Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Alta1….jaaaaaaaaaa…baby check..!!A veš..zdej nisem stop inekcije dobila..,tko ,da sm probala.Res ,da sm ga delala ob11.30..k sm že spila ogromno tekočine..tko,da jutri akcija zjutri z prvim urinom.,..pol pa teste nalimam na papir in jih bom primerjala..vsak dan enega od 6.-12.dne pol pa 14 dan bom šla na krvnega..Olupim te pojem ..te pa nobenem te ne dam..ti dam ti dam..ti dam banano dam…hahahhaha (drgač pa vidim rahlo črtico)al jo pa sam hočem..Ah sej ni važno…VAŽNO,DA SE ZABAVAM..loterijo itak skoz igram…
a ti si tud??Joj upam,da ne bom ,kateri slab vzor..:)

Upanje2..to traja 5 minut..popolnoma neboleče,kot ginekološki pregled..še manj.En dva tri pikica v trebuščku ups..maternici že leži (hahahah)Super bo..boš vidla:)

Hahahahahahah pa ti si cistt odstekana 🙈🙈🙈🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌

Lej mogoc bo pa ta tvoja norost prinesla + wiupiu…. Hihihihihi jaz ga bom naslednic naredila na dan stop injekcije da bom vsaj vidla kako zgledajo II hahahahahahahahahahahahahaha😂😂😂😂😂

24+ aja, sm se ze vstrasla, da se bos zastrupila s tem aspirinom. hehe 🙂 pol pa ok 😉
Banana jaaa se malo, jaz mam v petek in me res zanima kaj me caka.. upam da bo tut kak pingvin, sicer zdej bo itak ratal in to dva 😉 sm pol za naprej da mam zalogo hehe 🙂 da bom mela v dveh letih pa pou 4 otroke 😛 hihi ker v tele postopke kr ne zelim it en cas.. kaj sm brala lih vcer pa sm se zdej spomnla.. ne sme vas zebst v noge ker mamo tocke na stopalih k so tut za maternico, jajcnike itd. In je to se posebej vazno v postopkih!
Joj banana jz bi ti skrila vse teste :p 6 dni je zlooo prezgodaj 😉 haha pol bom pa jz tut to nardila k me bo ciz razganjal. Sm pa ubistvu ful vesela da mam peti dan transfer, ker mam trebuh ciz otecen ku nosecnica in se zmernbolece in bom vrjetn lih u petek k seb prsla..
Upanje jutri bos grela pa se ti iiiiiii 🙂 javi nam vse podrobnosti 🙂
Srečno vsem in se opravicujem, ce sm kero spustila nas je res ful.. srecno 😉

😂😂😂 potem ni nič podobno punkciji. Koooomaj čakam!!!! Se mi zdi da sem imela punkcijo že en mesec nazaj. Ful se mi vleče teh 5 dni.

Rahlo crticoooo uauuuu…ne sigurno si ne domisljas..joj ne bom se skakala v luft zate ampak en poskok ze lehko naredim😄😄😄. Bos vidla vsak dan bo bolj vidna!!! Sem pozabila da si brez stop inekcije. Ne jaz ga se nisem,ker 4. dan bi bila res prehuda😄. Mogoce ga bom 7,ce ne bo prej kaksnih presenecenj😟😞

Upanje2 kaj se ti bo sele naslednji 14 dni…. Hahahahahahaha……

Hahahaha nee mackica1 ne skrbi mislila sem samo en mesec aspirin jemati… Hahaha

24+ al vem da bom živčna in neučakana tistih doooolgih 14 dni. Jaz imam tut že doma tri teste pripravljene😕. Sej vem da sem smotka. Če jih pa nebi imela doma, potem bi jih pa hmal šla v dm iskat. Ko se spomnim koliko testov sem že kupila😰. Ampak tile trije so pa zadnji.😄👍

hahahaha kok smo nore pa neučakane… mislem kot da se bo svet podrl zarad tega ker ne moremo tistih 14 dni počakat…. ČIST ENOSTAVNO JE ….. tko k pravi Pušenjak…. SI AL PA NISI NOSEČ… nemorš bit mal hahahah……. je pa res potrebno čakati na tapravi čas…ampak kje pa ne moremo me biti me če ga nebi prej naredile hahahahah xD

Punce…hahahhahahahahah..sej ni važn..sam,da je vlažn:)zakaj že..pa pojma nimam…no mam…hahahhahahahahahahahhah
uuuuuu..tople noge..grem si kr skibucke gor dat..pa upam,da me ne odpelejo…hahahahaahah
dejmo se za 5 minut pretvarjat,da smo noseče?!aaaaaaaaaaaaaaaaaaa….norooooo
24+…če boš tolk aspirina pojedla…se boš vsaj čustvenih vampirjev ognla…hahahhha(recept proti stresu,da bomo lažje zanosile)hahahahahahahahha

hahahahhahaaa BANANA jaz sem se odločila jemati ASPIRIN ravno zato… da me kakšen vampir ne pograbi v postelji…. huhh-…ker pa ravno gledam serijo THE ORIGINALS……….. mislim, da v teh dneh sem postala sama pravi vampir svojga deca bom izsesala do konca v naslednjih dneh….. hahahahahahahaha komaj čakam! xD xD xD

no če smo že pri pretvarjanju da smo noseče… kateri voziček se ti dopade? hahaha

Alta1…ja rajši počakaj..jih bom jest za obe delala.(hahaha)Mojmu se bo zrolal..preden bom jest noseča!
A veš..tisto..a vidš črtico ..joj bl ne ..reče.!Pol pa jest bl naglas rečem..lej jest jo vidm..pa reče aja sej se res mau vidi..hahahahaha..Na koncu pa je vidu črtico..joj mene jojn mene joj ej hataja..joj mene joj mene ej hataja..!

Ma ti banana ne bi prisla k meni na obalo ma dopust do krvnega hahaha
Hmm vozicki..zdaj bi tudi kaksnega iz kamene dobe,samo da pride v postev haha

24+..hahahahahhaha..to bogi so včasih naši moški:)Po domače desci.Pravi Jasna Kuljaj ,da ni taprav desc ,če nima 100kg.No pol sm jest doma taprav desc.hahahahahah
Tutek Turran TSECO B (Kremaste barve)Že od leta 2014 ga gledam..Pa še zdej ni nič ceneje..hahahha..Upam,da ga bodo leta 2050 še imel..hahahahh..
Joj sori grem bruhat..sej veš ta prvi meseci odkar sem noseča skoz bruham..hahah
A ti tud kej ??hahahha
kateri je pa tebi všeč?

Alta1…ja bi,takoj..podpišem:)Bova zjutraj skupaj teste delale..hahahhaha
Pa v šoping..šle..MA KE LEPO :):)

Hahaahahahahah umiram a ful bruhas?
Kdaj pa imate nuhalno?🤣🤣🤣

Ja v Trst v shoopingg..gledat vozicke in oblekce:))

😂😂😂😂😂😂😂 jst sm tut na wc letela, ker sem se začela fuuuul režat😂😂😂😂😂

kaj pa vem važno mi je da ima 4 kolesa za napumpat pa da je lepe barve hahaha…. primer vozička HUSKY… bebetto voziček holland nekaj na to foro… ampak sem že boljše videla se še ne morem odločiti…

a ressss?? a ful bruhaš??’ potem bo pa punčka…. jaz čisto nič pri meni bo ziher fantek…. hahahahahaha

New Report

Close