Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Sem pa danes razmisljala…..se pravi oplodijo se… Vgnezdijo se pa ne…. Se pravi lahko da se po naravni poti tudi pri meni oplodijo samo vgnezdit se nocjo nikakor…. In to ce bi lahko vedela zakaj je temu tako bi bilo odlicno ker bi vedela kako ukrepati… Ampak na zalost tega noben ne ve in je res kot prava loterija in ko bo namenjeno se bo ze zasidral…. Mogoce mi bo pa danes namenjen jackpot hahahaha🙊🙊😁😁😁😁

Piskercek, toooooo!!! Juhuhu

Tina Miracle, zal mi je zate. Nimam odgovorov na tvoja vprasanja, zal. Drzi se!

Alta, ti sam pozitivno! Dezim pesti.

24+ hvala ja to sem mislila koecim q10,aspirin pa sem tudi jaz jemala oz ga se vedno dokler se ne ulije..no upajmo naprej😊
Luca2015 hvala❤

24+ hvala ja to sem mislila koecim q10,aspirin pa sem tudi jaz jemala oz ga se vedno dokler se ne ulije..no upajmo naprej😊
Luca2015 hvala❤

Luca2015 hvala❤

Oohhh punce čestitke vsem s pluseki 😊😊😊ostale boste pa tudi kmalu zagledale svoj magični plusek ,drzim pesti za vse vas💪💪js vas berem se zmeraj vsaki dan ,enostavno ne morem brez vas ker ste the best😆😆tolk pozitivne energije je tle gor.punce vsem srečno.

Hvala za odgovore punce 🙂

In čestitam vsem, ki ste (končno) pridelale pluske + 🙂 🙂 🙂

24+..a ves..kva?!kva ce bi si mikro kamerco not dale..pol pa za cel mesec za nazaj pogledale kva se dogaja😀..ahahahahaha😀😀😀😀😀😀👍👅👅

24+..a ves..kva?!kva ce bi si mikro kamerco not dale..pol pa za cel mesec za nazaj pogledale kva se dogaja😀..ahahahahaha😀😀😀😀😀😀👍👅👅

Hahahahaha bi imele tapravo nadaljevankooo hahahahahahaha🙈🙈🙈🙈🙈 glih zadnic sem gledala reko ljubezni v torek ce se ne motim…. In tko vidis un igralec gre ven iz klinike Dravlje…. Hahahah se mi je zdel znano nekam pa potem gledam ooo glej ga zlomka kje so snemali hahahahhahaa😁😁😁😁😁😋😋😋😋

Ja kjeee se jee pa star1 zgubilaa danes…. Ziher cakaa na krvnee rezltate da nam poveee da je videla + pa se beto🤩😍😍😍

Ja naša zvezda STAR1…pogrešamo te:)
24+…Hhahahaha..hahahhha.:):):

Banana2 K mi preveč kaže? 😃 Po navodilh piše kao če je rezultat 2-3 tedn, pomeni zdravnikova ocena na podlagi 28 dnevnega ciklusa 4-5 tedn.. danes je glih 4 tedn od zadnje M.. kukr pa vem, so mi samo enga dal not.. edin da ni dvojajčni 😄
Stare moje, jst sm že en mesec noseča 😃
Hvala za čudovite želje in predvsem mnjenja, spodbude in dobro energijo ki sem jo prejela ta čas na tem forumu! Vas še naprej berem in obveščam o UZ. 😘

Banana2 K mi preveč kaže? 😃 Po navodilh piše kao če je rezultat 2-3 tedn, pomeni zdravnikova ocena na podlagi 28 dnevnega ciklusa 4-5 tedn.. danes je glih 4 tedn od zadnje M.. kukr pa vem, so mi samo enga dal not.. edin da ni dvojajčni 😄
Stare moje, jst sm že en mesec noseča 😃
Hvala za čudovite želje in predvsem mnjenja, spodbude in dobro energijo ki sem jo prejela ta čas na tem forumu! Vas še naprej berem in obveščam o UZ. 😘 Držim pesti za vse!!

Piskercek..res cestitke iz srca😀😀aha..tako se to šteje. .no super. Nisem vedela..sej vidiš se sproti kaj novega naučimo.lepooo bodi in javi se kako je bil UZ.🎈👪😀

Jupiiii za piskerček, si mi res polepšala dan. Spet nov zagon za nas, ki še čakamo. Banana haj, napetost iz dneva v dan bolj narašča. Hodim v službo, tu se za motim, doma pa sam sprašujem, a se ti ne zdi da imam večje joškice he he 😀😀😀 sva že čist zmešana. Komaj čakam da pride sreda da grem, naj me piči jo da bom 100% vedla kako in kaj. Test imam doma, me tako firbec matra da bi ga naredila. Kaj misliš kdaj je smiselno narediti? Drugače nobenih znakov. Upajmo na najboljše. Banana ti imaš kake znake? Lp😀🐞🍀

Piskercek iskrene cestitke wohooo to je to 🙂
Alta glavo pokonci in gremo naprej, nov boj z zamrznjenckom.
Upanje bomo me rajs kr pocakale do vsaj12.dne ok? Ker bodo plenice ze tolk drage, da treba na testih prsparat hehe:-)
Tako, dobra novicka, vstavli so mi dve pikici blastocisti in cakata me dva pingvincka. Sem bila danes res vesela. Zjutraj sem se zbudila ze tako lacna k mi ponavad zjutri ne pase jest, kot da se telo pripravlja in ve da bo rabilo vec energije 😉 sem pa ciz pomirjena in upam na najboljse za vse nas 🙂
Tina miracle lahko gres takoj z ovulacijo po zamrznjencke, ampak klici takoj v dravlje, ker slce mas kake posebnoati bos mogla s prvim dnem menstruacije jemat hormone. Poklici za posvet!
Srecno vsem 🙂

Punce, končno sva tudi midva dobila rezultate od genetike. Od osmih zarodkov je polovica primernih; trije so čisto zdravi, en pa potencialno primeren. Tako da grem z naslednjo menstruacijo končno na transfer! Upam, da se zarodek ne bo poškodoval pri odmrzovanju in da se prime..

Sicer pa, če bi vedela, kako so neorganizirani v GinLJ, bi se že prej naročila na vse možne termine. Iz genetike so naju poslali na reprodukcijo, tam so naju poslali v Leonišče-saj je bilo potrebno podaljšati napotnico(zakaj že?!) in bi morala biti naročena, zato sploh nisem prišla takoj na vrsto, pa potem so naju poslali spet nazaj čakat v vrsto na reprodukcijo, da so vnesli napotnico-naročit se pa itak nisem mogla(pokličeš šele ko dobiš menstruacijo). Če bi to prej vedla, bi probala uredit preko maila ali telefona, dejansko sta mi šli dve uri v nič..

RenKo, kakšni so vajini rezultati?

Zelim-si, super novica! Evo, koncno je mucno cakanje za tabo in akcija. Zdej pa na relax do menstruacije 😝.

Čestitke Piskerček!!!!!!!! Upam, da nam tudi Star1 sporoči kakšno krasno novico 🙂
Zelim-si in mačkica1, odlične novice, srečno obema!
Tina Miracle držim pesti za naslednjič!

New Report

Close