Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Banana jaz sem tako malo me zivcki dajejo:)) sem komaj 4 dan po et ampak ta vikend imam-NIMAM za dobit m in itak se mi ze vse zdi da bo tako..ampak ne nee neee ne sme!!!!🤞🤞
Vsem prav sem zelim,da zagledamo te pluskeee:)

Ufffffff vseeee ki cakateee plus vemmm kako vam jee… Sem bila en teden nazaj v taksni situaciji in je resss ressss tezkooo cakat na dan D….. Sploh ce si na koncu razocaran….. Ampak vcasih se pa splaca…… 🙊🙊😂😂🤞🤞🤞🤞
Drzim pestiii da vsee ki cakateee sporocite veselo novicooo ker to bi pomenilo samo eno……. Da smo potem me na vrsti ki se cakamo hihihihihijihij😍😍😍😍😍😍😍😎😎😎😎😎😎

Kako se to lepo sliši, da grem jutri po dojenčka/e. Vauuu!! Komaj čakam.😀

Alta…kako že ta vikend M?’?Pa komaj 4.dan si po transferju..A jo dobivaš M na 20 dni??Ali kako?Jest sm danes 6.dan in M pričakujem 30.5 imam jo med 25-28 dni(odvisno)..In ,takrat imam test..

Jutro vsem Upanje 2 jutri bo vse ok samo sprostise in razmisljaj lepe stvari.. Alta nobenih znako cisto nic mogoc vceraj na sihtu par krat stisne dol v trbuhu. Tudi jaz imam M na 25-28 dni. Tko da konc meseca mi prav strah zdej se ni tko panicna uffff to cakanje😥😨 pa itek danes komaj 3 dan dan transferja baje neracuna tko da res nemore bit kakih znakov sj jaz tk mislim. Danes mal pocivam popoldan sluzba jutri pa v Lj. Po darila jupi komaj cakam se fajn da se zamotim ce bi bla doma bi skoz razmisljala o tem skoz.

oxi41…super si:)Pozitivna na polno:)TOOO..bo žurka..za vnučka:)Lep dan ti želim še naprej..

Banana jaz imam tudi na 25-28 ampak prvi dan moje zadnje m je bil 28.4,tako da pol to pade glih na ta vikend,bom pa v soboto 8 dan po etju in prejsnic sem na zalost glih 8 dan dobila😈.
Oxi o verjamem da te nakupovanke daril zamoti,mene bi tudi:)

Banana2 moremo bit pozetivne drugo nepreostane vedno pravim kaj se more zgodit se bo mores pa sj mal potrudit. Veliko lazje pri zamrznjencku meni kot z punkcijo injekcijami kr psiha mi zdej cisto ok deluje kot v drugih postopkih sem sama sebi rekla kj bo pa bo ce ne septembra v nov boj bomo prefertil za oba kupla 3meseca popila da bo vec zarodkov v ta zadnjo moj pil in res pomagalo rezultat bil veliko bolsi od prejsnih postopkov tko da se neobupa kr tko morem izjoristit se to kj imam in bom. 😊

Banana jaz imam tudi na 25-28 ampak prvi dan moje zadnje m je bil 28.4,tako da pol to pade glih na ta vikend,bom pa v soboto 8 dan po etju in prejsnic sem na zalost glih 8 dan dobila😈.
Oxi o verjamem da te nakupovanke daril zamoti,mene bi tudi:)

Pomlad84…jz čakam že več k 1 mesec in 1 teden, zelim-si pa se teden več (al še več?!) Mogoče bo pa današnji deževni dan dober za en telefonski klic 🙂

Ja pa svastarnica… jaz bi bla pomoje vsake pet min na telefonu 🙄 bi tolk tezila da bi sli posebej zame brskat te podatke oziroma prevajat italijanske izvide (meni se je namrec tisti teden cez mesec zavleklo ker so mogli se prevest 🧐)… bi bla prov en psiho 👹

Alta..aha..ja itak..,joj..kako hitro to mine..oz.gre čas.)boš vidla,da je ne bo..neee sme priti ..saj mora dojenček na svet priti in mamico objeti:)
Sej mene tu že neki živcira vse..:)Mah ni nam lahko ..:)držimmmm fulll pesti zatee:)

Hmmmm jaz pa ne vem a bi danes zacelaa ze z aspirinom al se kak dan pocakam… Imam sicer zelo malo skoraj nic rjavega izcedka se po M….

