ivf 2018
Lilaa..no vidis. Ni nic hudega..pridna si😀vazno da imas do ponedeljka dovolj?!preveri.ce bo treba ti bo v ponedeljek dal se zdravila.tako da preveri ce imas dovolj do ponedeljka?!
Flamingo..ohoj…ja sm res..vsak dan bom enega nardila..nisem imela stopke..zato(se malo poigravam z testi)..je pa vse sveze..😀joskice me ze mau matrajo..pa v podvozju ze skriplje/spika..haha.
Kako si ti?!
Uu banana, to pa res nekaj pomeni. Mene je prvič tudi spikalo sem bila napihnjena in joškice kr boleče in večje. To so res dobri znaki. Jupi za tebe, res dobro kaže. Eh, meni ni nič, kot mi niso nič not dali 😀 No sicer pa moremo še počakat, ker še nič ne pomeni. Moja znanka je delala kar dva testa in bila oba negativna, nato krvni pokazal nosečnost. Tako da moramo ostati pozitivni. Ali imaš teste one trakce? Sem prebrala da so najbolj občutljivi kar 10 bhcg že zaznajo. Hmmm, mikavno😀 Uživajte danes na 🌞Lp
Flamingo…ja res je.za te znake se res ni zanasat.vsaka ima drugace.glede nato,da se nikoli nisem zanosila..sploh ne morem vedeti..kaksni so/bodo znaki k bom res zanosila.😀baby check(roza pakunga)ta je najbolj obcutljiv.krvni pa itak bom delala 14.dan..ga vedno..za vsak slucaj..oz.se zadnjo trohico upanja..✊✊
Jutro ..😊 UPANJE2veliko sreci da cim prej grejes pikici . Banana ti si pravo srcno ludelo tok pozetive bravo.. Flamingo004 tudi jat imam zamrznjencka v naravnem postopku danes 4 dan znakov nobenih joske niti mal napihnene niti bolece ponavadi ze 10 dni pred M bolijo zdej nic od nic zaspat ze 2 dni nemorem bedim do 3 zjutraj.spim samo po 4 ure in nic zaspana kot da celo noc spala. Nic ne cervici vglavnem nobenih znakov. Tko da sem rekla kaj bo bo . Testov sploh nemislim delat kr me bo pobralo ce bo –
Upanje2, srečno danes. Držimo pesti.
Liiilaa, tisti dan ko greš na UZ si ne daš zjutraj zdravila (saj tako je pri nas v Dravljah)…če ti mogoče zato hodi kaj narobe glede količine.
Jaa punce, ne bom nič sexala do prvega UZ. Itak ne upam riskirat. Nisem pa vedela kako je točno.
Star1, kako se držiš? Kdaj boš delala test? 2 imate v petek predvidenega ane?
24+ ja ,kje si ti?!! Skoz po tvojmu skačeš!?hahahha.Ja sm delala in ista rahlaaaa črtica..je pa fajn filing..,hahahaha
oxi41…Hvala ti..ja saš veš..luda kuča na kubik:)Uživaj v dnevu:)..In tudi jest kr zgodaj vstajam..ampak ob 9.00 sm že koma:):)Cel dan delam( in me sam dol vrže..:)
Alta1…ooo..lepo ,da si dobre volje?!Kej novega?! Ja je rahlaaaaa črtica al pa privid.no bomo vidli je reku slep(hahahaha).
Luca2015…Dobro jutro sončica:)Ja res ne smeš..(No bo pa potem ,tako bolj divje)hahahha..
pozdravčki tvojima dojenčkoma:):)
luca2015…ja sej zato..k prejšnji postopek je bla zih od stopke..k sm jo tud vidla.:)Zdej stopke nisem imela.Je pa res,da imam skoz k grem na krvnega Beta hcg 5 in skoz je takšna vrednost.Zdej ,če Baby chec zazna 10 ..se to še zmer ne ujema..uglavnem jojjjj je tak dober filing..k lahko vsaj verjamem in se ne obremenjujem..Tisti test pol cel dan vlačim na listku naliman (k se mi full zdi),k Snoppy svojo dekco..hahahahahhahh
luca2015…ja sej zato..k prejšnji postopek je bla zih od stopke..k sm jo tud vidla.:)Zdej stopke nisem imela.Je pa res,da imam skoz k grem na krvnega Beta hcg 5 in skoz je takšna vrednost.Zdej ,če Baby chec zazna 10 ..se to še zmer ne ujema..uglavnem jojjjj je tak dober filing..k lahko vsaj verjamem in se ne obremenjujem..Tisti test pol cel dan vlačim na listku naliman (k se mi full zdi),k Snoppy svojo dekco..hahahahahhahh
hahahahha ja a jaz nisem anonimna??? sem prijavljena na forum…. a še vseeno anonimna… tkoda če se prijaviš mi lahko pod zasebno sporočilo napišeš še kaj fajnega…. hahaha…
ko se prijaviš na forum imaš pod tem okenčkom kjer nam pišeš dva okenčka in sicer… Poln urejevalnik & Predogled drug okenček je pa Oddaj…… in če si gor prijavljena greš na poln urejevalnik & predogled gor pa lahko potem dodaš priponko sliko in potem mi vidimo tvojo sliko hihihihihh……….. si pa še vedno anonimna…. prednsot prijave je tudi ta da si lahko z nekomu pišeš pod zasebna sporočila in si mogoče še kakšno informacijo izmenjaš, ki jo sicer javnosti nebi….. hahah
NO ZDAJ SE PA REGISTRIRAJ IN TI POTEM POVEM KOLKO SEM STARA MAMA =) hahahahha
Too bananaaa to je to 100%😄😄
Jaz in moja volja nihava iz ure v uro hahaha…drugace pa se tolazim,da ce ne bo nic imam pol zamrznjencke,vsaj prej bom na vrsti pa inekcij in punkcije ne bo treba:)
Ja Oxi sem ti hotela odgovorit za profertil pa sem vcerja pozabila,jaz ga jemljem ze tri mesece in sicer nevem,ce bo + ampak sem prisla do vec celoc in do zamrznjenckov ,kar v prvem postopku nisem..nevem ce to pripisat profertilu ampak probat ni greh:) mislim da ga ke tudi Luca2015 jemala ki je zdaj srecka nosecka:)