Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Glede prehrane jo imam res raznoliko,zelo rada imam zelenjavo,sadje,veliko rib pojemo in tudi mesa..kar je problem je sladkoooo,sem odvisnik od cukra😅 hahaha tako da tu morem ce ze ne totalno prenehat ampak vsaj omejit.. pa gibanje JA imam sluzbo ker se veliko gibam(hodim) skozi ampak to ni to..zdaj sem rekla da bom redno izvajala sprehode! Oh ja treba si dat nov cilj,upanje in moc💪

Kaj mislte, je to to?? 😍😍🤗 Praujo da ne rabm it na krvnega, 11.6. imam potrditveni UZ 😄 Jst tok srečna!!!!!!!

Hey punce,

žal se je tudi moj 3 IVF/ICSI zaključil s krvavitvijo, ki se je začela z izcedkom na 6 dan. 🙁 Sprašujem se, kaj gre tako narobe, da se ne prime. Skupaj sem imela že 4 transferje in skupaj 7 zarodkov. Vedno se zaključi na 6 dan po ET, čeprav so blastociste po mnenju dr. perfektni.

Imam pa tri vprašanja, če mogoče katera pozna odgovor …

Kdaj imajo v Dravljah “dopust” oz. kdaj poleti ne delajo postopkov?

Imam dva zamrznjenčka. Kdaj po tem neuspelem poskusu grem lahko v postopek ETZ? Že zdaj s to menstruacijo (maj)? Ali moram počakati na naslednjo?

Kdaj in v katerih primerih delajo genetske preiskave?

Hvala vam za odgovore *** in želim vam čim več +++

Tooooo piskerceekkk bravoooo cestitaaaammm zelooo sem veseeelaaa zateee waaauuuuu hvalaaa zaaaa slikiiicoooooooo jupiiii upam da tudi jaz enkrat to zagledam wihuuuu zelo sem srecna in se veselim s tebooooj!!!!!!!!! Mozgancke sedaj na off do UZ hihihihi🤞🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍😚😚😚😚😚😚😚😚🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Tina Miracle… Mislim da gres lahko ze s to M po zamrznjencka vsaj tako je bilo pri meni…. 😉 Je rekwl da bw karkol cakat….

Na druga dva vprasanja ti bodo pa punce odgovorile ker jaz nebi vedela…. =)

Piskerček……kvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???? 2-3 tedne….prej si že zanosila…al kako?! a maš BETO HCG TOLIKO VELIKO…?!So ti 2 vstavili?!
ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IZ SRCAAAAAA:):)

Piskerček čeeeestiitam za ++++. Uživaj v nosečnosti😂😂😂😂

Katero sedaj se cakamo???!!!?!

waaaaw Piskerček čestitke 🙂 Stiskam pesti tudi za vse ostale!!

Tina miracle…zal mi je zate..in najbolj da poklices v dravlje dr.resa in ti bo takoj povedal..kdaj lahko prides..ker pozna tvoje postopke najbolje..to bos 100% pol vedla..👍👍vedi da se borimo in bomo borke ostale.se dohtarji ne vedo zakaj!?zal je tako..narava naredi dokoncno svoje in nimamo kontrole nad tem😀..

Punce tiste ki mate +, kakšne simptome ste kaj imele?

PISKERCEK CESTITKEEEE🍀🌹🌸🌷🌺🌻🌼🌞 TKO SEM VESELA ZA VSAKO KIRI USPE ZAGLEDAT TA MAGICNI + DAN SE MI POLEPSAL LEPO UZIVAJ .

Banana2 kaj pa je s tvojo crtico je ze kej bl vidna???? 😋😋😋😋

24+ in Luca2015..ja enako je vidna..:)9.dan je danes..ne vem..,kva naj si mislem..No sej drug teden bom itak vedla..mi je že kr mal slabo od teh testov..pomoje za vikend jih nom delala..no bom vidla..!Prsi mi pa že vzhajajo…hahahahah
ja STAR1..Mora še sporočiti…
Upanje2…kako si?kako se počutiš?
Flamingo..kako si??

