Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Počasi se zavedam ja da sta dve. Če se bosta pa obe obdržali bom pa devet mesecev razmišljala če je to res😄. No super v glavnem da je normalno. Ker je kar živahno. Moj se je včerej kar pogovarjal z mojim trebuhom😂😂. Al je blo taaakoo leeepoo.

Upanje2..jojj..kako lepo si napisala😀😀..ja bos vidla,da to je ze to..😀😀verjemi..👶👶

Koomaaj čaakam na krvnega. Al sem taakoo veeseela, sploh ne morem opisat.😂😂😂😂😂😂

Dobro jutro punce. Spet nov lep sončen dan.🌞 Vsak dan nam prinaša same lepe novičke. Alta, danes je moj 8 dan. V sredo 30.05 imam krvni test. Joj, nobenih znakov, vsak dan čakam ali me bodo joškice bolele ali me bo kaj zavijajo, pa nič. Res več ne vem, ali je to dobro ali slabo. Če bi mogla, bi si možgane odklopila hi hi😀. Banana, veš da si me skoraj prepričala, da bom tudi jaz danes skočila po teste hi hi 😀, ti si taka faca, pozitivna😀. Skoraj ne uspem slediti na forumu in kar berem nazaj. Hodim v službo in se vsaj tam malo zamotim. Danes ima nekdo test če sem si prav zapomnila. Držim pesti za en velik +. Uživajte 😀🌞🍀🐞

Joj danes je komaj četrtek, sem zamešala, jutri je petek, jutri je dan D za nekatere. Držim pesti za en velik +🍀🌞🐞

Flamingo..👍👍👍..jest jih v vseh 4 postopkih sm delala..da sm vidla ce je res stopka …in je ocitno bila vedno od stopke.sedaj pa nimam stopke..in hmmm.no al pa sam vidim..kar hocem.sej po obcutku naredi..sam ne se sekirat.pri znakih pa tudi jaz nic posebnega..tam pa tam..kaksen spik v jajcnikih..mava pa itak isti dan test..krvni..😀😀

Liiilaa…. Nisem imela stranskih ucinkov razen tretji dan spikanja ko sem si dala gonapeptyl ( te injekcije sem se zelo bala oz… Ne samo vboda temvec stiskanja tekocine ki me je pekla vedno!) potem pa se puregon in istega momenta sem omedlela in slisala kako se injekcija kotali pod sedezno vse crno je bilo in mravljince sem cutila po celem telesu…. Ampak sem kar hitro prisla k sebi….. Je pa po mojem to bilo od tistega straha al me bo zabolela injekcija al ne in sem v tistem trenutku zadrzala dih in ocitno me je zaradi tega sesulo….. Po tistem dnevu je bilo vse ok…

Ti jih imas??

Banana, tako kot praviš, brezveze se je sekirati, ker spremeniti tako nič ne moremo. Naredile smo vse kar je v naši močeh. Zdaj samo lahko čakamo na te naše male čudeže. Zdaj je vse skupaj še prehitro za kake velike znake. Meni je moja zdravnica rekla, se malo pošalila, da bi sedaj že moral brcati ali kaj, he he 😀 znaki nastopijo dosti pozneje. Sicer pa smo zelo različni in vsaka čuti drugače. Dajmo se presenetiti. Tudi za nas bo posijal 🌞.

Lep pozdrav😃 Upanje2 lepo grej pikice drzim pesti. Jaz ze od vceraj imam mocne glavobole ohh vedno pred M se mi tko zacne znakov nobenih joske niti mal niso spremenjene drugac pred perilom vedno obcutlive. Danes prau slab filig imam. Sj mal bi mi nakazalo kj hehe lep dan vsem zelim

oxi41…Verjetno te glava boli..od vremena..pritisk je nizek:)Meni se to,takoj pozna…Naj ti hitro mine dan brez glavobola in uživaj maximalno:)Še malo pa bo za vnučka zabava..:)

Hvala banana2 upam da je pretisk. Juter pa grem na stajersku k vnucku to me drzi pokonci juhejj komaj cakam cel pretlaznik daril se na zadnjem zicu hehe prau nisem se mogla ustavit vceraj kr kupovala 😄

Smrk, smrk, zame ni več treba držat pesti. Jutri mi ni treba it na krvnega – sem dobila nek rdečkast izcedek in očitno je to to. In še začenja me spodaj bolet kot pred oz. med M, tud včeri me je nekaj špikalo v jajčnikih, pa prsi so postale običajno mehke, tako da… bo treba jeseni it drugi krog. No, zdaj vsaj vem, kako približno poteka postopek.

Vsem ostalim pa želim, da že v tej rundi dočakate +++ !!! 🙂

Star1 Ojoj ne, sej mogoče pa ni še to M.. počakaj do jutri..

Star1… Tako mi je zal…. Upam, da te se vseeno pozitivno preseneti, ce pa ne pa z optimizmom naprej, slej ko prej bo +

star1 ne obupaj naredi vseeno test ali pojdi na krvnega če do jutri ne dobiš oreng M……. ker ne pomeni vse ravno takoj konec….. upam da je ne bo…..držim pesti…. če pa že prideee pa gremo v novi boj jeseni druge nam ni! =)

star1 ne obupaj naredi vseeno test ali pojdi na krvnega če do jutri ne dobiš oreng M……. ker ne pomeni vse ravno takoj konec….. upam da je ne bo…..držim pesti…. če pa že prideee pa gremo v novi boj jeseni druge nam ni! =)

Star1…nič se ne poslavljaj..upanje vedno ostaja..le naredi jutri test..in še na krvnega pojdi..:)
Drgač pa mislim nate do jutri..no sej pol lahko tudi(hahahah)Ajde nimaš zastonJ vzdevka(STAR1)..SI PRAVA ZVEZDA1…:):)

Star1…nič se ne poslavljaj..upanje vedno ostaja..le naredi jutri test..in še na krvnega pojdi..:)
Drgač pa mislim nate do jutri..no sej pol lahko tudi(hahahah)Ajde nimaš zastonJ vzdevka(STAR1)..SI PRAVA ZVEZDA1…:):)

New Report

Close