Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Efedrin in hujšanje – kje ga dobiti?

Efedrin in hujšanje – kje ga dobiti?

Pred tremi leti sm uspesno shujsal s tabletami, ki so med drugim vsebovala tudi Efedrin, ki je sedaj pri nas in tut v drugih drzavah prepovedan (mislim da je izjema ZDA in se katera). Takega izdelka zdaj nemoremo vec kupovati. Vendar je meni ravno efedrin pomagal izgubiti 21kg v slabem letu dni, ker se mi je apetit zmanjsal, imel sem veliko energije, ipd. Te tablete so se imenovale Metaboless, kot sm ze reku, niso vec na voljo.
Pred pol leta sva se s punco razsla, kar me je psihicno potrlo, hkrati sm pa po dveh letih pridobil vec kot polovice teze, ki sem jo takrat izgubil.
Zdaj bi pa spet rad nabavil te tablete, kljub temu, da zavestno vem da so lahko zelo skodljive.tega se zavedam!
Poskusil sm tut s cistim efedrinom+kofeinom, pa ni enakega efekta.

Sem zelo zainteresiran in vneto iscem kje bi lahko dobil tovrstne kapsule.
Zato vas naprosam, da me kdorkoli kontaktira, ki ima koristne informacije v zvezi s tem. Iscem tudi nekoga, ki bo sel v ZDA, da bi mi mogoce lahko te tablete prinesel kar od tam.

Lep pozdrav,
Vinko

Prvo kot prvo. Na kru z efedrinom ne moreš it za eno leto !!!! “”#$%& WTF!!??
Lahko izgubiš 4 do 12 kg maščobe v enem mescu, če se zeloooooo potrudiš pri treningu in dieti. To pomeni vsaj eno uro teka na dan, velik beljakovin pa mal OH pa dodajaš laneno. Na kuro greš pa za en mesec, pol moreš met pa pavzo vsaj en mesec.

21 kg v enem letu se da izgubit čist brez tablet v enem letu, če hujšaš po pol kg na teden se pravi 2 na mesec je to 24 kg na leto. No upam, da še znam računat. Brez teblet, brez ne vem kakšnega odrekanja, z majhnimi postopnimi spremembami v prehrani ni treningu. Z vztrajnostjo. Sej bo šlo.

ja bravo in kako misleš da bi jih ta ki bi šel v ZDA mejo? SIgurno pa ne boš takole na forumu zvedu kje dobit. Vpraši na fitnessu tistga modela k ve od kerga dilerja kupvat, ja?

šele zdej vidim da sem mal zajebala. V prvem stvaku manjka kako bi jih spravil čez mejo

če bi te bolj poznal bi se lahko zmenla. od kod si?

Si si prebral stranske učinke?
sedaja se jemlje efedrin+kofein.

efedrin se v BB sceni zelo uporablja, po moje je to najlažja metoda da shujšaš, ker hujšaš tudi če ne spremeniš prehrane.
samo zdravje???
poznam jih nekaj ki ga jemljejo.

Pa poleg sala možgane žre tud, kar pejte se pogovarjat s prenekaterim bilderjem!!!*?#%6$$#____

Pa ne misli si da mu je efedrin požrl možgane. Prej AAS in mix vseh substanc.

Je pa res da se sam na dijeti počutim malo slabše (pomanjkanje glukoze) in malo dalj rabim da prebavim kakšno informacijo (v primeru da uporabljam EC).

LP Oliver

Jaz jih tudi trenutno jemljem……čisto apetit so mi vzele.

Ja sigurn, a si ti čist prepričan? V keri knjigi o pravljicah si pa to prebral?

Efederin+Coffein je isto oz. kvecemu boljse od unih tvojih tabletk pred leti. Poanta je v hrani, treningu in ne v dodatkih, te so samo za piko na i pri ljudeh, ki vedo kaj delajo.

kaj bi naj bila pravljica?
tak je!!!!!

Vinicio je spraševal, kje ga dobiti. A mogoče kdo ve odgovor?
flora

Na črnem trgu. Preko meje ga je praktično nemogoče dobit ker odprejo vsako pošiljko (v primeru da si ga naročiš iz USA).

