Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

:(( zal mi je anaa!💔

Najprej zelim vsem veliko srece in cim prejsen uspeh! ❤️🐞🍀 Naj cim prej posije soncek za vse nas! 🌞
Zdej morm pa se mal pojamrat; tako sem se veselila, da grem sedaj oktobra v postopek, pa zal na grem. V ponedeljek sicer dobim menstruacijo, vendar pa sem ze cel teden prehlajena, smrkam, kaslam, kiham, moj moz pa je prav tako bil iz istih razlogov cel teden na bolniski. 😔 Sva klicala na kliniko, pa so sicer rekli, da sam prehlad sicer ni problematicen, vendar pa je moj moz imel rahlo vrocino med 37 in 38, in glede na to, da je pri nama problem predvsem v njem, je bolje da prestaviva postopek za en mesec. 😔 No, naslednjo menstruacijo pa dobil 5.11., tako da bom sedaj do takrat odstavala. 😉 Pa tok sem se veselila spet, da zacnejo filikli rast itd…
Lep vikend zelim vsem! 😉❤️

Joj, Anaa27, žal mi je..😔💔
Pošiljam ti en objem! Drži se!

Hvala vama😊 sj se drzim..se sebe presenecam kako se presenetljivo dobro pocutim.nekako sem pobrala tako pozitivo ven.in vem da mi bo ratalo se 1x.mogoce ne v 1.ampak mi bo 😊 zdej tudi cela druzina ve in me podpirajo,tako da je lazje😊 drzim pa pesti za vsee vas 🤞😘

Ana in Lucky…najprej mi je žal za neuspešen postopek oz. neuspešno nadaljevanje nosečnosti. Če pa na hitro povzamem vse skupaj pa….se mi zdi, da je bil ta teden kar malo čuden, pa ni bilo nič narobe s tednom ampak nas je bilo par, ki smo čakale in testkale, vendar se žal ni izšlo…no, sploh ni bojazni, lovimo nov postopek in to, da bomo skupaj vozičkale, hahaha 🙂
Banana, za tole se pa strinjam s teboj…zamenjati okolje oz. če že ne zamenjati okolje predvsem miselno izstopiti iz začaranega kroga postopkov, seveda, ne, da jih odmislimo in da se sprijaznimo z neuspehom, še vedno upamo in mislimo pozitivno, vendar si vzamemo čas zase, za partnerja, delati na sebi in se imeti radi, se ustaviti, ker če ne čas kar leti mimo nas. Škoda, da bi ves ta dragoceni čas pustili, da gre mimo nas…izkoristiti ga je treba.
No, tako….danes je sobota, stisnite se k svojim dragim, poglejte kakšen film in uživajte v trenutku. Še jutri, potem pa spet nov teden in na novo navijamo za vse, ki imate ta teden punkcijo ali pa transfer. 🙂

LP vsem

Punceeee zal mi je za vse neuspehee in itak nam bo enega dneva vsem uspeloo tak da ni za obupat nikoli!!!! Jutri punkcijaa wihuuuu me prav zanimaa kaksen izkupic3k se pripravlja hihihi😍😍😍😍😍😍

Anaa27 zal mi je… Vem kako hudo je, ko ze mislis, da je posijalo sonce, potem pa namesto s slikico domov prides z luknjo v srcu…tudi meni se je to zgodilo marca. Sicer ni slo za IMN, je samo prenehal srcek utripat v 10. tednu. Glavo pokonci in novim zmagam naproti, z mislijo, da bo od sedaj vesno en mali angelcek spremljal tvojo pot od nekje tam zgoraj 🙂

24+ srecno in cimvec jajck!

Joooj kako se vlecejo dnevi po transferju 🙂 sele tretji dan, pa sem ze popolnoma neucakana 😀

Anna žal mi je, vem kako grozna je IMN 🙁 ko dočakaš plus, čista sreča, potem pa ne samo izguba dojenčka, ampak še operacija in izguba jajcevoda. 🙁

Jaz sem imela že 2 IMN: prvič odstranitev jajcevoda, drugič pa MTX. Zdaj sem bila na HSG in pravijo da je drugi, edini jajcevod ok ter da naj kar ponovno poskusiva. Vas ves čas berem, ker sem bila prepričana, da greva tudi midva v IVF, ker sva skoraj leto dni rabila za plus, ampak so zdaj rekli da naj kar doma spet poskušava pa se vidimo čez 1 leto, če ne bo nič. Zbrati pogum in moč po 2 takih izkušnjah, pa je drugo … ampak saj bova 🙂

Vse bo ok Anna, zdaj nima več kam odtavat. Naslednjič ko bo plus, boš imela dojenčka – glavo pokonci, vse zmoremo!!!