Hmmm aia pa se to…. Odlocila sem se da bom zecela orng pazit na prehrano rada bi tudi zgubila par odvecnih kilogramov in da vsaj malo izoblikujem postavo do morja hahaha….. Prav bi mi prisel kaksen vas nasvet za jedilnik saj vec ne vem kaj bi si kuhala….. Vcasih se ze navelicas vsega…. 🤔🤔🤔🐵🐵🙈

Pozdravljene punce.
Spoh več ne morem slediti koliko nas je, ko čakamo +++, Joj tudi mene, že zvija, ko pomislim, da naslednjo sredo je spet dan D. Ne vem kako bom preživela, dobro da hodim v službo, drugače bi ostala brez vseh nohtov, hi hi 😀. Upam, da se dobro počutite. Tebe banana sem si te najbolje zapomnila, ker imave isti dan test. 24+ lahko poješ mladega vraga 😀, če ti je usojeno bo. Jaz sem jedla, pila vse mogoče od matičnega mlečna, krvomočnice, od vitaminov b kompleks Zinka, nič sladkega skoraj nič bele moke.. Ampak se mi že zdi, da je vse skupaj Lari fari hi hi😀. Da bi lahko,bi možgane odklopili ta čas mučnega čakanja. Upajmo na najboljše in držim pesti vsem, ki čakamo. 😀🐞🍀

Pozdravljene punce.
Spoh več ne morem slediti koliko nas je, ko čakamo +++, Joj tudi mene, že zvija, ko pomislim, da naslednjo sredo je spet dan D. Ne vem kako bom preživela, dobro da hodim v službo, drugače bi ostala brez vseh nohtov, hi hi 😀. Upam da se dobro počutite. Tebe banana sem si te najbolje zapomnila, ker imave isti dan test. 24+ lahko poješ mladega vraga 😀, če ti je usojeno bo. Jaz sem jedla, pila vse mogoče od matičnega mlečna, krvomočnice, od vitaminov b kompleks Zinka, nič sladkega skoraj nič bele moke.. Ampak se mi že zdi, da je vse skupaj Lari fari hi hi😀. Da bi lahko bi možgane odklopili ta čas mučnega čakanja. Upajmo na najboljše in držim pesti vsem, ki čakamo. 😀🐞🍀

24+ jaz ti ne priporičam da že 3 mesece prej jemlješ aspirin in to vsak dan.. vem da ti bo vsak reku da nima bit kej sm vsak dan recit kri ni lih najboljs. Najboljs je da pogledas naravne stvari ( ingverjev caj z limono, sveza solata k je bo zdej ogromno, sveza zelenjava, pij zadosti vode..) poguglaj kaj tocno od prehrane reci kri. Sploh ce si se odlocila zdravo zivet probaj z drugimi stvarmi, aspirin pomoje na tako dolgi rok tudi ni uredu..

mačkica1 saj ga nisem mislila piti 3 mesece…. mislila sem ga piti samo ta mesec….=)

24+..pušuš..punce:)hahahh..ne res boš vidla..dvomim ,da bo karkoli pomagalo,kar seveda poskusi.Tudi jaz vse živo probala..pa nič:)Glede nato,da si/sta zdrava jest mislim,da je bolje,da vlagaš denar oz.svojo enrgijo (masaža,sprostitev..,akupunktura,POCRKLJAJ SE ..Z čimerkoli,da ne boš tudi skoz mislila na zanositev..,ker ni to dobro.
Flamingo..jaaaa..še malo..joj mene tudi že ferbec matra..sm bla danes 6.dan lumpa(no sej rajši ne bom napisala,kaj sem naredila)!Ampak ti je verjetno jasno.:)
Mačkica1…super rezultat in še malo pa greš na transfer..superrrr:):)Kdaj imaš transfer?Sreda?

Banana kaj si test naredilaaaaa??? Hahahah…ti si se hujsa kot jaz😅😅

Koliko časa pa traja transfer oz. Si tam? (Gk lj)

New Report

Close