Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Tudi jaz jo vidim Piskerček! Bravo!!!

Katkaaa zelim ti vso sreco v drugen postopku in naj ti cim hitreje mineee spikanjee hihihi

Ja naj čimprej mine, itak sem takooo neučakana 😉
24+ tebi bo pa sigurno naravno uspelo, ta tvoja energija mora it nekam 🙂

Srcno upam….. Ceprav se sprasujem zakaj potem ze dve leti nic ne rata🤔🤔🤔🤔🤔 no ampak sedaj sem se bolj pozitivna in dobree voljeee ker imam tukaj vas punceee nekam dam to svojo energijo in se veselim z vamiii…. To mi daje nekako upanje da mogoce pa le bo kaj po naravni poti….. No danes sem zacela se z aspirinom pa bomo videli kaksni bodo rezultati hehehe se malo pa plodni dnevi bogi moj moz…. 🙈🙈🙈🙈😁😁😁😎😎😎😎😊😊😊😊😊😊😎😂😂😂😂😂😂😂

Uf, kolk novih objav! Upam, da nism kej spustila 🙂 Nove punce, dobrodošle in srečno. Špikanje mine ful hitr, boste vidle 😉 Noooo, jaz sem pa KONČNO dočakala klic z genetike, vendar niso nič povedali kakšen je rezulat, samo to, da naj se oglasim pri zdravnici.. upam, da bodo dobre novice. Držte pesti!

Aja, črtico tud jaz vidim! Čestitkeeeeeeeeeee 🙂

Zelim si sem vesela zate da si koncno dobila klic,drzim pesti,da bo vse super🤞🍀 javi kako je bilo:)

Too zelim-si koncno si docakala…. Kdaj gres do zdravnice??? Jaz bi prec letela mi nebi dalo miruuu uhhhh

24+ pač moramo ene malo dlje počakat, da bo potem toliko slajše 🙂
zelim-si, želim ti čimboljše novičke!

Tud mene so ravno klical in mam v petek razgovor 🙂

Supeeerrr zelim vamaaa dobree novickee!!!

Aaaaaaaaaaa…. to Renko 💪💪💪 navijam da ti Volkova pove tocno tisto kar zelis slisat!!!! Drzim pesti in nujno javi 😁

Hvala ☺️ vsekakor javim kako so moji 🐧🐧🐧

Piskerček, hudo, prav res je vidna, čestitke!

želim-si in RenKo, vama pa srečnoooo in naj se končno začne 🙂

Renko in Zelim-si… koncno! Drzim pesti za vaju. 🤞🏻 Javita ko izvesta.

Piskrcek, jaz tudi vidim črtico! Banana, tudi pri tebi bo gotovo prava 😊

Zelim-si in Renko, končno sta dočakali!

Držim pesti za vse vas!

Jaz pa upam da mi bo junij naklonjen, ker kot kaže bom sla takrat po zamrznjencka.

Orhid…. Junijjj bo pa nas ane? 😎😎😎😎

Jaz sem doma. 5.dan imela danes transfer. Dve zelo lepi pikici so mi vstavl. Tako da sedaj čakam do 7.6 ko imam krvnega.😄😄

Upanje2 ja supeer to je pa lepa novicka…. 🤞🤞🤞🤗🤗🤗 Je bilo kaj za zamrznit? No pa saj bosta ze ti dve dosti nagajali hihihihi

Ne nič jih ni blo za zamrznit. Itak jih pa nebom rabila.😉

New Report

Close