Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Piskerček…KAKO SI?!Jutri je DAN-D..Jupii

Luca2015…Ne bom te spraševala,če si ok..,ker vem,da si:):)No pošiljam ti pozdrave..se velikokrat nate spomnim:)papa

+24..alalalllalal..:):)

Banana…. Uh v pričakovanju 🙂 danes sem tut delala test 😁 in je bila malenkost malenkost temnejša črtica 😊 za jutri mam pa rezerviranga CB digital da se mi bodo še tedni za ziher izpisal 😆 pol pa direkt na krvnega za ziher. Je pa tole živčno use skup k nebi serada prehitro veselia, a vseno bi se ker,nočem zamuditi niti dneva nosečnosti k smo jo čakala 2,5 leti .. ah sej veste kakšen je to filing 🙂

banana2 in 24+, ne za enkrat nimam nekih stranskih učinkov (upam, da jih tudi nebo). Ampak js nebi bila js, če nebi šla brat kakšni so možni stranski učinki. 😀 Včeraj sem res imela eno grozno migreno, sem se še danes z glavobolom zbudila, ampak mislim, da bo to od utrujenosti. Zgodaj vstala, slabo spala…potem še služba…

Piskercek…toooooo..jupii.je to to..jutri ti bo cb pokazal 1/2 tedna..bos vidla..lepo bodi in sporoci jutri😀😀
Lillla…vse to je od inekcij.(to so hormonske doze in raje ne razmisljaj o stranskih ucinkih..k pol kr dogaja.Najvec pa to k smo full vznemirjene in pod adrenalinom v pricakovanju..pa to za sabo vse prinese..😀bos vidla..en dva tri pa bos konec..pol pa punkcija in transfer..in bos zmagala😀uzivaj v ustvarjanju lastne druzinice😀

Bananaa….. Lallalalalla sem se zivaaa hahahahaha🐵🐵🐵🍌🍌🍌🍌🍌

Liiilaa ne skrbi mene je tudi glava bolelaa ampak mogoce kak dan dva…. Hormoni delajo svoje 😁😁🙈

Helllooo punce, se bol pozno javljam. Guzva v sluzbi!

Star1, ajejjej! Naredi vseeno test, da vidis na cem si. Drugace sem pa jaz 1 dan pred testom ponoci opazila rahlo sled krvi zraven Estime in potem se zjutraj. In ce mi moj nebi reku, da naredim test ga sama ne bi, ker bi pricakovala menstruacijo in tud zvijalo me je tako. Tak, da zdej razumem, ko punce govorijo, da dokler se ne ulije se je upanje. Jaz potem nobene sledi vec o krvi. Vrjetn ti ni v tolazbo ampak mogoce pa vseeno rata! Drzi se pa 🤞🏻.

Piskercek, super super super! Čestitam se enkrat. Hihi

Kako ste ostale? Kdaj so zdaj naslednji testi? Alta, Mackica, Upanje2?

Banana kako pri tebi? Je ze kaj bolj vidna crtica?

Renko, Zelim-si: srecno jutri! Cakamo na dobre novice! 😀

24+, sexas kej 😜?

Jaz sem super, vse stima. Nobenih posebnih znakov razen malo napihjen trebuscek, sploh ob vecerih. Sem si kupila danes se Magnesol. V pricakovanju in strahu pred prvim UZ!

Drzte se in lahko noc!

Hahahaha luca2015… Ne bos verjela ampak sem se spravila ravno pisati na forum kako sem danes skakljala kot zajklja po mojmu…. In presrecnaa ker zdajleee plavalciiii cakajo na dan d…. Hahaha noooo ceprav smo se prezgodnji ampaaak treba je skoooozzz frisnee v sebe spravt pa bo hahahahha😁😁😁😁😁😁😁😋😋😋😋😋😋😋🙊🙊🙊🙊

Jutro Star1 mocno drzim pesti za te. Mene tudi celo noc kuhala glava se kr boli se sraufat zacelo a ki se 4.6auuuuu ampak upanje se imam😀😃😄 24+ bravo kr pridna si tako naprej tvoj optimizem in dobra volja sigurno ti bojo prinesli ++

