Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Hvala vsm za podporo 😊
Opa 24..ti pa rasruras😉 zdej pa zmagovalno do konca z ogromno zamrznjencki😊

Anaa en vlek objem ti posiljam si zelo pogumna in optimistka zelim ti od srdca da ti uspe in seveda bo🍀

Mene danes ze cel dan nekaj spika, zbada, tisci tam okrog maternice in jajcnikov. Da o zaprtosti in napihnjenosti ne govorim. Vem da je se prezgodaj, da bi bila to posledica zanositve (sem sele 4 dni po et), me pa skrbi, da ni kaksna hiperstimulacija? Foliklov je bilo veliko (okrog 15), razen dveh vsi prazni in mi je Res ze na transferju rekel, da tega ne morem imet pri samo dveh celicah… Ampak me res skrbi. Kaksna s podobno izkusnjo?

L263 meni so se podobni simptomi zaceli pojavljati nekaj dni po et. Potem je bil +, ki pa se ni obdrzal. Napihnjenost in zaprtje pa so tudi stranski ucinki progesterona (jaz sem mela estimo). En dan mi je bilo tako hudo, da sem sla po odvajalo lactecon (ta se menda lahko uporablja v nosecnosti). Ampak morda najprej poskusi s kaksnimi domacimi pripravki 🙂

24+….ja kje si ti?A še kr mandarine ješ:)ahahahhahaha..
Še 4.nočke in pol pa po otročke…:):)

Ana…zal mi je. Poznam obcutek. Tako glavo gor in gremo naprej.

24+ juhu cestitam. Petek je tvoj dan jaz pa v petek na razgovor gdaj se pricnem spet pikati.

L 263 mene je tudi napihovalo in sen bila zaprta. Pila sem zutraj donat. Bil je plusek to j dobr znak. No men se na zalost ni dobro koncalo. A bos delala test doma?

Pikajte se z ljubeznijo…🍀🐞

Tuuu seeem bananaaa ne grem nikamor hahahaha…… Jaaa se maloo see malooo… Peteeek bo moja pikica pri menii wiupiuuuuuu…. Komaj cakam da bom melaa zopet druzbo v busiju hahaha…. 🙊🙊🙊😍😍😍 Mandarine soo sle dona zee iz mene hahahahahahaahhaha

Evo punce, pa je punkcija ze menoj. Danes boli dost dost bolj kot prvic.
Ampak je bil rezultat boljsi kot prvic, takrat je bil rezultat le 2 jajceci, danes pa 6. V cetrtek pa ze imam transfer, upamo na najboljse. 😊

lillaa….odlično za lepo število celic:)Držim pestiii:)

24+ in Lila, super za pridelane celice! Držim pesti za uspešen transfer in zamrznjenčke! 😊

Hvala za odgovore. Ja test naj bi delala doma, 18.10, cepeav mocno dvomim da bom do takrat zdrzala 🙈
Ubistvu je tudi mene prvic ze tako spikalo in zbadalo po nekaj dneh, ampak so mi takrat vstavili blastocisto, tokrat pa 4-celicni zarodek (2.dan ET), tako da nevem ce se je ze lahko tako hitro vgnezdil, da bi me ze zabaval od znotraj 🤔😂

L263, tudi mene je v prvem postopku zelo napihovalo po punkciji (imela sem 14 foliklov), sem bla že na meji tega da grem na urgenco… (tako so mi rekli v Lj če bi blo hudo da grem). Ampak se je potem le umirilo in normaliziralo.
Lahko da je tudi kakšna čist blaga oblika hiperstimulacije. Če je rsno, takrat dobiš tudi vročino itd.
No pri meni v tistem primeru ni blo, je bil pa na koncu plusek 😉

