ivf 2018
Jaa res bi se lahko dobile. A si predstavlate, da bi ugotovile, da se poznamo med sabo haha ×) jap hormoncki delajo svoje. Jaz sem daness zacela gnezdit 🙂 kako to izgleda? Izpraznila sem sobo, ki je bila do sedaj soba za goste, v resnici pa bolj namenjena odlaganju (mogoce katera ve kako je to, ko se napovejo obiski, se hitro vse stvari odnese tja in zapre haha) in jo presesala, vse stvari preprala in zdej bom vse lepo zlozila, da bo prostor za dve zibki in previjalno mizico, pa kasne super lucke noter, ko bo pa uradno plusek, bom pa se mojga nahecala, da se jo lepo prebeli (ceprav je od beljenja sele cca 2 leti, takrat vem, da bom lahko dosegla ponovno beljenje hehe) na lepo svetlo sivo barvo (da bo nevtralna) ker spola ne bom zelela vedet do rojstva. 🙂 haha kaj mojga vse caka, pa sploh ne ve 🙂 drugac pa glede custev in solz, tut mene ujame, ucasih ko prebiram forum, ko moj izrece napacne besede, predloge, zahteve.. 🙂 tako se malo dela potem pa uzivanje v naravi. Uzivajte 🙂
Pozdravljene punce!
Po dolgem času se tud js vračam v vaše vrste. Čeprav že od decembra od mene ni bilo ne duha ne sluha, sem vas pa vseeno pridno in vestno spremljala. 😊 Vesela sem za vse pozitivne teste in uspešne zgodbe, ki so se v tem času že odvile, pa tudi za vse manjše sprotne etapne zmage vseh ostalih. Za vse vseskozi in še vedno močno navijam in stiskam pesti! 🐞🐞🐞
V tem času, ko se nisem nič oglasila, se je tudi pri nama odvil prvi poskus s prvim eskimčkom. Ponj sva šla januarja, nekaj dni po transferju pa se je tudi pridno ugnezdil. Na krvnem testu naju je razveselila še relativno visoka beta (2201,5), zato sem si takrat celo dovolila eno čisto majhno misel, da bo tokrat vse v redu. Žal ni bilo. Natanko en mesec po transferju, nekaj ur po prvem ultrazvoku, kjer je bil še viden srčni utrip, se je namreč spet nesrečno končalo s spontanim splavom. Zdaj je to že najin tretji spontani splav v 4 letih truda in tako sva pricapljala tudi do genetskih preiskav. Pregled na genetiki imava čez dobrih 14 dni.
Čaka naju še 5 eskimčkov iz prvega postopka, s katerimi bomo vseeno poskusili, ne glede na izvide genetskih preiskav. Trenutno torej po dooolgem čakanju, da moje telo po splavu oddela tri cikluse, končno in že precej nestrpno odštevam dneve do novega ciklusa. Če bo menstruacija tokrat sodelovalna in bo prišla v normalnem in doglednem času, jo pričakujem v začetku junija, zato predvidevam, da greva po drugega eskima in s tem v nove boje verjetno sredi junija.
Zelim-si, mi morda lahko poveš, kaj več o tem, kaj lahko pričakujem na genetskem pregledu oz. posvetu? So kakšne posebnosti? Edino navodilo, ki sva ga prejela je, da ne rabiva bit tešča..
Vsem želim en prijeten in fajn dan! Lepo se imejte! 🤗
Banana2 ne boooo seee!! Ti si zdaj 11 dan ne? Katere dneve se ti je prejsnjic ulila?
Jaz tudi slabo spim ponoci ampak tocno vem,ker me dajejo zivcki,to cakanje je res grozno. Mislim pa da meni samo estima zavira m,ker znakov nimam popolnoma nobenih. Prsi normalne,trebu normalen…vglavnem brez nobenih posebnosti. Ni kaj bo kar bo raje se pripravim,da ne bo razocaranje se vecje:/
Upanje2 tebi pa kr dogaja,to je dobro:)
Flamingo ti si tudi tako kot banana,kako si??
Banana2 ne boooo seee!! Ti si zdaj 11 dan ne? Katere dneve se ti je prejsnjic ulila?
Jaz tudi slabo spim ponoci ampak tocno vem,ker me dajejo zivcki,to cakanje je res grozno. Mislim pa da meni samo estima zavira m,ker znakov nimam popolnoma nobenih. Prsi normalne,trebu normalen…vglavnem brez nobenih posebnosti. Ni kaj bo kar bo raje se pripravim,da ne bo razocaranje se vecje:/
Upanje2 tebi pa kr dogaja,to je dobro:)
Flamingo ti si tudi tako kot banana,kako si?? In ostale kako ste?
Dobro jutro punce. Kiddo dobrodošla med nami. Hvala ker deliš svojo zgodbo med nami. Srčno upam, da bo tudi vama uspelo, kot vsem nam.
Banana tudi jaz nisem mogla spati. Alta pozdravljena. Od 4 sem bila pokonci. Včeraj me je tak zvijalo in tiščalo dol, da sem mislila, da mi bo vsak čas nekaj ven padlo. Danes nisem mogla zdržati in sem naredila test sicer ne tisti najbolj občutljivi, zazna 25 bhcg. Nisem mogla verjet svojim očem, jaz sem videla črtico. Sicer ne tako močno izrazito kot prvo, ampak bila je. Ne vem, ne upam se preveč veseliti. Nebi rada bila spet razočarana. Jutri zjutraj spet ponovim. Še malo banana in bo sreda. Takrat bove 100% vedle kako je. Danes se je začel prelepo😀, pošiljam vam 🌞 pozdrave. Veliko pozitivnih misli 🐞🍀😀
Dobro jutroooo punce…. 🤩 Sem mislila da seeem jaz med nepotrpezljivimi pa vidim da ste vse hahahaha……. 😂😂😂 Vse ste nosece kaj zdej bluzite s to M….. Pa saj veste da so isti simptomi…😎😎🤞🤞Banana ti pozitivka nasa…. Ce si videla crtico nwm zakaj cakas se na to M….. Hahahaa… Jaz da bi videla crtico uffffffffff nikoli vec ne pomislim na M……. 🙈🙈🙈🙈😁😁Flamingoo supeerrr to je to mas to!
Mene pa tudi crviciii vse dol se blizaaa ovulacija 😉😉😊😊😊😁😁😁🚶♂️🏃♀️=👫👨👩👦👨👩👧👨👩👧👦