Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Zelim-si to pa je lep rezultat😀😀 srecno🍀
Mackica1 no lepooo tudi ti dve pikici in super,da imas dva zamrznjencka😊😊
Kako to mislis s prvo ovulacijo? Npr jaz zdaj dobim menstruacijo in lahko ze takoj po tej m grem po zamrznjencka? Tega ne vem?

Mačkica1…wiiiii..super za 2 pikici..lepo jih grej:):):
Flamingo..ja imaš prav..tudi jaz nič posebnih znakov.razen prsi..in bo al ne bo..misli švigajo.hahah.No drugi teden bomo itak vedela 100%na krvnem..waaaaauuu..
Želim-si.-….super rezultat:):jupiii..

Wihuuu supeeeer zelim-si….. Renkooo kako je pri tebi???? Joj kok nas nasa zvezdaaa1 pusti na trnih… Uffff……..

Alta1 tocno tako…. Dobis M in gres lahko po zamrznjenckaaa

Mačkica zmenjeno. In obe imava dve pikici.👍😄

A takoooj..jaz sem mislila da morem pocakat na drugo m..ooo jupiiii😄

Alta na gklj je tako da pri tisti M ki pride pri neuspelem transferju ne gres po zamrznjencka ampak sele potem z naslednjo. Vsaj pri meni je bilo tako. Pa sej v bistvu bols… ker v tistem casu sem bila tako vsa adijo da tudi vprasanje ce bi se kaj prijelo… in bi sam se enega spet zapravila. Zdaj je bolj cista glava in grem lazje dalje v boj.

Renko javi no!!!! Zdaj si ziher se zvedla in kje proslavljas…. mene pa ze prsti bolijo od stiskanja prsti 😄

Zelim si zakaj pa potencialno primeren? Kaj to pomeni?

Evo tud mene 🙂

Midva imava od 3 zamrznjenčkov 2 zdrava, zdj čakamo menstruacijo da bo potem transfer.

Ja zelim-si, dons so tud naju pošilal naokol k dva kretena, sva se našetala 😀 Najprej sm bla vesela ob dobrih novicah, čeprov je bla zdravnica dokaj neprijazna in mi je mal zbila moralo z več negativnimi opomniki za tveganja….ne vem, mal več pozitive bi si želela, že po defaultu vemo vsi v kaj se spuščamo in da pot ni lahka, mal več prijaznosti bi si želela. Je bil pa dr. Drobnič tok bolj prijazen 🙂

Čestitam zelim-si, dobr sva začele vikend 😉

Hvala punce😊 Čeprav sem bila kar malo razočarana, sem vseeno mislila da bo boljši rezultat (glede na to koliko celic so mi na začetku spunktirali). Nič čudnega, da so potem rezultati pgd-ja taki kot so. No, še vedno upam, da bom zagledala plusek junija.. 🍀 RenKo, bova skupaj stiskale pesti?

Renko, super tudi zate! Mah pust zdravnike, samo pozitivno naprej. Naj zdej brz pride menstruacija! 😀

Super Renko 💪

Jz sm bla pa po punkciji razočarana, skoz je kazal da je 11 foliklov, pol je blo 8 celic spunkitiranih, sm bla kr fejst razočarana pa pol sam še 3 zamrznjenčki, tud razočaranje. Ampak zdj k sva mela sam 3 in da sta 2 uredu sva se pa fejst razveselila 🙂

Kokr rečejo….rabmo pa samo 1 dobrga 😉 Tko da sam gasa s pozitivo naprej in maj je prinesel dobre novice, junij bo pa plusek 😉 ni druge, Zelim-si, boš vidla 😉

Pomlad84, junij bo za vse PGD-jevke ploden a ne 😉

Tud za ostale punce itak, tale sonček zdj dela svoje, tros naokol pozitivo in pluske 😉

Hvala vsem za lepe želje in stisnjene pesti, ta forum ti res da zagon in pozitivo <3

Ja, zdravnica je bila danes tko-tko, najprej je ful zamudila-čeprav sem izrecno prosila, če lahko dobim najbolj zgodnji termin in sva se že tam načakala..hja, kaj češ. Tko je, ko si prvič v postopku in nič ne veš, kam morš it, na koga se morš obrnt..pol te pa sprehajajo gor in dol, ker več kot očitno med sabo ne sodelujejo dobro. Da ne govorim o tem, da je sistem še čisto iz 80-ih, kdo pa še piše naročanje na roke v zvezek no. Sicer se mi dr. na genetiki ni zdela neprijazna, bolj direktna pa. Je povedala, da je kar en kup če-jev, preden prideš do uspešnega cilja. Se kar malo zamisliš, mogoče se mi tudi zato ni zdel dober rezultat. No vsaj moja zdravnica je bila potem prijazna in je rekla, da upa, da se vidimo šele čez dve leti 🙂 Sestre tm so ble pa čist adijo, nobena ni mela pojma. Definitivno so pa na reprodukciji bolj prijazni, uvidevni, pozitivni itd..

Sicer pa za vse tiste, ki čakate, mi je rekla, da pred poletjem vzamejo še vse tiste z menstruacijo do 25.6. Tko da v akcijo!

Pomlad, nevem kako bi rekla, ker se še zdravnica ni znala najbolj izrazit. Rekla je, da translokacije nima, da pa so opazil neko napako, kar pa je po njeno čudno da jo ima, oz.da bi to vplivalo naprej na razvoj.. tako da naj bi probali še s tem zarodkom, v kolikor s taboljšimi ne rata..

RenKo, kdaj greš v postopek?

Alta1..kako gres zdej v postopek nov?!sej mas še 1.teden do testa?!kva zdej ..bluzis!?te bom po riti..negativa ni dobroooo..kdaj imas test??datum??

piskerček – ooo, čestitke! hja, januar bo očitno privekalo kar nekaj otrok otrok iz tega foruma na svet 🙂
in punce, maja sploh še ni konec 😉

Ma junij je mesec razcveta!!! Da bomo poleti soncile trebuscke 👏 ampak tale pritisk za zadnjo moznost je res ubitacen 😢 mene je ze vnaprej strah in se tresem kaj mi spet zivljenje servira v naslednjem poskusu…

Piskercek tebi pa cestitke… jaz bi tudi rada enkrat dozivela takle CB test!!!! Ga takoj nabijem v romb na steno.

Zelim si dobrje… tri mas zdrave!!! Eden od teh bo ze pravi. Ce sestejem vse moje kalvarije da sva prisla do dveh brez te blesave translokacije, sta vi2 carice. Zdej pa sam se ta rdeca pa gas po nove zmage 😊

New Report

Close