tako zgodaj naslednji posvet za naprej? Jaz sem v Dravljah in so mi rekli, da jih pokličem po koncu druge M, pa mi bodo dali datum za posvet in da štartamo.

Papa

Jonaklara ne v Mb sem. Po eskimcku ce je nestimuliran lahko gres takoj naprej…juhu

Kiddo cestttiiittaaammm 😃😃😃😃

Lilla in 24+ a ze odstevata? Naj jih bo cimvec!
Jaz tudi odstevam, se 9 dni do uradnega testkanja. 6 sem jih ze prezivela. Dolgi so dnevi na bolniski ni kaj 😁

L236, odstevam odstevam, ampak se takooooo vlece. Upam, da bodo v cetrtek super novice. 😊
Evo ti si pa ze skoraj na polovici. 😊 Se malo, naju z 24+ pa caka se cakanja 😂

Wihuuuu mene so pozeli kot psenico hahahahahahaha jonaklara…

Odstevaaam do petkaa ce ne bojo dobei rezultati ne grem domov dokler ne zrihtajo da bo stimalo hahahahaha.. Hecam see😄😄😄

Ma zj bo rataloo 100%. See maloooo

L263 si na bolniški? Sej je prou. Jst mam tut tako sluzbo, da bom bla tut na bolniski. Upam samo da jo bom dobila, ker moje zdravnice ni in jo ena nadomesca. Nekatere ful komplicirajo.

New Report

Close