24+ srečno na punkciji, vsem ostalim pa tudi veliko poguma in vztrajnosti še naprej. Uspelo nam bo! 🙂

24+, razturaj danes na punkciji! 😉💪 Naj bo čim več kvalitetnih celic!🤞🍀🐞

Ja sj je bila huda preizkusnja ampak nekako sva z mojim vedno bolj povezana. Vesela sem da sem tako dalec prisla in je bilo z njim vse ok. Jajcevod pa ni delu zato ga ni poslal vn.sj zdej bom pocakala na 2menstruaciji in na pooperativnem pregledu se bomo za naprej zmenili.bom pa spet pila caj sentjanzevke in rmana,pa vitamin c, cink in magnezij.s to kombinacijo sem prisla usaj do sm.za naprej pa bomo vidli😊
Sj nam bo ratalo 😊 zdej bodo pluski zaceli.kar nekaj vas pridno greje 😊

Evooooo meneee bejbee mojee…. 😎😎😎😎

No takole da vam zj povem svojo danasnjo zgodbico😂😂😂🤣🤣🤣🙈🙈

Sinoci se mi je sanjalo da sem prisla h dr. Resu… In da mi je spunktiraal 15 jajcnih celic…. Noo in jaz se zjutraj zbudim in to takoj svojmu povem…. On pravi… Jah upajmo da jih bo res velik…. Sem rekla no bomo videli….

Pridem v dravlje…. Dr. Res zeloo zelo zeloo dobre volje daneas prou faca tale ata smrk…. No pridem noter se vsedem na tisti stolcek dobim injekcijo an… Pece ko sto mater…. Preziv3la…. Noo potem sledi punkcija🙊🙊 pa je zacel posrkavat ven te moje boge folikle k so komaj cakali da si odahnejo skoraj jih je razneslo haha… Vglavnem embriolog zacel stet…. Prva eprovetka 2 celici…. Pride po drugo…. 4 celice….pride po 3….rece 6 celic…. Pride po 4. Nehal stet…. Gledam na ekran gor ne vidim nobenih celic da bi kej posrkal ven s slamico….. Vglavnem on prihaja se po naslednjo pa se po eno pa se po eno pa seeee in see…. Niiic vec ne govorii kolk jih je…. Jaz vsa na trnih pa menda niso vsi prazni jao…. Vglavnem cakam jaz da se vse skupaj konca…. Stopim dol z tistega stola…. Se spreoblecem in nestrpno cakam da pride do naju…… Nooo in….

Veselooo prikoraka ven in oznani daa sem pridelala 15 jajcnih celic…… 😍😍😍😍😍😎😎😎😎😎😎😎🙊🙊🙊🙈🙈🙈 Prva stvar ki sem jo rekla jee omg… Stari sanje so se dejansko uresnicle… Pa se vec jih je kot prvic…😍😍

No in transfer imam v petek… In sedaj sem zopet na trnih ce booo se boljsi izkupicek kot v prvem poskusu….. Hihihihih

Zelooo zeloo zelooo happy seeeem trenutnoo…. zelooo se dobr pocutim ravno injekcija je prijela… Tak da zaenkrat me tudi nic ne boli ampakk pred tem me je pa zeloo… No za prezivet je blaa punkcijaa itak tako kot prvaa ata raztura je zlo nezen!!! Super fino faaaaaajnn v petek bom pa ze grelaa svojo pikicooo wihuuu😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

24+….toooooooooooooooooooooooooo bejba naša:)A vidiš,da se SANJE URESNIČIJOOOOO…ODLIČNOOOOOO:)iN V PETEK BOŠŠŠŠŠ ZMAGALAAAAAAA:)Jupiiiiiii..
Zdej pejt pa Moto Gp gledat..ŽE BRNIIIII:):)Objemčekkkk

24+ cestitke bravo lep predelek zdej se cisto mal pa bos grela pikico lep dan vsem

Bahahahaha jaja zmaga je moja ta mesec definitiuno hahaha…. Jojj zamudilaaa seeeeemmmm ker sem si mandarine lupla hahahahahahahahaha

Bravo 24+!! 🤗 Odličen pridelek!💪😁🤗

24+…ahahahahahhahahhahhahahaahah.hahahahah mandarine so krive:)hahahahah

Ma ja banana kr neki… Hahahhaha… Sam da naum v petek na transfer zamudila hahaha

24+..ahahahhaha..to pa dvomim:)Pomoje boš že v četrtek zvečer kr pred vrati zaspala..:)ahahahhaahha

ana zal mi je.. ampak si stojimo ob strani..☺️ jaz imam vedno bolj obutek, da smo z razlogom dobile to izkusnjo.. jaz vidim pri sebi, da kr rastem.. prej sem imela fobijo pred bolnišnico.. zdaj.. haha.. komaj cakam, da me uspavajo.. taki šus je.. moj je reko, da sem nora. 😂 ampak vsaki poskus je nova zmaga zame, cetudi nw uspe.. prvi postopek, ko ni uspelo me je prizadelo pa sem se malo znasala nad mojim, zdaj pa se mi zdi, da naju je ful povezalo in mama boljši odnos kot kdajkoli prej.. pa tak kot je napisala ena, ves cas sem cakala, da mine do naslednjega postopka.. zdaj pa ze planirama ski opening decembra in praznike pa ko bo bo.. hvalezna za to kar imam..
na koncu bomo vse zmagovalke, tako ali drugace..
vsem vam posiljam poljubcke in objemce.. 🤗
p. s. 24+ bravo za lep pridelek..

Anna27…res mi je žal 🙁 in pošiljam ti en velikkk objem..,ter čutim,da boš zeloo kmalu zagledala en velik plus in vse se bo lepo izteklo:)

New Report

Close