ivf 2018
Upanje, super, da lahko tako hitro začneš.🤗 Jaz sem morala po splavih vedno čakat 3 cikluse, preden sem lahko šla naprej v akcijo in me je vedno kr zafrustriralo to čakanje, ker pri mojih daljših ciklusih je vmes lahko minilo tudi pol leta..
Skratka 24. 10. bo en, dva, tri tu!🤗 Domnevam, da z višjo dozo ciljajo na še boljše rezultate, kot v prejšnjem postopku, bodo jajčniki še bolj stimulirani.😊
Koliko foliklov in celic si pa imela v prejšnjem postopku?
Jaz sem imela abrazijo konec julija. Tako da sem se tut kar nacakala. V prvem postopku sem pridelala 6 celic in 5 zarodkov. 3 so dali na ivf, 2 na icsi. Tisti trije so propadli tretji dan. Dva sta obstala in peti dan bila oba vstavljena. Zdaj bodo za vse celice uporabili icsi, ker je bilo bolj uspesno.
Evo mene punce moje 😊
Transfer je za menoj, sedaj pa 14 dni pesti drzat.
Od 6 celic so se 4 oplodile. In ze grejem dve 😍😍 dve pa morata se dva dni vstrajat do zamrznitve.
Malo sem bila v soku, ker mi je ponudila na izbiro eno ali dve. In smo se potem skupaj odlocili da kar dve vstavijo, ceprav sem sele 30 stara. 😊
So se pa zelo lepo razvijale, dosti boljse kot v prvem postopku, ko so bile le 2 celici. Upam, da bo to to. 😊😊😊😊