Piskercek. .dobro jutro..😀😀zelim ti,da ugledas ennnn velikkk++++👶👶💝🎈

Dobro jutro punce,prej ko sem sla na wc se nisem mogla zadrzat in sem naredila baby check in ma zalos nobene crtice zraven:( danes je moj 7 dan in pooje bi moglo ze vsaj na rahlo pokazati,ker imam na 25-28 cikel..tako da bo to kr to,pa tudi trebuh cutim da se bo vsak cas ulilo.
To je iz moje strani,vam pa zelim same++++

Star1…dannn D…sporoci nam😀😀🎈💝👶👶

Alta1…ahh..ni panike.nej kaze minus..vsaj ves,da stopke nimas vec v sebi.7.dan je se prekmalu..da bi pokazalo..tko da se bo 12.dan pa ze crtica pokazala..nc sekirat..vse bo superr..pozitivnooo razmisljaj..in prov da si nardila..ce tko cutis..😄😄😄

Hvala banana ampak ne verjamem,ce ne drugo je pa vedno lepo prebrat tvoje besede,ti si pravi🌞😗

Alta1…hvala.trenutno so sanje in pozitiva vse,kar imamo..da nam uspeeee…in vedi..,da se vcasih ,kar zjocem cez dan..kr..pride..mam kr cmok v grlo..k bi res bla rada mamica..no..upam da bom.me je pa strahh..kaj ce ne!no sej bo.😀😀

Tko pridno delate teste da nevem ce se jaz nebom kakega kupla no za zdej se res prezgodaj morem pocakat se sj kak teden Piskercek velik + ti zelim polepsaj nam dan 😄

Dobro jutro!
Alta1 7. dan je pomojem še čisto prehitro, Pušenjak vedno to napiše. Tako, da ne obupaj tako hitro.
Držim pesti za +++ za vse, ki danes delate testke!

Dobro jutro! Sem v pričakovanju vaših dobrih novičk.. držim pestke in vam želim čudovit dan.. 😁

Kako se vlečejo tile dnevi. Zakaj ne mormo nekako pokukat v naše maternice da bi vidle kaj se noter dogaja😕. Jaz imam že od transferja zelo živahno not, še posebej ponoči. Se moram kar nekako naštimat v postelji kako naj ležim. Upam da so moje pikice ok.

Banana me je kr stisnilo pri srcku,ko si zdaj tako napisala,vem kako se pocutis ampak cutim da bos mamica in to zlata mamica bos videla!!!❤
Punce ja sej vem,da je lahko 7 dan prehitro ampak cutim to hudicevo😈👹m da se pripravlja. Ko bi vsaj vedli zakaj se ne vgnezdi??!!!😣oziroma kaj se naredit..
Jaz bom probala,ker to se nisem na dieto,brez cukra in bele moke,se to pol pa nimam vec idej.. 🤔
Srecno piskercek on star1 na krvnem danes🐞🐞

Alta1…hvala:)Sej vem ,da razumeš..zato pa je full dobro,k si lahko občutke delimo.Slabe in dobre:)Nasvet..!Če ješ dokaj zdravo(To zame pomeni,da imaš zajtrk,malico,kosilo..večerja)Uravnotežene obroke..vsega po malem(saj veš,kaj mislim)nima smisla..,da sedaj telo stradaš vseh teh navad,ki si jih imela sedaj(le omeji jih,če seveda pretiravaš z njimi..ali pa jih konzumiraj ob pravilni uri)Najbolje veš ti sama..,kaj ti telo sporoča in,kaj si želiš pojesti(TO JE ZLATO PRAVILO..IN PA VELIKO GIBANJA(za psiho odlično)Jest sm non stop v gibanju…,jem vsega po malo..,z seveda tudi pregrešnimi npr:Čips..slane stvari..Na srečo nisem sladkosneda..mogoče košček čokolade 1 na mesec..!Je pa res,da sem se v roku 3 let odkar sem v postopkih zredila..verjetno zaradi stresa..oz…full več pojem ..in nekje se mora poznati(sem čustven jedec)..pač tko je:)
Pravjo ,da za dobro voljo poješ KEKEC PAŠTETO(Dobra volja je najbolja to si zapiši za uho..hahahaa)Pa kajlo belga kruhaaa…njammmii

New Report

Close