Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Bravo Luca 😁 sem rekla da je 21.maj najlepsi in najboljsi dan v letu!!!! Pa ne zato ker sem na ta dan rojena ampak tolk stvari se je ze uresnicilo na ta doticni dan da verjet ne mors…. in tudi tole zdaj zate!!! Sem res vesela zate. Si cisto prav prebrala… jaz sem imela prvi transfer aprila – neuspesen in zdaj sva cakala na M da greva po drugega zamrznjencka… tako da moj RD mi je postregel s tole ta rdeco v ravno pravem momentu 🤣tokrat sem jo ze tezko cakala 😁 30.05 imam prvi uz in potem do ovulacije krvne teste… peti dan od ovulacije pa transfer… zame mora bit torej magicen junij 😍

Star1…joj te razumem..mene je že začel butat..lekarniski sindrom testov..hahah.pa sem šele 5.dan..tko..da poskusi še malo se vzdržati. .vsaj do srede..😀ta zadnji teden nam vsem dogaja..

Hihi, iiiii sej sem vesela! Res, res, res!

Star1, pa sej dans je ze pon., ves kolk malo se do testa… vsaj 2 dni se pocakaj. Drzim pesti, naj bo maj nas mesec!

Pomlad, sem se tak neumno pocutla k sem napisala d sva obe vesele… ampak sem v prvo ocitno prav prebrala, da si le cakala na menstruacijo 😀. Pozitiven maj se bo samo se nadaljeval v junij, brez skrbi! 🤞🏻

Pomlad potem bove nekje skupaj čakale a bo + al ne… haha samo da jaz bom spontano čakala… ti pa z pingvinčkom hihihihih…..

ja luca2015 super jaz mislimm, da je to več kot dobro in da sta se obe pikici obdržaliii =) wihuuu

Zdravo borke – bodoče mamice.

Upam, da ne bom partibrejker izpadel. Danes z mojo s krvnega testa. Rezultat je bil žal negativen. Pa tako dobro je kazalo do pred nekaj dni nazaj, preden se je začela nakazovat M.

Zdaj pa naprej. Takoj sva se šla vpisat za julijski pregled pri gin., potem pa upam da prideva konec avgusta na vrstovbrsto za drugi postopek. Akcija.

Na hodniku greva mimo plakata o darovanju spolnih celic. 30 parov letno čaka na moške darovalce, ženskih potrebujejo še več. Bereva, debatirava, povem moji, da bi daroval … “ja nč, kar dons pejt v akcijo” … začnem cincat … pa si rečeva”zdaj ali nikoli”. Potrkava, vprašava … greva v posvetovalnico in … zdaj bova pomagala še drugim, če že drugi pomagajo nama (stroka).

Dobro se z dobrim vrača.

Zdaj? Seksala bova kot zajca. Potem pa spet z veliko dobre volje v nadaljevanje lovljenja sanj.

Veliko plusov vama želiva in še več vztrajnosti s kupom pozitivne energije!

LP

Jaa to jeee superrr Gorski Joža tako kot si rekel dobro se z dobrim vrača!….

žal mi je sicer za vaju, da je test bil negativen…. ampaaaak vidva kar takoj v akcijo kot zajcaaa tako bova tudi midva…. hahaha 😉 veselo na delo….in z upanjem da ne bomo potrebovali drugega postopka ane??

=)

Pomlad84, vse najbolše in kot je blo že rečno, predvsem da se uresniči tista prava želja 😉

Pimlad84 vse najboljse za rojstni dan tudi z moje strani in zelim ti, da se letos za rojstni dan (malo z zamudo) ugledas plusek!! ***
Luca tako zelo sem vesela zate, verjamem da se kar nisi dojela 🙂 tudi sama nebi.. 🙂
Si poklicala v Dravlje? Imas cez 2 tedna potrditveni? A sta komu povedala oz. Bosta po potrditvenem?
Gozdni Joza, zal mi je za vaju. Drzim pesti za naslednji postopek.
Srečno vsem 🙂

Akcija bo, da se bo kadilo :-).

Luca, čestitke z željo, da bo v nadaljevanju vse o.k.. in da bo edina težava usklajevanje imen s tvojim, za dva sončka 😉

Stranski efekti: danes ponoči sanjam zelo žive sanje. Da sedim s svojim sinčkom v travi na vrhu enega hriba. Medtem ko zreva v dolino,vga pobožam po glavi in stisnem k sebi. Čez naju se zlije en sam notranji mir. Trenutek, ko je vse tako kot mora bit. Lepo je bilo.

Potem sva se zbudila in je bilo treba v Ljubljano. Sicer so bili pa predhodni dnevi kar pestri. Moje sonček in včasih oblaček s strelami 😁, se je hudo dobro držal/a. Žal se tokrat ni izšlo, se bo pa drugič. Za dežjem vedno posije sonce.

