Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

No saj pravim da Bos mela ze s tema dvema dovolj delaa…. Hihihihihi🤗🤗🤗🤗

Ja, KONČNO! Hvala vsem, ki držite pesti 🙂 Sem drugače ravno včeraj klicala, pa mi niso znal nič povedat, ker Bernarde ni blo. RenKo-tudi jaz imam v petek! Mogoče se pa še srečava 😉 Držim pesti, da je čimveč pingvinčkov prišlo nazaj in da bova kmalu na vrsti za transfer! 🤞🤞🤞🐧🐧🐧

Upanje, super, lepo grej pikici! Orhid, 24+ bosta vidli, junij bo naš! 💪 😉

Nočem se preveč hitr veselit, da vidmo kaj bo petek pokazal. 😉
Za vse vas punce pa držim pesti!!🍀

Ma da so v petek same dobre novice! 💪🍀😉

O moj bog, piskercek, tudi jaz jo vidim woow. Te pa razumem da jemljes se malo z rezervo, tudi jaz bi. Javi kako bo na krvnem, drzim tacke!! 🙂
Bananaaa upam, da je tut pri tebi to to, a se podobno vid kot pri piskercku??
Dobrodosle nove clanice, tukaj je sama + energija 😉
Wohooo koncno rezultati iz Rima, drzim pesti da so perfektni!!
Alta, jaz sem jemala pa fertil up – isti smorn ku profertil pomoje.. pa je bil rezultat glede celic FUL boljsi, blo jih je skor se enkrat vec (je bla pa tut druga terapija kot prvic). Moj je tut jemal, kaj je pa ratalo iz tega, pa izveva v petek, ko bo peti dan 😉 upam da je nucalo 🙂
Cakamo se kup pozitivnih novick, srecno vsem.

O moj bog, piskercek, tudi jaz jo vidim woow. Te pa razumem da jemljes se malo z rezervo, tudi jaz bi. Javi kako bo na krvnem, drzim tacke!! 🙂
Bananaaa upam, da je tut pri tebi to to, a se podobno vid kot pri piskercku??
Dobrodosle nove clanice, tukaj je sama + energija 😉
Wohooo koncno rezultati iz Rima, drzim pesti da so perfektni!!
Alta, jaz sem jemala pa fertil up – isti smorn ku profertil pomoje.. pa je bil rezultat glede celic FUL boljsi, blo jih je skor se enkrat vec (je bla pa tut druga terapija kot prvic). Moj je tut jemal, kaj je pa ratalo iz tega, pa izveva v petek, ko bo peti dan 😉 upam da je nucalo 🙂
Cakamo se kup pozitivnih novick, srecno vsem.

Piskerček….wauuuuuuuuuuuu..to pa je črtica:)Superrrr..jupiii:)Moja je malo svetlejša..:):)
Upanje2….BRAVO…….dve pikici…a sm ti rekla,da bo vse ok:)Kako si se počutla na transferju?OOOOOOO….res sm vesela zate..:):)Sedaj pa lepo nase pazi in pusti se domačim razvajati:)
Mačkica1….wiiii..jupiii..lep je dan naj zvrti se ti v glavi:)
Renko…in Želim-si…končno sta dočakali klic in iz srca vama želim čimprej transfer:):)
Katka…Dobrodošla med nami::):)
Orhid…Še malo pa si že ti na vrsti!wiiii..akcija:)

Banana 2 super je blo. Pa takrat ko mi je pokazala na ekranu moje dve pikice je blo fuul leeeepo. Zdaj pa počivam. Pa seveda čakam na +.

sm vedla da sm neki spustila.. 😛 UPANJE, super novička, držimo pesti, lepo ju grej!!! test bomo pa skup delale 🙂 usak dan ku banana haha

24+ hvala za informacije. Sj po moje že ve koliko česa da, amapak tako na hitro, ko sem računala se mi je zdelo, da je premalo. Ja v Dravljah sm pri dr. Rešu. Hvala še enkrat.
Piskercek, tudi jaz vidim drugo črtico. 🙂 Čestitke! 🙂

Mackica1, kdaj pa začnemo s testi? Kakšn dan al pa dva lahko počakamo al ne?😕😂😂😂

24+..nč nov…ni šanse ,da se bo vidla ,tko..k se je pri piskerčku na sliki:)Ah kje pa..žall..
Itak bom jih delala ..tko,da ko ,če bo vsaj toliko,da se vidi na sliki..ni še vidno..tako:)

Wiiiiiii!!!! Čestitke puncam, ki vam je končn ratal.. 😁😋👏👏👏 jemljite sicer res rajši malo z rezervo (da niso mogoče še od injekcij ti testi +?) Upajmo na najboljše držžim pestke✊✊✊ itak je pa krvni najprej tisti za ziher (ko narašča hcg) in nato itaq uz – da je res v maternici da ni kje drugje.. sporočajte kako napreduje nosečnost.. res sem vesela teh novičk.. končno se tudi na tem forumu berejo boljše novičke.. 😁

Wiiiiiii!!!! Čestitke puncam, ki vam je končn ratal.. 😁😋👏👏👏 jemljite sicer res rajši malo z rezervo (da niso mogoče še od injekcij ti testi +?) Upajmo na najboljše držžim pestke✊✊✊ itak je pa krvni najprej tisti za ziher (ko narašča hcg) in nato itaq uz – da je res v maternici da ni kje drugje.. sporočajte kako napreduje nosečnost.. res sem vesela teh novičk.. končno se tudi na tem forumu berejo boljše novičke.. 😁

24+ si imela mogoče kakšne stranske učinke puregona?

Dobro jutro😀je treba vstati in zobke oprati.👅👅👅..lep dan vsem zelim😘

Doobroo jutroo!!! Mene sta moji dve pikici zbudile.😄 Me že od včerej vsake toliko časa malo zvije. Upam da je to normalno.

Dobro jutro 😊 banana upam da te tudi danes razveseljuje crtica! 😃
En lep dan zelim vsem!

Upanje2…to je super..se dogaja😀joj a se ti zavedas ,da imas dve pikici😀😀jupiii.
Katka..ja v zivo jo vidim..k jo slikam..je komaj vidna..mah..bom vidla..kako bo.kaksne pa imas stranske ucinke?!opisi jih..

Lilla..joj..tebi je bilo namenjeno..kaksne imas stranske ucinke?!opisi jih..?!

New Report

Close