Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Juhu 24+ to je to. Ratalo bo. Plusek bo!!!!! 😁😁👍👍👍

Pa to je super, 24+!😉😁 Držim pesti, da bo veliko kvalitetnih!🤞😉

24+…toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bejbaaaaaa BRAVOOO..JUpiiiiiiiiii…wiiiiiiiii..odličnooooo…:)Naša energetska bombicaaa:)

An3eedee da boo ratalo hahahah jst tud tko pravm wihuuuh

Evo punce se se sama javim. UZ za menoj, kljub dolgi m (kar 11dni) jutri stopka in v ponedeljek punkcija. Je pa foliklov vec kot v prvem postopku. 😊
24+ to bo to bos videla 😊😊😊😊

Jonaklara…..tako se govori glavo gor in gremo naprej…hihi seveda nam bo ratalo sedaj. Ammm js tut obozujem gin tonik hihi. Mogoc se pa letos vidiva kaj v Mb hihi.
24+ in Lilaa pa ze drzim pesti za vajine punkcije.

Tako ja vse ostale se pikajte z ljubeznijo, nosecke lepo grejte svoje malcke…me ostale pa akcija cimprej hihi..

L263 lepo grej pikico. 24+ Lila drzim pesti za punkcijo cim vec kvalitetnih celic. Lucky 555 mocno drzim pesti zate da bo vse ok. Jonakarla si prava borka in tvoja pozetiva ti bo sigurno pomagala do pljuska. Vsem zelim lep dan. Jaz v ponedelek prvi uz Nova nova ti tudi kako kaj pri tebi gre spikanje .

jaz sem dobila čist tapravo tečko.. :(( nič zato, konec leta v nov boj..
jonaklara, bova približno isti čas .. hihi vsaj eno kompanjonko imam..
za vse ostale pa močno držim pesti..

Lucky…zal mi je. Se vama bom tudi jaz pridruzila se to leto . 🍀🐞

Punce, žal mi je za vse minuske. Ne obupat! Vse pride ob svojem času, res! Držim pesti! 🍀🐞

Lucky555, žal mi je, da ni uspelo.😞 Drži se! Konec leta pa v nove boje! 💪

Držim pesti za vse punkcije, ki v kratkem čakajo nekatere izmed vas!😉🤞 Tiste, ki se še pikate, pikajte se z ljubeznijo! Vsem nam ostalim, ki še čakamo, da se akcija sploh začne, pa naj dnevi hitro minejo!

We got this!💪😉

ja fino lina, ti si tud v mb.. kaj so ti za 3 postopek kaj spremenili terapijo? pa si mela kaksen posvet z dr? ker zdaj 2. so meni vse isto delali, navodila mi je izročila ena ful mlada, in sma ze sla v roku 2 min ven..

Lucky…ja jaz sem mela 1. postopek kratki protokol nasledje postopke do 4 pa dolge protokole in vedno imam gonal edino prve enekcije so mi dvakrat menjali. Ja sedaj je res to tk da te mlade dajo navodila sicer napise jih tvoj zdravnik ….ampak vcasih si imel enega od zdravnikov ki delajo punkcije in transferje in to je blo bolse ker si se lahko kaj pogovoril. In res so super ti zdravniki v Mb. Sedaj pa so te mlade….in jaz sem ze dvakrat naletele na taksno ojoj…k je bla tako pametna in mi je pridigo delala uffff. Jaz pa sem imela ze tri postopke za seboj takrat in sem imela ze kar nekaj izkusen poleg tega sploh ni pogledala orenk v ambulantni karton in mi je govorila bedarije…
Ja mogoce se pa vidimo. Gdaj imas razgovor sedaj za postopek? Haz grem v 5 ivf imam cez en teden…

