ivf 2018
Ali se meni samo zdi al se Star1 se kar ni oglasila….??🙄🙄🙄🙄🙄🤔🤔🤔
Upam da nam bo sporocila dobre novickeeee🤞🤞🤞🤞
zelim si in ReNko… Super staaa se malo pa bosta vidvee grelii svojeee pikiceeee wihuuuuuuuu😎😎😍😍😍😍😍
Upammm da bo nam ostalim ki se cakate/mo uspelooo v junijuuuuu… Da nam bo poletje prinesloo lepe novickee in da bomo tudi me lahkooo prilepile slikicooo cb testaaaa🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Ojoj alta oprosti sem pobrkala spet neki. Test si sigurno delala prehitro. Tako je kolegici pokazal -, ko ga je ponovila cez cca 4dni pa je bil ze plusek. Tako, da rajs pocakat, da ni razocaranj.. vem pa, da je tezko ja.
Zelimsi in renko super, vesela da so bili rezultati dobri. Mogoce se vam zdi slabo ampak dejansko dan zamrzovanja res prezivijo najmocnejse blastociste 😉
tko da kera je pa v dravljah pa gre lahko po zamrznjencka ze takoj, sam odvisno je al boste mele lahko brez hormonov, primer, ce je pco pa treba hormone jemat ze na 1 dan menstruacije. tko da ce hocte it takoj se pozanimite kaj vam bodo svetval. Srečno punce 😉
Ojoj alta oprosti sem pobrkala spet neki. Test si sigurno delala prehitro. Tako je kolegici pokazal -, ko ga je ponovila cez cca 4dni pa je bil ze plusek. Tako, da rajs pocakat, da ni razocaranj.. vem pa, da je tezko ja.
Zelimsi in renko super, vesela da so bili rezultati dobri. Mogoce se vam zdi slabo ampak dejansko dan zamrzovanja res prezivijo najmocnejse blastociste 😉
tko da kera je pa v dravljah pa gre lahko po zamrznjencka ze takoj, sam odvisno je al boste mele lahko brez hormonov, primer, ce je pco pa treba hormone jemat ze na 1 dan menstruacije. tko da ce hocte it takoj se pozanimite kaj vam bodo svetval. Srečno punce 😉
Jaz se odlicnooo drzim, pocutim…..sproscenaaaa malo bolj imam mozganckee na off…. Ne razmisljam toliko kot v postopku….. Hehe… Malo sem omejila OH…. slatkorja tko ne jem vec sem se ze odvadila…. Pijem samo vodo…. In paaa zacela sem telovadit…. upam da vsa ta moja volja in pozitiva in vse skupaj na koncu prinese pozitivne rezultate….🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞😎😎😎😎😎🙈😁😁😁😍😍
Opaaa pridna 🙂 men kava ze ene 3 dni drgac sploh ne pase.. sm pa tut bolj kot ne na vodi. Pojedla bi pa danes vse kar vidim 🙂 kaksne vaje pa delas? Jaz sm v prejsnem postopku zlo hitr nadaljevala z rekreacijo kr me ni prakticno nic bolelo, tut napihnjen zrebuh sm mela pomoje sm en dan uglavnm use je alo gladko. V tem postopku se pa moram se kr pazit ker me zacne bolt od punkcije se tko da razen hoje ne pocnem nic takega. Trebuh mam po 5ih dneh punkcije kot da sem v 5em mescu.. tko da prec ko bom boljse zacnem 🙂 uzivajte !!
Alta1..no vidis..sva na istem.😰ne sm že vceraj se odločila,da ne bom za vikend nič delala testov..sm se jih naveličala. Skoz isto kaže.vceraj je bil zadnji in isto.v ponedeljek bo 12.dan in to je pa že kr..tko da dvomim da ga bom upala nardit.!?bom vidla..kako se bom počutila..😀
Moram danes iti nekam ,da mau pozabim.sva hotla it na obalo..za vikend..pa je najin apartma zaseden..tko..da ne vem..nekam se moram spravt..😀😀
Kva boš ti kej počela?
Upanje2..kako si ti krajšas dneve?