24+ in Luca2015..ja enako je vidna..:)9.dan je danes..ne vem..,kva naj si mislem..No sej drug teden bom itak vedla..mi je že kr mal slabo od teh testov..pomoje za vikend jih nom delala..no bom vidla..!Prsi mi pa že vzhajajo…hahahahah
ja STAR1..Mora še sporočiti…
Upanje2…kako si?kako se počutiš?
Flamingo..kako si??

Banana2, še zmerej isto kot po transferju. Bolečine vsake tolk časa spodej, kot pred M. Malo bolj čutim ponoči. Prsa boleča napeta. Drgač pa ok. Se pa vlečejo tile dnevi. Še cel drug teden moram zdržat pol pa še par dni. Upam na najboljš.👍

Banana2, še zmerej isto kot po transferju. Bolečine vsake tolk časa spodej, kot pred M. Malo bolj čutim ponoči. Prsa boleča napeta. Drgač pa ok. Se pa vlečejo tile dnevi. Še cel drug teden moram zdržat pol pa še par dni. Upam na najboljš.👍

Ooo piskrck cestitaaaaam😊 nism vedla da si tako dalec😊 jst kot ostale tudi komi cakam da vidim tisti magicni +. Sm se se h vrazeverju obrnla😋 v sluzbi nas hecajo,da tiste ki pijejo pingo bodo zihr hmali nosece…in lej..moj hladilnik je polhn pingota😋 pa se na predjamsko grad sva sla zvonit..tm sva se z mojim spoznala..in do zdej so se use zelje izpolnile.tko da naju zaposleni ze cudno gledajo ko prideva kupit vstopnico samo za pozvonit na gradu.ampak ce je do zdej use ispolnjeno..mogoce bo pa se katera😊 punce samo ne obupat.pozitivno naprej in nam bo ratalo usm.ze tako je letos ogromno pozitivnih novic..in se vec jih bo.ker je res to leto nase😊😉 lep vikend vam zelim in veliiko soncka in pozitivne energije😘

Piskercek cestitaaaam🎉🎉🎊🎊💕💕
Tina miracle tudi jaz se to sprasujem,ker tudi jaz imam vedno super zarodke vstavljene 5 dan,izvide vse BP oba s partnerjem ampak ni kaj tako je…se moj g je rekel da je to pac velika loterija🤔
24+ mi napises prosim se 1x kaj je ze tisto,ki si rekla da bos zacela jemat? Kar ti je svetovala prijateljica,ce se ne motim? Hocem pogledat napisano za nazaj pa mi noce it:/

Alta1…. Tud men nikol ne bo jasno lepi zarodki a od vgnezditve nic….. Vglavnem jaz pijem za imunski sistem ECOMER 3×2 tableti….. Koencim q10 100mg…. Pa se zdaj pijem po eno tableto na dan aspirin protect 100….. Zaenkrat se vredu pocutim upam na najboljse…. Sem pa Pusenjaku pisalaaa za aspirin pa je rekel da po vecih splavih ali neuspesnih vgnezditvah kolegi z reprodukcije predpisejo aspirin… In da ponavadi je vec pozitivnih rezultatov zaradi tega oz. Ne vejo ce je to glih zaradi aspirina… Ampak je rekel daa skodil mi ne bo ce ga bom pila da zagotoviti pa ne more ali bo ucinkovit…. Ker se sami ne vejo zakaj je tko k je…… Vglavnem jaz bom s tem probala pa bomo vidli kaj bo…. Hihijihihi

Vglavnem prijateljica je rekla da je koencim dober za jajcne celice…. Tako da ga priporoca 3 mesece jemati…. Ne vem pa ali je nakljucje ali je zarad teh tablet od prijateljice njena znanka…. Se je pripravljala na ivf 2 meseca pred postopkom je zacela jemati koencim q10 100mg tega ki ga sedaj jaz pijem in ji je v drugi M rataloo se pravi tik pred ivf. Jem…. Kot pravim ali je nakljucje ali pa res zaradi teh tablet…. Hehe…. Priporoca pa tudi vitamin D da se jemlje… To je to

New Report

Close