Efedrin plus kofein sem uživala pred dvema letoma. Letos to počnem ponovno. Zadnjo pakungo sem dobila pred enim mesecem in baje mi moj dobavljalec tega tud ne more več zrihtat. Jaz pojem en tablet in ne 4 kot piše na škatl in to samo takrat kadar grem teč po uro dvajset minut ali več. Počutim se prav dobro. Drugače pa kolkr vem to uporablja precej športnikov (ne vem kako je z doping testi) iz zanesljivih virov, poleg vseh ostalih preparatov.
Ne morem razumeti ljudi, ki želijo shujšati z uporabo efedrina ali kommbinacije EC hkrati pa nimajo pošlihtane prehrane in treninga.
Efedrin ali EC je lahko le pika na i, ki v večini primerov ni potrebna. In zakaj bi dajal nekaj vase, ki škodi zdravju in ni potrebno.
Najprej poskrbite za optimalno prehrano in trening.
jaz imam isto vprašanje kje jih dobiti še boljše je če vsebujejo pseudoephedrine moj e-mail je matjaz.meglic@hotmail.com
Na tem forumu sem nova..recitiram, kar piše takoj pod naslovno temo tega foruma:
“S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.”
Zgleda, da sem se včlanila v napačen forum…
ce kdo rabi efedrin arsan v skatlici je 20 tabletk po 50mg cena je 15 eur ce vzames ves je nekoliko cenejenaj pisi na milanprosenicarip@gmail.com
Zivjo,
tudi mene zanima, kje bi se dalo trenutno kupiti ciste efedrin tablete.
Se priporočam, dosegljiv sem na email
pirc.vlado3@gmail.com
najlepša hvala!!
AIscha. Efedrin je zelo nevaren in se z njim ni za igrati.
Je že dolgo na listi prepovedanih substanc in to z dobrim razlogom.
Poleg tega efedrin ni magična tabletka, ki bo po hitrem postopku opravila z vso odvečno maščobo. Brez vadbe in urejene prehrane, ti ne bo pomagal. Če pa imaš redno vadbo in urejeno prehrano, pa efedrina ne potrebuješ.
Poudarjam še enkrat – lahko je zelo nevaren zdravju.