ivf 2018
Alta1…ooooo..to je pa čudovitoo,da imaš hčerko. .ne nisem vedela žal 😀😀oooo..res super..pa še v taksnih letih je ,da sta super prijateljice in na zgodbo ki si jo imela v preteklosti ti hčerka prinaša v življenju veliko ljubezni,sreče in dobre volje,upanja.Si pa tudi želi bratca ali seatrico..uff..to boš imela še pestro in veliko ljubezni v prihodnosti😀😀
Uživajta v sprehodu ob morju..pa prosim vržita toliko kamenckov v morje..kolikor punc nas sedaj čaka na test in naj vesolje usliši naše otročke..😀👶hvala💝
Ja banana pri triindvajsetih letih sem bila zaljubljena v fanta s katerim sem mislila da bom ostarela,ko je imela moja zlata hci eno leto je kot strela z jasnega prisel dan,ko je odsel,brez kreganja,brez razlage..sok! Mlada mamica,ki naju je moski mojega zivljenja in oce pustil..kr hitro sem to predelal saj nisem smela biti na dnu zaradi moje zlate hcerkice. Veliko vec casa pa sem rabila saj je prekinil vse stike tudi z njo,dajala sem si obcutke krivde,da nisem bila dovolj dobra zena,da nisem dobra mama,trudila sem se ga kontaktirati,ustrajala,ker si nisem mogla dopustit,da bi hcerka odrascala brez oceta,zame to ni obstajalo…no do dneva,ko sem si rekla dovolj! Ta clovek si je itak ne zasluzi,ne zasluzi si naziva oce in prav je tako.(zdaj samo vem da zivi dalec v tujini) Ko sem vse v sebi predelala sem spoznala pravo,iskreno ljubezen kar prej sploh nisem vedela kaj to je. Imam partnerja,ki me izpopoljnjuje,ki me osreca,ki pa kot prvo se je veeliko trudil,da je sploh lahko dobil moje zaupanje,Moja hci ga obozuje in on njo. No ampak vseeno se je zivljenje odlocilo,da jaz pa tako lahko skozi me smem it in ko sva zacela delati na otrocku sem zbolela. Sledila je operacija,odsranitev jajcevodov.
Tako,da zdaj sva/smo tu,v borbi, kar pa je najbolj pomembno DA SMO VSI TRIJE SRECNI! zdaj pa samo se en plusek in v zivljenju razen zdravja ne rabim ostalega,ker vso ljubezen ze imam.
Upam da vas nisem zamorila,nekako sem zacutila da bi to napisala. Mogoce pa vam skrajsa malo cas branje😊
Alta1..hvala..ker delis zgodbo in svoja čustva. ..si prava zmagovalka..,borka in vedi,da si v očeh hčerke edina oseba na svetu..,in te ima najrajši. To vem zagotovo..saj sem jaz tudi otrok brez očeta. .,ki se popolnoma sklada z tvojo zgodbo..100%enaka zgodba..in tudi on še danes živi v tujini.Sploh ne vedo..kaj zamujajo..to je vse..kar lahko rečem. .👍na kavici pa bova še pokramljale..🍵
Uživaj v dnevu..🌻
Oo alta, si pogumna in mocna zenska, alej ko prej bo prisel tvoj plusek. Tako lepo si napisala vse skupaj.. koliko nas je, vsaka s svojo potjo in drugo zgodbo.. zato je res pomembno da si vedno dober, potrpezljiv do ljudi, ker ne ves kaksna zgodba je za njimi, kaj se jim je ta dan lahko zgodilo, pa si lahko srecal srecnega, zalostnega, tecnega, nesramnega .. cloveka. Ja zivlje je pise zgodbe, lahke, tezke, vsak je postavljen pred preizkusnjo da pokaze moc, pozitivo, voljo.. in punce uspelo nam bo, slej ko prej, ko bo tist pravi tajming 🙂 bodte pozitivne in lepo prezivite vsak dan. Lep pozdravcek!!
O Alta, nisem vedela da imas taksno tezko zgodbo za sabo. Ampak bravo, treba je it naprej! Samo, da si zdaj srecna.
Ocitno vse nase hcerkice cakajo na bratca oz. sestrico!
Alta, Upanje, Banana…. punce drzim pesti! Cisto malo se pa dejmo no presenetit se s kaksnim + v maju! Vse to zvijanje in crvicenje…. tak k je Banana enkrat rekla meni, da se zarodka lovita med sabo 😀.
Punce lep dan!
Joj punce hvala hvala za vse te lepe besede..jokam🤗 Banana ampak res bi si zelela da se vidiva..se bova zmenili:)
Jooj mogoce pa sem noseca,ker sem tako izlila custva na forum kar si ne bi nikoli mislila ampak tudi nikoli si ne bi mislila da bom srecala tu gor take lepe ljudi kot ste ve in gorski joza da ne bo diskriminacij😜🤗
Alta1…. V tebi vidim mocno, pogumno, nezno, custveno, vztrajno zensko! Hvala za tak custven izliv, ki si ga delila z nami…. Vedi da v zivljenju se vse enkrat poplaca z dobrim…. Tako da verjamem, da boste kmaluuu stirjeee in boste lahkooo uzivali ob malem sonckuu, ki vam boo popestril vase zivljenje, ljubezen in vam kratil spanec😉😉😊😊 zasluzis si to in jaz verjamem, da vam bo uspelo!!!!! Punce tok ste res fajne da se enkrat pa res mormo nekje dobiti na kavi in poklepetati!!!!!!! Skoda bi bilo ce si nebi kaksne zgodbice delile se v zivo in si olajsale duso ko pa je tako lepo poklepetati z vami!!!! 😍😍😍😎😎 Polepsate mi vsako jutro ko vas berem! Upam da see ta forum nikoli ne konca v smislu da se bo nadaljeval samo v drugih temah in da bomo vse prisotne brez izjeme😉😉😊😊😎😎lepp soncennn dannnnn in cimbolj sproscen vikend vam zeliimm punce moje!!! 😚😚😚😚😚
Alta1 vau, so mi šle kar kocine pokonc ko sem brala. 👍 Kaj vse mormo ženske pretrpet ampak na koncu še zmeraj nekaj najdemo kar nas pokonc drži. Jaz sem tut neku cmerava ratala. Danes sem se celo spravla da sem šla malo v šoping. Ampak nisem dolgo zdržala, ker se mi je začelo vrtet. Ampaj čudno, ker po moje je to vse prehitro da bi bil to že kakšen znak da so se moji dve pikici zasidrali.😕
Kaj a smo vse cmerave ratale??? jaz se ze dva dni zvečer jočem……. KAR NAENKRAT SEM NEZADOVOLJNA S SVOJIM TELESOM….. nebi rekla da bi bila ress močnejše postave… ampak vse mi gre na živceee zato sem začela telovadit kolk dolgo me bo pa držalo sam bog ve…. hahaha kaatastrofa smo me ženske…. haha hormoni ocitno…….