Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Alat1…hahahahhahahaha..NUHALNA ?? (Ja mam nuhalna /nihalna vrata v dnevni sobi)hahahahahhaha..
Upanje2..pre dtransferjem se fajn zbruhej..k se prime pol je šele hudič.-..hahahahhhahahahahahahha

Pa še en nasvet…. preden se prime se spravvte v fit formo…. jaz že visoko noseča ne vem kako se bom soočala z pridobljenimi kilogrami…… hahahaha me že daje poporodna depresija…. hahhahaaa

24+…ja a nis vedla..da aspirin redi!?hahahaha.haha..poporodna depresij..ti jo zih novs mela.joj bog ne daj ..👿😰👶👫

Punce pozdravjene,
evo mene jutri čaka prva injekcija. Že imam tremo kako bo z iglami in pikanjem…jaz in igla nisva najboljši par.

Liiila srecno s spikanjem… Menim pa da ni nobena od nas ravno najboljsi par z injekcijo hahahaa……

Mene mora obvezno mož pikat.. Ni šans da se pičim sama.. 😁😁😁 še ko.me pičijo, da kri vzamejo gledam vstran in komi čskam da bo mim.. 😦😥😣

Super, da ti je lahko tvoj pomagal. Moj ni šans 😁 sem pa že govorila z medicinsko sestro moje osebne zdravnice, kaj v primeru, če res ne bom mogla. In lahko pridem tja me bo ona 😁 no bomo videli jutri kako bo. Samo, da se začne vse skupaj….

Mojmu to sploh ni problem.. je bil zeloooo nežen, mislim, da sem od štirih rund pikanja samo ene trikrat čutla vbod.. ostalih sploh nisem čutla in sem se vedno čudila da je že mim.. drgač hitr mine.. saj če me moj nebi pikal bi se verjetno morala sama prisilt da bi se.. ampak ker mam tok zlatga moža, mi ni treba.. 😁 Liilaa prvič v postopku?

Wauuu kok se je dogajal… sem bla cist out dans 🤪.

Banana WTF??!!! Vidis rahlo crtico? Res???? Pa to je noro! Sej ne more bit drugac kot da bi vsak dan bolj vidna ane.

Liiilaa, naj ti hitro mine spikanje!

Punce, kako ste ostale ki cakate na +? Kaksni znaki?

Luca2015 hvala!
Tudi sama se prepričujem, da bo pikanja hitro mimo in imam samo končni cilj pred očmi.
Ja, Rea89 prvič grem v postopek in sem živčna, neučakana že čist…sj ne znam čisto opisat občutkov.

Liila spikanje ti bo hitro minilo,prva dna uboda to bodo mogoce mal tezje sla pol pa bos vidla niti cutila ne bos.
Oh Luca sej ves tej znaki…jaz sem slabe volje ,ker spet so mi joske uplahnile in me ne bolijo nic vec,kot v prvem postopku samo tri dni so bile take napete in bolece,pol pa konec. Edino kar se mi zdi da prejsnjic me ni toliko spikalo,zdaj me spika tako po malo ze od drugega dneva po et…mah ne vem prav zalostna sem:(

Luca ti kako si? Se dobro pocutis?

Lejte punce brezveze gledate te enojne vozicke, me bomo mele vse dvojcke in mormo gledat dvojne 🙂 haha izbira je pa dost mejhna haha x-)
Joj sam men je pa res neki slabo, upam da se nisem kej nalezla od Luce (al pa :-))
Neverjetno dans je v kopalnici lezu klop po ploscicah prou neverjetno sploh nisem mogla verjet in sm se takoj na vas spomnla in mislm da je to dobr znak :))