LP Oliver

Zadeva je taka. Jst nisem jemal slabo leto neprestano teh tablet, ampak sm imel vmes tut 2x po dober mesec pavze, ker VEM da to za telo ni dobr, sploh pa srce, ker ga bolj obremeni. Poleg tega sem jemal 1/3 priporočene doze (Priporocali so max. 6-8kapsul dnevno, jst sm jih pa jemal max po 3!!!) Torej sm se zadeve lotil z rezervo, in ne s pretiravanjem. In na tak nacin sm pocasi v slabem letu izgubljal tezo, poleg tega se mi je pa scasoma tut skrcil zelodec, tako da nisem vec potreboval teh tablet. Na koncu sm jih nehal jemati, kljub temu da mi jih je se nekaj ostalo.
Tablete E+C imam se doma, ker jih nisem vec jemal, ker se mi je zdelo da mi ne pomagajo kaj dosti. Zato me zanimajo se druge. Metabolessa se ne da vec dobiti. za 1dnevno poskusnjo sm dobil tut Metabolifel, in so imele enak ucinek kot Metaboless. Samo teh tablet se tut ne da vec dobiti, razn v ZDA.

Sony: Sm iz Kranja, pa baje da sm kar normalen clovek tako da se me ni treba bati :))) Sm resen tip.Sam sj pravm, Efedrin in kofein tablete ze imam. Ce imas kaksne predloge, mi pisi na privat, se posebej ce si dober poznavalec tega.

Poleg tega, pri hujsanju s telovadbo me moti to, da bi shujsal s telovadbo in dieto, potem cez leto dni pa npr. nebom vec imel casa za redno telovadbo, takrat pa vso tezo pridobis nazaj. Odlicen primer so razni sportniki,ki imajo redno “telovadbo” oz. treninge, ko pa prenehajo s tem, pa se zredijo. Vem da bom dobil veliko grozecih in obtozujocih replik da sm budala ipd., na tole kar sm napisal, sam jebiga, mam pravico izrazat svoje mnenje, mam pa pravico delat s svojim telesom kar hocem. In tut zavedam se nevarnosti efedrina.

Ok, dost za danes, lep dan vam zelim 🙂

V.

poglej email.

napiši mi na email kakšne količine efedrina in kofeina si jedel in kakšen jedilnik si imel in kako si se gibal.

ker bi ta kombinacija morala delovati.

boma že nekak porihtala da bo šlo če želiš tudi brez efedrina in kofeina!
boma napisala jedilnik pa trening samo se ga boš moral resno držati.

TI MI SAMO PIŠI NA EMAIL

Vem za nekaj drugega, kar konzumiram tretjo leto. Gre za naravno živilo pridobljeno iz sojinih stročnic. Res hrana ki bi jo s srcem priporočal vsakemu. Z veseljem vam posredujem informacije, če se boste obnili name. Jure 041 671 340.

Srči, ne ti men pravljic govorit. Ne moreš hujšat, če ni deficita. To pomeni, da več porabiš kot poješ. Če boš ti pridno jedel čokolade še naprej in sedel pred TV pa jedel efedrin, ne boš dosti shujšal. Verjemi, da sem probala tud to zadevo. Ob zelo intenzivnih treningih, dolgotrajne aerobne predvsem, pa nizek vnos OH, več B, laneno olje pa ribje. Nisem ne vem koliko shujšala, mogoče bi brez kake pol kg manj. No mogoče je to tud zato, ker v bstvu sploh nisem mela tolk preveč maščobe, EC sem uporabila da bi se lažje zdefinirala.
Ful brezveze ta EC, počutila sem se ful slabo, stranskih učinkov ful. In vse je res, kar pravijo, da je lahko nevarno, ker me je kljub nizkemu pritisku, ki ga imm drugač, ob eni popiti kav zraven skoraj zadela kap. Vsaj tak čudn filing je bil. Tak da, ne se špilat, raje počasi do rezultatov pa učinkovito in brez tvegnja kot pa hitro neučinkovito, pole tega pa še tvegaš.

Sam po mojem se ne zavedaš nevarnosti, če bi se se tud nebi v to spuščal. Isto kot ti sem jaz rekla, sej ni nič, kao, sam pol sem vidla kaj je to. Sedaj šele lahko rečem, da se zavedam nevarnosti in zato ga nikol več ne bom jemala. Takrat sem bila ful neumna, zanalašč sem hotla probat, ker s drugi rekli NE.

Za vse tiste hocejo hujsati,samo efedrin ni dovolj.Zraven se prideta kofein in aspirin.flora je pisal/pisala:
>
>
> Vinicio je spraševal, kje ga dobiti. A mogoče kdo ve odgovor?
> flora

New Report

Close