Zdaj pa še par dni počakat, potem se bo pa kadilo 😂😂😂.

Lep dan!

Luca kaj naj recem vse to je prekrasno,se probam postavit v tvojo kozo in si mislim oo kiri filing more to bit..super😊
Pomlad vse najboljse,naj se gi izpolni plusek😊
Banana2,oxi,star1 kaksni znaki? 100x sem ze rekla da se ne bom s tem obremenjevala ampak evo ne morem ig svoje koze in se sem danes prav neki slabe volje,se mi zdi da se mi itak ze vse na m pripravlja😞😞

Gozgdni joza zal mi je za vaju,si pa en velik CAR!

Hvala punce in Joza… sam eno zeljo imam ze zadnjih 8 let in upam da je zdaj cas da mi zazvoncklja 🤣 zdaj se mi zdi da sem spet stara dobra pomlad (prezvecila nekak tisti zadnji padec) in da sem ready za novo stengo 😊 sploh me pa razveseli kaksna vasa pozitivna novica (npr Luca nazadnje) in neverjetna moc in pozitiva (ala banana, 24, renko, zelim si, star, oxi, mackica, itd….) ki tudi meni odpihne se tiste zadnje crne misli ki se meglicijo nekje v zadnjem reznju mozganov….bova cakale ja 24…pa tokrat ne rdecih flekov 😊 Joza…a mata kej zamrznjenckov se?

Alta pejt ksn peciv pect al pa nekej da naus mislila na traparije… takoj pospravi tiste misli o M!!!! Kdaj mas ti test?

Pomlad84 to si pa tko lepo povedala, da si mi je kr oko orosilo 😉 Upam, da boš naslednjo pomlad že s svojo štručko uživala 🙂

Punce & fant(je) mamo to, pluski morjo letos letet na vse konce in da se družmo pol v kaki drugi temi na forumu 🙂

alta1,Pomlad84…Ja imam take znake(sm že mau zoprna),da bolj,da se zdele po šihtu deportiram vn iz bajte in bom šla,kr sama v kino ..gledat I fell Prety..(pa 2kg kokic in bom boljš)..
Gorski Joža..Žal mi je ,da vama ni sedaj uspelo.In vem,da vama bo uspelo..zelo kmalu:)Lepe sanje si imel in vedi,da se sanje na koncu spremenijo v realnost in z ,takšnim srcem boš zelo dober očka:)Lep dan še naprej 🙂

Pomlad 84 -vse najboljše želim 🎂🥂🎉
Luca2015 – hcg zgleda zelooo dobro.. 👍moj je v 5 tednu bil 38 -imn

Tiste ki razmišljate o testih pa reees rajš počakte še mal, danes je lahk – jutri že +.. vem vse smo na istem ko se bliža dan-d, smo vse živčne.. jaz sem se enkrat odločla da več testov sploh ne bom hranla doma.. ko bo čas grem, kupim, opravim in to je to.. in seveda se nisem kogla tega držat, sem se zjutrah polulala v kozarček, zapeljala v lekarno po test, opravla in sevada spet -.. seveda bi v mojem primeru bil minus tudi čez par dni, ampak sam želim povedat, da sem brezupen primer.. ko se za nekaj odločim me jič ne ustavi 😆

Gozdni Joža – me veseli, da je med nami tudi bodoč očka in ne sam mamice.. 👏 tudi midva greva v postopek verjetno konec avgusta, še čakava na m in potem na navodila.. vse pohvale za pogum, bi rabli več takih moških.. zanimive sanje, kaj nam dela ta želja po naših pikiceh.. men se je enkrat sanjalo, da sem rodila in da sva sinčka imenovala Etien. Sanje so bile zeloooo žive in ko sem se zbudila sem razmišljala, sva sama ali smo trije..?😁 in sva rekla, da če bova dobla fantka bo Etien..

Punce&fant(je), mamo to! Letošnje leto je naše, jaz verjamem v to! Včasih je treba tudi malo počakati, se dati za kakšen mesec na off, seksati, izkoristiti sonček, potem pa naprej! Vse bo ok! Vsi bomo prišli do cilja, edina razlika je v tem, da eni malo prej kot drugi.. Mamo to! 💪💪💪

Ja punce sej bo🤞🤞..sej sem v sluzbi ampak nimam veliko dela pa pol misli bezijo…31.5 imam test,vse smo na kupu:))
Lepo se imejte

Zelim si in renko…. Se kar nic iz Rima??? 😔🤔🤔🤔

Punce mamo toooo!!!v tem letu zagotovo!!! 😁😁😁😁🙈🙈🙈

New Report

Close