Luca2015. ..ja upam..da nimam prividov..no bomo vidle..kako bo naprej z črticam..haha.ti si super?!pocutje..?!
Alta1. ..primorka nasa ne bodi zalostna..bo mama manka jest dava..hahaha😘😘😘vse bo tko k mora biti..🌻ti se sam smejckej..😀
Lilla..prvic je blo tudi meni zoprno..!!imej pred seboj samo en cilj to je otroček..vse to je zato,da bos cimprej mamica👶.drzimo pesti zate..👍
Zdej pa eno nocko vsem zaspankam ..in jutri je sreda..se bo zih kej lepga zgodilo👫😍👪🌠

Alta, tud mene so prsi bolele pa vmes ne, pa me zdej spet… tko da ne vem kako je s tem. Saj ves da je maj nas mesec in da bojo + kar frčal od veselja. Sej vem kak je s temi znaki sam tud pri meni je blo vse pomesano.
Drugace se pocutim ok, trebuh se mi ful pozna ( ne vem al je to se zarad hormonov)… pa mal mam se nekih prebavnih tezav od viroze. Ampak se fajn pocutim, komaj cakam na UZ. 🤞🏻 Sem v abstinenci/pomanjkanju od sex-a, ker ne vem al lahk al ne smem do prvega UZ-ja 😀 hihi

Luca2015. ..nic sexa do prvega ultrazvoka.pol pa vprasaj,ce lahko takoj po ultrazvoku.hahaha.Do takrat pa👅👄..
Ne res ne hecam se😀sej bo kmalu 4.6.haha

Hahaha banana sam da tebe berem pa je ze nasmeh:)
Luca se ti ze trebuscek pozna joooj kako lepo,sem res vesela zate ful. Sam,da se dobro pocutic…hmmm glede sexa pa ti verjamem ja da te daje haha sam meni je rekel g da do uz ne smeva..tko da nevem

Ojla puce!

Še vse bo v redu, boste videle. Določene stvari moramo dat skoz, jih bomo pa zato potem skonvertiral v zavedanje, da ni nč samoumevno in bomo mogoče zato kdaj v prihodnosti tolk bolj zadovoljni v družbi sralčic in sralkov v plenice 😁.

Danes vidm, da ste imele tle gor cel žur, spraznile plačilne kartice, ker ste ble že v štacunah, če ste pa le najle cajt, ste pa non stop bruhale 😂. Zraven kakšne Avent flaške, kupte še kakšno flaško dobrega piva partnerju. Si ga zasluž!

Danes!!! izvem, da je bratrančeva prva hčerkica uspela v tretjem poskusu ivf. No, drug – fantek – pa po naravni poti, brez problema. Sva dobila fajn tolažbo in en kup dobrih želja. In ker jih imava viška, jih lahko raztalam še vam 😀. Bo za vse dost.

Mirno noč, lepe sanje, dobro jutro in vesel dan!

Dnevi seksa se bližajo. 😁😁😁 Ho ho ho!

Evo pa je prvo pikanje za menoj. No moram priznat, da ni tako strašno kot sem mislila. Igla sama me ni zapekla/bolela, me je pa peklo, ko sem si notri stisnila purogen. No v ponedeljek imam UZ. Se mi pa zdi, da mi je dal malo premalo zdravila ali pa ne znam računat tako zgodaj 😁😁😁

Dobro jutro punce!
Lilii pozdravljena, špika je najmanj od vsega. Saj pa mi smo babe in marsikaj več preživimo od dedcev he he 😀. Najbolj mučno od vsega je čakat rezultat Al bo Al ne bo. Mene že vse zvija, če samo pomislim, da čez en teden imam krvni test. Banana, a si res delala test? A ni to mal prezgodaj? Uf, mene je to tok strah. Ali imaš kake znake, te kaj špika? Mene nič, ne vem kako to, ali je to slabo ali dobro. Čist sem že, adijo. A, si ti imela svež zarodek ali zamrznjen? Sem že pozabila. Jaz sem imela naraven cikel in zamrznjenčka. V prvo ko sem imela svež zarodek sem zanosila, a se žal ni izšlo. Upam da je mesec maj res naš mesec saj dežujejo same lepe novice. Lp😀🍀🐞

New Report

Close