Aninja se mi dozdeva da bi lahko bila res taka blaga oblika. Prvic sem imela zelo hudo, z 39 vrocine in sem sla trapa k osebnem zdravniku, ker tudi priblizno nisem pomislila da je to in sem dobila antibiotik. Potem sem pa na transferju izvedela da je bilo pravzaprav to.
Jooj kako si zelim da bi bil +…. Tale bitka traja ze 5 let in ne znam opisat kako mocna je zelja da koncno stisnem k sebi svoj zaklad.
V prvem postopku sem bila veliko bolj sproscena ze od samega zacetka, saj nisem vedela kaj pricakovat tako da sem se kar prepustila… Zdaj… No zdaj sem pa zivcna razvalina. Samo 2 celici, transfer ze 2. dan (sploh nisem vedela da se to prakticira) pa se tisti priokus, da tudi ce bo plus se ne pomeni da je to to, saj se je nazadnje moja pikica poslovila v 10. tednu…
Eh zdaj mam pa se tak rumenkast izcedek, nic ne srbi nic ne smrdi, tako da res nevem kaj naj si mislim. No to me tolazi, da se menstruacija zagotovo se ne obeta 🙂

Hohla punce!

Ne sledim vec pa tud veliko se dogaja ampak tu pa tam pa vseeno malo poskilim 😀!

24+ wuhuuuu dobr izplen! 15 celic! Good job. Drzim pesti, da se jih cim vec oplodi pa za zamrzjencke tudi.

Banana, kako je s tabo? Se dogaja kej al ne?!

Alta, kako pa si ti in zadnji zamzjencek?

Jaz sem ok! Pocasi se bom lotila urejanja za prihod novega clana ❤️.

Vsem zelim veliko uspehov in naj 2018 prinese se ogromno +!

Punce, vidim, da se vas je spet nabralo in vas bo kar nekaj na kupu, prisla sem, da vas pozdravim, da vas spodbujam, da povem, da niste same, da bodte pozitivne in da vam zelim vso sreco in da se nam cimprej pridruzite v skupini nosečke po ivf 😉 koš pozitivnih misli in objemčkov!! Vaša mačkica 😉

L263, za hiperstimulacijo obvezno veliko vode pit, juhice… pa beljakovinske izdelke ala albuminska skuta (iz sirotke) … Mene so zadržal v bolnici na opazovanju, zadeva se je potem sama umirila po dveh tednih… Napenjanje, bolečine po tem, ko kaj poješ… to je to…

Ooo Luca2015 kolikokrat pomislim nate ampak res❤. Kako sem vesela,da tvoja nosecnost lepo napreduje in bos kmalu zagledala tvojega drugega soncka😊
Nama zal ni uspelo in naju caka 3.postopek.
Bodi dobro in se se kaj oglasi🌹
Punce vsem zelim vse lepo in da bodo sami +++ jaz se nisem nic oglasila, ker sem bila zelo zalostna po neuspehu in nisem zelela kvarit to pozitivno energijo, ki jo tukaj ve super punce ustvarjate. Prav obcudujem vas kako ste mocne in pozitivne,bravo!👍👍
Mackica1 tudi zate sem vesela,da ti lepo poteka nosecnost.🌸
Banana🌹❤🤗
24+ cestitam za veliko stevilo celic in zelim ti,da tokrat rata🍀
Tako kot zelim vsem ostalim. Kar verjamem,da prej ,ko slej nam bo ratalo vsem🍀🐞.

Puuunceee, moj postopek s pingotom je pa narava prehitela…malo prej sem plus nalulala!!! 😮😯😯😊😀
Sploh ne morem verjet, da je ratalo naravno… Sem še čisto v šoku…😮😊😃

Zdaj pa res, res upam, da bo vse ok in se bo ta obdržal in da bi se v četrto končno dobro izteklo! 🤞🤞🤞🐞🐞🐞🍀🍀🍀

Kidoooo pa toooo jeeeee supeeeer vseee cestitkeee in upaaam da se vse dobroo konca…… Wiupiiuuu no evo so ze zaceli pluski padati hihihihihihi katera je naslednja k bo testkala?????!!!

Wou Kiddo to je supeeeer!

New Report

Close