Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

bravo kiddo.. si mi dala upanje, ker imava isto diagnozo..☺️🤗😁
vse bo v redu, prisel je tvoj cas.. 👏👏

Evo mene, prejšnji teden na sprejemu. Zdaj pa čičam pa čakam da se m. blagovoli prit 😉

Ja Upanje2 na bolniski sem, ker moj osebni zdravnik niti slisat noce da bi sla delat, ker sem imela marca splav. No pa se cisto nic ne pritozujem, ker imam tako sluzbo, da je ogromno dvigovanja. Tako, da mislim, da je boljse da sem doma

Čist prou razmislja tvoj zdravnik. Jaz imam podobno situacijo, tako da bom najbrz tut jaz sla na bolnisko. Boljs da se prej mirkamo.

Kiddo, čestitke tudi od mene za najboljši možen scenarij!!!!
Tko se to dela!! 🙂 Zdaj pa sam srečno do konca 😉

Evo punce, 24.10 začnem. Juuuhuuuhuu!!!! Mam isti kratki postopek, samo malo mi je povecala doze. Sicer nevem kaj naj bi to pomenilo za moj rezultat. No ce katera ve mi naj napise. 😁

Upanje, super, da lahko tako hitro začneš.🤗 Jaz sem morala po splavih vedno čakat 3 cikluse, preden sem lahko šla naprej v akcijo in me je vedno kr zafrustriralo to čakanje, ker pri mojih daljših ciklusih je vmes lahko minilo tudi pol leta..

Skratka 24. 10. bo en, dva, tri tu!🤗 Domnevam, da z višjo dozo ciljajo na še boljše rezultate, kot v prejšnjem postopku, bodo jajčniki še bolj stimulirani.😊
Koliko foliklov in celic si pa imela v prejšnjem postopku?

Jaz sem imela abrazijo konec julija. Tako da sem se tut kar nacakala. V prvem postopku sem pridelala 6 celic in 5 zarodkov. 3 so dali na ivf, 2 na icsi. Tisti trije so propadli tretji dan. Dva sta obstala in peti dan bila oba vstavljena. Zdaj bodo za vse celice uporabili icsi, ker je bilo bolj uspesno.

Dobro jutro punce! 🙂

Lila, danes je tvoj dan! 🤗 Držim pesti, da bo lep transfer! 🤞🐞🍀
24+, ti greš pa samo enkrat še spat!😉

Upanje, fajn, da bodo tokrat pri vseh icsi naredili, bo še več zarodkov! 😉

Wiiuupiuuuu liiiilaaaa tvooooj dan danesss drzimooo pestkeee!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Jaaa kiddo… Samo se enkrat spat pa bom tam kjer je lilaa danes haha🙊🙊😍😍😍😍😂😂🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶

Lilaa….uspešennnn in najlepšiii transferr ti želim:OUživaj v dnevuuu:)

24+..Jutri je Petek in tvojjjjjj srečniii dan D…bom že ob 4.00 uri vstala in navijala zate..ahahahahah

Lila uspesen transfer🍀evo 24+ jutri pa tvoj dan se cisto mal. Upanje juhej si ze cisto blizu kratek postopek kr hiter gre tko da en dva pa bos ze skakala po uz . Nivembra nas bo kr nekaj ko bomo cakali na pljuske . Lep dan vsem. Novanova a imas ti tudi v sredo uz?

No punce, jaz imam obcutek da tokrat ne bo nic. So me skoraj povsem nehale prsi bolet, pa se tak obcutek imam da se bo zdaj zdaj ulila…. Ah…

L263 ne obupej dokler ne zagledas menstre!!!!

L263, ne še obupat! 😉 Znaki so lahko pogosto zelo podobni. Koliko dni po trasnsferju si danes?
Kot pravi upanje2, dokler ne pride prava menstruacija, še ni konec. 🙂

Danes je 8. dan. Ja saj vem, saj vem… Dokler je ni, je ni. Ampak ta 2 tedna sta peklenska, saj veste kako je 🙂
LILA a je bilo uspesno??

Evo mene punce moje 😊
Transfer je za menoj, sedaj pa 14 dni pesti drzat.
Od 6 celic so se 4 oplodile. In ze grejem dve 😍😍 dve pa morata se dva dni vstrajat do zamrznitve.
Malo sem bila v soku, ker mi je ponudila na izbiro eno ali dve. In smo se potem skupaj odlocili da kar dve vstavijo, ceprav sem sele 30 stara. 😊
So se pa zelo lepo razvijale, dosti boljse kot v prvem postopku, ko so bile le 2 celici. Upam, da bo to to. 😊😊😊😊

Juhej Lilaaa lepo grej pikice😊

Jeej Lila! 🤗 Lepo ju grej! Držim pesti tud za ostala dva, da bosta pingota! 🙂

L263, ja, res je. To so peklenski dnevi! Držim pesti, da je bil ta postopek zate uspešen!🤞🐞🍀

Lila držim pesti za pluuuseeek!!!!! 👍😁

New Report

Close