Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

24+…ooooo super..bom tekom dneva to zrihtala (obljubim)do večera.Ker grem zdele na Golnik k Alergologu..in bi rada v miru zrihtala:)Drži se STARA MAMA :):)hahahahahaahah:)
Čiv buc bau …to je moj pozdrav..

alta1…:):)to bi blo super..:)Ja ,ker imaš zamrznjenčke pol je super..se izogneš punkciji..Jest sm jo vsakič imela.:):)
24+.. 7.dan (Upam,da sta se jajčece in sperma skupi zaletele)hahahahah (6-9 dni)al kako?

Joj Banana jaz nič ne zastopim. Na urinskem testu je rahla črtica, na krvnem je pa prenizka vrednost? A si že zdaj bila na krvnem?

Ja, jaz sem jemala Profertil oz. ga še tudi sedaj. Oba sva ga z mojim. Ampak moj je imel še slabšo spermo, jaz pa tudi ne več celic :(. Je pa vseen rezultat pozitiven, tko da lahko pa da je vseeno pomagalo.

hahaahahahhaha dobra…! =) no daj zrihtej pa pričakujem zasebno sporočilo od tebe da vidim če si pravilno zrihtala xD

ti kar v miru na Golnik….pol pa še malo v pikapolonico al pa baby center zavij…. hahahaha

24+hahahaha..bom hvala:)
Luca2015..neeeee na krvnem nisem bila sedaj.V prejšnji 3.postopkih sem bila na krvnem.In ,ko sem bila na krvnem mi je vedno pokazalo 5 Bthcg..(ni nosečnosti)..Baje ,če imaš od 10Btchg naprej je nosečnost(sicer še v razvoju).test urinski pa pokaže od 10 Bthcg naprej oz.zazna..uglavnem bluzimmm.-..vse je ena fizika..hahahhahah

Ahahaha OK OK, štekam! No, dobr kaže. 🙂

Ah pišuka punce! Jst sm danes delala test (v petek bi sele mogla) na 11. dan po transferju z FirstSign.. iiiiin je rahla rahla črtica.. mislm ni je težko vidt, da bi se matral ampk je pa rahla.. k je to to al sm zajeb. ?? Jst mam ful dolg cikel k mam PCO, na 34-36 dan. Zdej sm 28.dan. K je možn da zato cisto malo kaze? Aaah brezveze.😆 Misla sem da bo jasna crtica, da se bo iz vesolja vidla 😆

Piskercek, ahahah dej no…iz vesolja? Resno? Sem se nasmejala.
Po mojem je pozitivno! Drugače pa na krvni test, da se prepričaš. Ampak itak je čist normalno, da se malo vidi, sej do “uradnega” testa sta še dva dni in ta hormon potem hitro raste dalje.

Wooow, kakšno pozitivno vzdušje ste ustvarile tu punce in kakšne pozitivne novičke – Luca2015 čestitke! Banana in Piskerček, to je tooo sigurno!!!!!
Tudi jaz sem začela s postopkom (moj drugi), tokrat dolgi. Upam na najboljše, kot vse ve 😉 Držim pesti za vse vas, ki sedaj odštevate dneve do testa, imam občutek, da so nam tile pomladni/poletni meseci res namenjeni!

Katka222, dobrodošla. Naj ti hitro mine špikanje.

Juhuu, čestitke za + punce. Čim več naj jih bo maja in tut junija seveda😉

Uuuu, matr, par urc ne grem na forum, pa vidm, da vam tok dogaja, da sem skor čist ven padla! :))) Sej je prou, s kom se nej pa drugač miljon teh stvari pogovorimo :)))

Piskerček, a nimava midve na isti dan test?? V petek? Jst sm se odločila, da nočem vidt -, tko da grem v petek zjutri pred službo v laboratorij na krvnega in to je to. Da ne bom študirala, al vidm črtico al si jo sam domišljam (ker bi si najbrž jo:)).

Luca, kako počutje??

Alta, a ti tud čakaš na test, ane? Men gre tok na živce, k so ti znaki tok nezanesljivi in vsakič, ko me kej špikne, grem na wc, pa ni nč od M in pol spet mal upam, da pa mogoče bo kej ratal…pa pol spet špik in wc in stokrat na dan ponovitev tega. OMG, nej bo že petek!

Pa naj čas tud ostalim hitr (in uspešno) mine 🙂

JOOOOOOOOJ KOK SEM VESELA K SLIŠIIIM SAME LEPE NOVIČKE…..NOOO a bo katera delila kakšno slikico z namiii da še me vidmo ta magičniii + hihihihihihih

Piskercek mislim,da se tudi ti lahko ze veselis:)
Ne star1 jaz nimam se testa,test imam 31.5 ampak imam/NIMAM za cez vikend dobit m in ce gre vikend skozi bom ze malo bolj optimisticna ampak se mi cudno dogaja po trebuhu tko da nevem bolj slabo kaze..prsi pa nic..bomo vidli..se upam! Ti pa ce si ze do sm prisla tudo tebi dobro kaze:)

Kaj mislte?? 🤔

Moram preverit še enkrat, ko pridem domov. Imam puregon 100mg na dan. Dobila sem dve ampulci eno sem že zjutraj začela uporabljat. Sam mi je pa rekel, da naj jutri ostanek zavržem. Ampak se mi potem ne shodi, če se moram še 4x piknit (čet, pet, sob, ned). V ponedljek grem na UZ in takrat se ne, mi bo on povedal tam kako naprej. Eh…bom doma še enkrat preverla. Sm sam na hitr pol dala v hladilnik in šibala v službo.
Piskrcek in star upam da bosta zagledale en debel plus!

ooooooo TO JE TO!!!!! NOSEČA SI =) VIDNA BO PA S ČASOMA BOLJ POSTALA KER BO HORMON VEČJI WIHUUUUUUUUUU!!!!! HVALA TI ZA TOLEEE SLIKCOOO!!!!

Jaaaa Piskrcek jaz jo vidimmmmm juhuuu

Piskercek, jaz vidim črtico. Wuhu :))))))))

liilaa…. tudi jaz sem imela puregon 100…. in dve ampuli…. prvo dozo sem pri njemu dala takoj drugi dan… potem pa tudi jaz nisem bila prepričana al je rekel dvakrat še s to ampulo pa potem naslednjo uporabi…. pa sem se potem drugi dan še z isto špiknala…. pa sem potem kar zamenjala in sem se trikrat z drugo….. mislim da je v eni ampuli za 3x spiknat se če maš 100….. ker jaz sem mu na uz povedala da sem rajši zamenjala ampuli po dveh pikih in je rekel da sem pravilno naredila če nisem bila prepričana… in mislim da mi je potem tisto ampulo ki je ostala tisti dan na UZ še vbrizgal….tko da maš dovolj ne skrbi 😉 tisti dan ko pa greš na UZ se pa tako tam pri njemu pikneš…. a si v DRAVLJAH???

New Report

Close