Hojla bodoče mamice 😉
Še jaz se vam počasi pridružujem tukaj. Danes sem bila v Lj in sem se naročila na nov postopek z zamrznjenčki.
Tak da v teoriji lahko kr akcija takoj, glede na to da te dni pričakujem M. Ampak se nekako bolj nagibam, da bi šla v postopek decembra, januarja…
Še katera takrat planira, da si malo družbo delamo? 🙂

nisem se javila niti za test.. prejsnjic je bilo tak, da so mi poslali v roku dveh mesecev, da naj pridema oba z mozem.. pa so mi kr dali kt in sem prisla pol z naslednjo menzo ze po spike.. torej 3 perila sem dobila od zadnjega postopka..
kr kot po tekocem traku je slo..
sva se pogovarjala z mojim, da bova poskusila kar nama je dano, ce nebo ratalo pa bova na polno zivela brez otrok.
ne bova pa zdaj vsega posvetila samo tem ivf jem… ce je namenjeno bo ratalo..☺️

aja lina, hotela sem te vprasat, ce so ti spremenili terapijo, ker si imela manj jajcec ali zaradi kvalitete..
jaz jih imam dovolj in baje dobro reagiram, ampak pol se zarodki ne razvijejo, da bi jih blo ful in bili kvalitetni.. od 11 jajcec zrelih samo 2.. pa se to ne neke blastociste superiorne.. bolj tak tak..

Lucky….ti pa imas prav. Izkoristimo moznosti po tem pa kar bo bo…jaz ti veeno predlagam da posljes mail za razgovor da dobis datum in gres v naslednji postopek…ker po tem decembra delajo bol malo in proti koncu je ze vse polno..ja po tekocem traku to pa imas prav. Ampak dve leti nazaj ni bilo tako. Sedaj je to ratalo bol tko. Ampak zdravniki so res super…

Lucky555…res mi je žal zate,ampak,tako,kot si napisala..,da poskušamo in ,če nam je namenjeno nam bo uspelo:)Moramo pa vztrajati..to je najbolj pomembno.Drugače pa ja ..jaz sem od kar sem se preselila popolnoma izkoristim vsak dan zase, za naju in je res je treba malo ven iz teh začarinih ivf krogov..odmisliti in ne pozabiti NASE IN PARTNERJA!Res izkoristim v dobro vsak dan..SAJ SMO NA TEJ PRELEPI ZEMLJICI ZATO ,DA ŽIVIMO IN NE ŽIVOTARIMO,SE SMILIMO SAMI SEBI IN CENIMO TISTO,KAR IMAMO SEDAJ..IN SEVEDA JE ŽELJA MOČNAA..in jaz vem,da nam bo vsem uspelooo:)In res nočem samo čakati,čakati..,pa teste kupovati..:)No itak,da jih..hahahahahhha..!
Pošiljam ti en objemčekk in Leto 2019 Akcija!!

Joj punce. Vsem posiljam pozitivne misli. Verjamem da vam bo vsem enkrat uspelo samo ne obupat. Ste tolk fajne punce da sem prepricana v samo dobre novice za vas.

Oxi41 ja v ponedeljek pa prvi UZ. Upam da dobim drugi del zdravil da gremo cimprej proti koncu spikanja. Se vedno namrec sovrazim spikanje. Posebi na levi strani imam na kar par mestih trdo?!?! Ne vem a kako zilo zadnem al kaj…tist del ko naj bi bat brizge potegnil nazaj in preveril eventuelno kri v igli mi ni najbolj jasen. Ker ne gre pretirano nazaj.Hite se “vakum” nardi :/

Evo punce jst mam pa kr zalostno novico..po cudovitem plusku se mi nazalost ni lepo izslo. Moj pikec se je lepo razviju in srcek je delu ampak je zatavu v jajcevod..in namesto slikce na potrditvenem uzju sm sla kar v operacijsko na laparo da so ga odstranili skupaj z jajcevodom. Zdaj nimam vec nobenega in zatavat ne bo vec mogu..bomo pa naslednjic imeli dolgi postopek.mi je bilo kar hudo,zdaj sem se pa pomirila in vrjetno bom naslednje leto sla ponovno v boj. Vam pa zelim res veliko srece, cimprejsnje pluske in seveda lepo in uspesno nosecnost😊😘

New Report

Close